CHERCHER

Ben Howard - The Fear


Cover

Charts

Ultratip:04/08/2012 / Top: 2 / sem.: 9
Dans d'autres pays:
be  Top: 5 / sem.: 22 (Vl)
  Tip: 2 (Wa)

Chanson

Année:2011
Label:TOT OU TARD
Distributeur:PIAS
Musique/Texte:Ben Howard
Producteur:Chris Bond
Extrait:
Flash nécessaire pour l'extrait audio.
Reprises:Milk Inc.
Download:
Hit-parade personnel:Ajouter au hit-parade personnel

NEWS DU SITErss

19/12/2014
Gagne le 2cd/2dvd "Live 2014" de Patrick Bruel
>>>
20/12/2014
Premier single numéro 1 pour Selah Sue ? >>>

FORUM
Top streaming
Tous les hit-parades RTL- RMC - Euro...
HIT PARADE JUKE BOX-TELE MOUSTIQUE
Top 60 (Pop Belge) + Popdroid 100 (a...
Coup gueule Bel RTL UAlbs S. Piedboe...
Forum francophone

DERNIÈRES REVIEWS
Inna Modja
Forgive Yourself (S)

Adam Cohen & Virginie Ledoyen
Happiness (S)

Christine And The Queens
Christine (S)

Christine And The Queens
Chaleur humaine (A)

Christina Aguilera
I'm OK (S)

0 auj'hui, 3675833 au total
50 dernières reviews

36 membres connectés: 392414, Aggi, Baku-Cool, Bolt2008, Chris A, D Man, Daniel09, exotischboy, FeeestDJLuc, flipmusic, FranzPanzer, haleyhamilton, harleyrules170, heinbloed, iScream, jeanLeJe, jochemandrae, jovaca, kirstenaudrey, Klassenclown, lenggeleranto, lvitielloshawn, NateBoi, remember, rhayader, Richard (NL), savagegrant, ShadowViolin, Sinnmayer, Snoopy, SportyJohn, Steffen Hung, Trille, williamson, yodance, Zacco333

Privacy

Tracks

26/03/2012
Promo - CD-Single Tôt Ou Tard -
Montrer détailsÉcouter tout
1.The Fear (Radio Edit)
  3:38
   

Disponible sur

VersionDuréeTitreLabel
Numéro
Format
Medium
Date
4:24Every KingdomTôt Ou Tard
3248692
Album
CD
17/10/2011
Radio Edit3:38The Fear [Promo]Tôt Ou Tard
-
Single
CD-Single
26/03/2012
4:15MNM Big Hits 2012.3Sony
88765402762
Compilation
CD
08/10/2012
4:17Pure FM volume 3 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5340736
Compilation
CD
26/10/2012
4:21Humo selecteert meer dan het beste uit 2012EMI
9798842
Compilation
CD
23/11/2012
»» tout montrer

Ben Howard   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
The Wolves15/10/2011Tip: 27 
Keep Your Head Up31/12/2011Tip: 28 
The Fear04/08/2012Tip: 2 
Conrad25/10/2014Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Every Kingdom29/10/20115530
I Forget Where We Were01/11/2014248
 

Reviews

Moyenne des notes: 4.58 (Reviews: 19)

Kamala
Member
****
...ein etwas aufgebrachtes Gitarrenspiel und eine zittrige Stimme erweisen dem Songtitel alle Ehre - schön sind die ruhiger werdenden Momente, die aber orkanartig wieder in ein Stakkato führen -...

Kirin
Member
*****
So gefällt mir Folk bestens, zügiges Tempo, genügend Spannungsmomente und musikalisch sehr schön gestaltet. Der Wechsel zwischen ruhigen und lauteren Passagen gelingt sehr gut.

DeejayDave
Member
****
Niet zo goed als "Keep your head up", maar deze Howard verdient een zeker zo grote hit.

Supersok
Member
****
Best een goede opvolger voor 'Keep your head up'! Mag van mij wel een hit gaan worden in de Nederlandse hitlijsten.

southpaw
Member
****
# 58 in den britischen Charts - recht gefällig.

gerry1982
Member
******
Prachtig nummer! Ondertussen kunnen we niet meer spreken van een kleine hit, maar een dikke hit in de Ultratop 50!

Snormobiel Beusichem
Member
*****
▒ Zalige, gave track uit oktober 2011 van de nu inmiddels 25 jarige Britse surfer, gitarist en zanger "Benjamin John Howard", afkomstig van zijn debuutalbum: "Every Kingdom" !!! Vet 5 sterren ☺!!!

MUSICBOJ
Member
****
Inderdaad een degelijk nummer van "Ben Howard". Deze "The Fear" zie ik als zijn debuutplaat en daar scoort hij toch wel een dikke hit mee. De middelmaat dan maar .. 3 sterren!!

Edit 03/11/2014: Zie dat ik hier nog altijd op 3 sterren ben blijven staan, dit mag uiteraard verhoogd worden: 4 sterren!!! ☺
Dernière édition: 03/11/2014 10:43

Jeroen B
Member
******
Superlied en superartiest! dat vind ik al sinds "the wolves" op radio1 gespeeld werd.

Musicfreakeee
Member
*****
Mooi nummer

ericwyns
Member
****
Degelijke popsong van Ben Howard uit zijn album "Every Kingdom" (2011). De singel is in zomer van 2012 een kleine hit in de Vlaamse Ultratop 50.

Wolfke
Member
******
zeer mooi nummer.

Cheetah
Member
*****
Prima nummer

ShadowViolin
Member
****
Nett, aber nichts spezielles. Dank der tollen Stimme runde ich gerne auf.

-4*

bjorn614
Member
******
Laat hem zo hard doorbreken !!!

irelander
Member
****
Could possibly be a grower, nice.

gherkin
Member
******
Komaan, waar blijft die doorbraak.
Dernière édition: 20/05/2012 22:12

sanremo
Member
**
schwach

Der_Nagel
Member
***
mässiges Gitarrenstück des britischen Singer-Songwriters – 3+…

in den UK-Charts auf #79 hochgestiegen…
Ajouter une review
Share:
Belgique (Flandre) Allemagne Australie Autriche Danemark Espagne Finlande France Italie Norvège Nouvelle-Zélande Pays-Bas Portugal Suède Suisse
nederlandsenglish
LOGIN
MOT DE PASSE
Mot de passe oublié?