Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kabouter Plop - Plop 2

Cover Kabouter Plop - Plop 2
Cover

Album

Jaar:1999
Label:STUDIO 100
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/11/1999 (Positie 41)
Laatste week notering:12/08/2000 (Positie 49)
Piekpositie:4 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:29
Positie aller tijden:808 (5009 Punten)
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 29 (V)


Kabouter Plop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Ploplied23/05/1998224
Kabouterdans25/03/2000926
Lalala04/11/2000520
Sjoebi doebi dabidee15/09/2001313
Snuffeltje05/01/2002Tip: 14 
De ganzenpas14/12/2002307
De regendans03/05/2003344
Heen & weer30/08/2003Tip: 13 
Alles is leuker (Kabouter Plop & Jelle)06/11/2004Tip: 10 
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)10/12/20051111
Laat ons dansen30/12/2006413
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plop 131/10/1998277
Plop 206/11/1999429
Plop 304/11/2000424
10 Ploptoppers 208/09/2001285
Plop 4 - Sjoebi doebi dabidee13/10/2001813
Kabouterkriebels25/10/2003246
Alle liedjes uit de Plopfilms24/12/2005696
Het beste van 20 jaar Plop - 20 jaar hits!02/09/20173035
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

MUSICBOJ
Member
****
Prima kinderpop van "Kabouter Plop", "Kabouter Kwebbel", Kabouter Lui" en "Kabouter Klus" !! Afkomstig uit de stallen van "Studio 100" !! Ik heb deze zelfs nog ergens in mijn archieven zitten !!! ☺
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?