ZOEK

Arsenal - Outsides


CD
Playout! POMCD001 / 488.0001.020 (be)

Charts

Binnenkomst:07/05/2005 (Positie 22)
Laatste week notering:21/10/2006 (Positie 89)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:74
Positie aller tijden:91 (11175 Punten)
Alternatieve albums:07/05/2005 / Piek: 3 / Weken: 63
Belgische albums:07/05/2005 / Piek: 2 / Weken: 52
Mid price:02/12/2006 / Piek: 4 / Weken: 18
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 74 (Vl)

Album

Jaar:2005
Label:PLAYOUT!
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits"
>>>
15/08/2014
Win de vierdubbele verzamelaar "The Qontinent 2014 - Wild Wild Weekend" >>>
15/08/2014
Win het nummer 1-album "Altijd onderweg" van Christoff, gesigneerd >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Boycode
Natalia - Overdrive
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
The Voice Kids
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Afrojack & D-Wayne feat. Jack McManus
Freedom (S)

Morrissey
The Boy Racer (S)

The Gathering
Strange Machines (S)

Supergrass
Caught By The Fuzz (S)

Liliane Saint-Pierre
Nous resterons unis (S)

68 vandaag, 3592104 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: !Xabbu, .:Quadran:., ~~Keve~~, 1992er, 392414, 80s4ever, atircm110, bluezombie, bvdw, Chris A, Daniel09, Der_Nagel, ems-kopp, FranzPanzer, freemanmala, hannah10, HH-Zebra, Hijinx, Kopfweh, luma, martiningram, Musicfreak, NateBoi, nirvanamusic87, Pottkind, pzir, remember, S:pko, sbmqi90, schumi39, Snoopy, southpaw, SportyJohn, Uebi, ultrat0p, Voyager2, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/04/2005
CD Playout! POMCD001 / 488.0001.020 (PIAS) [be] / EAN 5425017140023
kopen (11.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Saudade (Pt. 1)
  1:31
2.Saudade (Pt. 2)
  4:12
3.The Coming
  5:45
4.Switch
  4:18
5.Either
  4:53
6.Buy In Late
  5:58
7.In Your Mind Only
  5:47
8.Shu qi ni de tou fa
  5:44
9.Personne ne bouge!
  4:11
10.Northern Soul
  4:05
11.Submiss„o
  3:58
   

Arsenal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr. Doorman21/06/2003Tip: 2 
Switch14/05/2005Tip: 8 
Saudade30/07/2005Tip: 17 
Lotuk26/04/20081911
Estupendo30/08/2008424
Melvin02/04/2011523
One Day At A Time09/07/2011Tip: 3 
High Venus12/11/2011Tip: 9 
Black Mountain (Beautiful Love)22/03/2014374
Not Yet Free07/06/2014Tip: 11 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oyebo Soul24/01/2004754
Outsides07/05/2005474
Lotuk12/04/2008156
Lokemo16/04/2011249
Furu12/04/2014119
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?