ZOEK

Arsenal - Outsides


CD
Playout! POMCD001 / 488.0001.020 (be)

Charts

Binnenkomst:07/05/2005 (Positie 22)
Laatste week notering:21/10/2006 (Positie 89)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:74
Positie aller tijden:95 (11175 Punten)
Alternatieve albums:07/05/2005 / Piek: 3 / Weken: 63
Belgische albums:07/05/2005 / Piek: 2 / Weken: 52
Mid price:02/12/2006 / Piek: 4 / Weken: 18
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 74 (Vl)

Album

Jaar:2005
Label:PLAYOUT!
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/10/2014
Win de 3cd-box "Radio 2 - De Topcollectie: Diva's"
>>>
31/10/2014
Win het album "Sound of a Woman" van Kiesza >>>
01/11/2014
Blijft Bart Peeters een maand bovenaan de albumchart? >>>

FORUM
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
19 vandaag, 3639724 totaal
50 laatste reviews

42 leden online: alleyt1989, begue, beysgil, DjDirk, fakeblood, GavinScott, harleyrules170, heinbloed, Hijinx, huhu1234, irelander, Kanndasdennsein, KitchenTel, klamar, kurt.gloor, mathias_trebgast, Musicfreak, nirvanamusic87, Oiseau, orangeKILLER, Redhawk1, remember, rhayader, Richard (NL), rthierrymeag, S:pko, sanremo, Sara92, sbmqi90, schumi39, sdurgo, Snormobiel Beusichem, Svenergy, Tamboer, TaylorHarris, tgebele, tonisteiner, ulver, vdvd1981@hotmail.com, Widmann1, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/04/2005
CD Playout! POMCD001 / 488.0001.020 (PIAS) [be] / EAN 5425017140023
kopen (9.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Saudade (Pt. 1)
  1:31
2.Saudade (Pt. 2)
  4:12
3.The Coming
  5:45
4.Switch
  4:18
5.Either
  4:53
6.Buy In Late
  5:58
7.In Your Mind Only
  5:47
8.Shu qi ni de tou fa
  5:44
9.Personne ne bouge!
  4:11
10.Northern Soul
  4:05
11.Submiss„o
  3:58
   

Arsenal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr. Doorman21/06/2003Tip: 2 
Switch14/05/2005Tip: 8 
Saudade30/07/2005Tip: 17 
Lotuk26/04/20081911
Estupendo30/08/2008424
Melvin02/04/2011523
One Day At A Time09/07/2011Tip: 3 
High Venus12/11/2011Tip: 9 
Black Mountain (Beautiful Love)22/03/2014374
Not Yet Free07/06/2014Tip: 11 
Temul (Lie Low)04/10/2014395
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oyebo Soul24/01/2004754
Outsides07/05/2005474
Lotuk12/04/2008156
Lokemo16/04/2011249
Furu12/04/2014130
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?