ZOEK

Arsenal - Outsides


CD
Playout! POMCD001 / 488.0001.020 (be)

Charts

Binnenkomst:07/05/2005 (Positie 22)
Laatste week notering:21/10/2006 (Positie 89)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:74
Positie aller tijden:91 (11175 Punten)
Alternatieve albums:07/05/2005 / Piek: 3 / Weken: 63
Belgische albums:07/05/2005 / Piek: 2 / Weken: 52
Mid price:02/12/2006 / Piek: 4 / Weken: 18
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 74 (Vl)

Album

Jaar:2005
Label:PLAYOUT!
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Headbanger's pit
* de Board Top 20 *
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Luc Steeno & Laura Lynn
Diep in je ogen (S)

Gene Thomas
Dat ben jij (S)

Willy Sommers
Stapelgek (S)

De Romeo's
Deze is voor Julia (S)

Natalia
Heart Of Gold (S)

0 vandaag, 3601867 totaal
50 laatste reviews

8 leden online: #Mainstream, bluezombie, brosa0, fritz2301, GavinScott, piepperpot, S:pko, ulver

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/04/2005
CD Playout! POMCD001 / 488.0001.020 (PIAS) [be] / EAN 5425017140023
kopen (11.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Saudade (Pt. 1)
  1:31
2.Saudade (Pt. 2)
  4:12
3.The Coming
  5:45
4.Switch
  4:18
5.Either
  4:53
6.Buy In Late
  5:58
7.In Your Mind Only
  5:47
8.Shu qi ni de tou fa
  5:44
9.Personne ne bouge!
  4:11
10.Northern Soul
  4:05
11.Submiss„o
  3:58
   

Arsenal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr. Doorman21/06/2003Tip: 2 
Switch14/05/2005Tip: 8 
Saudade30/07/2005Tip: 17 
Lotuk26/04/20081911
Estupendo30/08/2008424
Melvin02/04/2011523
One Day At A Time09/07/2011Tip: 3 
High Venus12/11/2011Tip: 9 
Black Mountain (Beautiful Love)22/03/2014374
Not Yet Free07/06/2014Tip: 11 
Temul (Lie Low)30/08/2014Tip: 90 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oyebo Soul24/01/2004754
Outsides07/05/2005474
Lotuk12/04/2008156
Lokemo16/04/2011249
Furu12/04/2014121
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?