ZOEK

Arsenal - Outsides


CD
Playout! POMCD001 / 488.0001.020 (be)

Charts

Binnenkomst:07/05/2005 (Positie 22)
Laatste week notering:21/10/2006 (Positie 89)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:74
Positie aller tijden:88 (11175 Punten)
Alternatieve albums:07/05/2005 / Piek: 3 / Weken: 63
Belgische albums:07/05/2005 / Piek: 2 / Weken: 52
Mid price:02/12/2006 / Piek: 4 / Weken: 16
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 74 (Vl)

Album

Jaar:2005
Label:PLAYOUT!
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
GList50 (2014-1)
Top 30 List/Alternative 30 (jan-apr)...
Forum Verjaardags Topic 2014
Gunther's Maand Tops 2014/1
Hit Play Compilaties 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Bananarama
Riskin' A Romance (S)

Maggie MacNeal
Night Time (S)

Lana Del Rey
West Coast (S)

Daniel Bovie
Way Too Long (S)

Lana Del Rey
Once Upon A Dream (S)

2 vandaag, 3500795 totaal
50 laatste reviews

8 leden online: bluezombie, Daniel09, freemanmala, harleyrules170, Hijinx, outon2, timothy444, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/04/2005
CD Playout! POMCD001 / 488.0001.020 (PIAS) [be] / EAN 5425017140023
Toon detailsAlles beluisteren
1.Saudade (Pt. 1)
  1:31
2.Saudade (Pt. 2)
  4:12
3.The Coming
  5:45
4.Switch
  4:18
5.Either
  4:53
6.Buy In Late
  5:58
7.In Your Mind Only
  5:47
8.Shu qi ni de tou fa
  5:44
9.Personne ne bouge!
  4:11
10.Northern Soul
  4:05
11.Submiss„o
  3:58
   

Arsenal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr. Doorman21/06/2003Tip: 2 
Switch14/05/2005Tip: 8 
Saudade30/07/2005Tip: 17 
Lotuk26/04/20081911
Estupendo30/08/2008424
Melvin02/04/2011523
One Day At A Time09/07/2011Tip: 3 
High Venus12/11/2011Tip: 9 
Black Mountain (Beautiful Love)22/03/2014412
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oyebo Soul24/01/2004754
Outsides07/05/2005474
Lotuk12/04/2008156
Lokemo16/04/2011249
Furu12/04/201412
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?