Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Kannibaal

Cover Yevgueni - Kannibaal
CD
Petrol 078 3039 (be)

Album

Jaar:2004
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/02/2005 (Positie 96)
Laatste week notering:09/09/2006 (Positie 95)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:1691 (2966 Punten)
Belgische albums:04/02/2006 / Piek: 8 / Weken: 15
Mid price:18/08/2007 / Piek: 8 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 50 / Weken: 24 (V)

Tracks

24/01/2005
CD Petrol 078 3039 (EMI) [be] / EAN 5425007830392
Toon detailsAlles beluisteren
1.Als ze lacht
  4:21
2.Oud en versleten
  3:10
3.In deze stad
  4:52
4.Alsof er niets gebeurde
  3:59
5.Sara
  3:36
6.Wat zal het zijn
  3:24
7.Kannibaal
  2:49
8.Gezellig
  3:22
9.Mama ik wil papa
  3:01
10.Robbie
  2:51
11.Eenzaam met jou
  3:11
   

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens20/01/2018Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017516
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.25 (Reviews: 4)

joostaugusteijn
Member
******
Wat een debuut ! Zeker luisteren naar 'als ze lacht' (vrolijk), 'oud en versleten' (gevoelig) en 'mama ik wil papa' (geestig). Heerlijk !

gherkin
Member
*****
Topdebuut.

ericwyns
Member
****
Geslaagd debuutalbum van 2004 van de Vlaamse formatie Yevgueni.
Totaalscore album: 4
1) Als ze lacht: ****
2) Oud en versleten: ****
3) In deze stad: ****
4) Alsof er niets gebeurde: ****
5) Sara: ****
6) Wat zal het zijn: ****
7) Kannibaal: ****
8) Gezellig: ****
9) Mama ik wil papa: ****
10) Robbie: ****
11) Eenzaam met jou: ****

Patrick3
Member
******
Heel mooi album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?