ZOEK

Underworld - A Hundred Days Off


Cover

Charts

Binnenkomst:21/09/2002 (Positie 23)
Laatste week notering:02/11/2002 (Positie 44)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:2948 (1251 Punten)
Alternatieve albums:21/09/2002 / Piek: 3 / Weken: 12
In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 2
de  Piek: 34 / Weken: 2
at  Piek: 57 / Weken: 1
fr  Piek: 42 / Weken: 3
nl  Piek: 9 / Weken: 9
be  Piek: 6 / Weken: 7 (Vl)
  Piek: 25 / Weken: 4 (Wa)
se  Piek: 49 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1
au  Piek: 24 / Weken: 1
nz  Piek: 28 / Weken: 4

Album

Label:JUNIOR BOYS OWN
Distributeur:V2
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten!
>>>
18/07/2014
Win het album "Ultraviolence" van Lana Del Rey >>>
18/07/2014
Win het debuutalbum van 5 Seconds of Summer >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Eurosong 2014
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Mouth & MacNeal
Ik zie een ster (A)

Mouth & MacNeal & Little Eve
The Best Of (A)

Rockers Hi-Fi
90į Fuzzwalk (S)

Zendaya
Something To Dance For (S)

Zendaya and Bella Thorne
Something To Dance For / TTYLXOX Mash-Up (S)

21 vandaag, 3573120 totaal
50 laatste reviews

27 leden online: !Xabbu, 392414, ArizonaMan, D Man, DROSSELBOY, eccentric4ever, fleet61, Fritz260449, GavinScott, harleyrules170, Hijinx, jaccok, jayj95, JJSmith, jochemandrae, Leonciolm, lumlucky, Oiseau, Ottifant, pupsiD, pzir, SportyJohn, Trekker, TSCHEMBALO, ulver, vendredi1313, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
03/07/2008 01:49
Musicfreak
Member
****
Ich kenne Underworld kaum. Deshalb war ich auch überrascht, dass auf diesem Album hier so viele eher ruhige Tracks zu ffinden sind. Die meisten Songs sind total in Ordnung, wissen aber nie so richtig zu begeistern. Man hört immerhin einen klaren, eigenen Stil heraus und das ist wichtig.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?