ZOEK

Underworld - A Hundred Days Off


Cover

Charts

Binnenkomst:21/09/2002 (Positie 23)
Laatste week notering:02/11/2002 (Positie 44)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:2973 (1251 Punten)
Alternatieve albums:21/09/2002 / Piek: 3 / Weken: 12
In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 2
de  Piek: 34 / Weken: 2
at  Piek: 57 / Weken: 1
fr  Piek: 42 / Weken: 3
nl  Piek: 9 / Weken: 9
be  Piek: 6 / Weken: 7 (Vl)
  Piek: 25 / Weken: 4 (Wa)
se  Piek: 49 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1
au  Piek: 24 / Weken: 1
nz  Piek: 28 / Weken: 4

Album

Label:JUNIOR BOYS OWN
Distributeur:V2
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Zomerhit Top50
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Willeke Alberti
'n Kleinigheid zegt soms veel (S)

Sigma feat. Paloma Faith
Changing (S)

Willeke Alberti
Toen je me kuste (S)

Kellee
My Love (S)

The Scene
Slapen, dromen, zweten en vergeten (S)

92 vandaag, 3593889 totaal
50 laatste reviews

34 leden online: !Xabbu, Alxx, ArizonaMan, BillyBrett, Bolt2008, Corre2007, Daniel09, Fuchs im Wald, Hijinx, Isaleh, MetalFanFrank, MUSICBOJ, musicfan, Musikfreund1992, remember, Richard (NL), RV, sbmqi90, Sebastiaanmember, Snoopy, Snormobiel Beusichem, soledurn, SportyJohn, Steffen Hung, surfer57, Tanjagarez, Trekker, UltimateLMFAOFan, ultimo, ultrat0p, ulver, vincent0069, Weidenbaum, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
03/07/2008 01:49
Musicfreak
Member
****
Ich kenne Underworld kaum. Deshalb war ich auch überrascht, dass auf diesem Album hier so viele eher ruhige Tracks zu ffinden sind. Die meisten Songs sind total in Ordnung, wissen aber nie so richtig zu begeistern. Man hört immerhin einen klaren, eigenen Stil heraus und das ist wichtig.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?