ZOEK

Underworld - A Hundred Days Off


Cover

Charts

Binnenkomst:21/09/2002 (Positie 23)
Laatste week notering:02/11/2002 (Positie 44)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:2976 (1251 Punten)
Alternatieve albums:21/09/2002 / Piek: 3 / Weken: 12
In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 2
de  Piek: 34 / Weken: 2
at  Piek: 57 / Weken: 1
fr  Piek: 42 / Weken: 3
nl  Piek: 9 / Weken: 9
be  Piek: 6 / Weken: 7 (Vl)
  Piek: 25 / Weken: 4 (Wa)
se  Piek: 49 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1
au  Piek: 24 / Weken: 1
nz  Piek: 28 / Weken: 4

Album

Label:JUNIOR BOYS OWN
Distributeur:V2
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Headbanger's pit
* de Board Top 20 *
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Luis Miguel
Hasta que me olvides (S)

Karen Carpenter
Still In Love With You (S)

Jan Smit
Alles wat je droomt (S)

Gregorian
Angels (S)

Gary Moore
Can't Find My Baby (S)

9 vandaag, 3601927 totaal
50 laatste reviews

9 leden online: Cel the girl, Daniel09, diniz a., lenggeleranto, sascha2205, The Swert, tigerlover, ulver, Zacco333

Privacy

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
03/07/2008 01:49
Musicfreak
Member
****
Ich kenne Underworld kaum. Deshalb war ich auch überrascht, dass auf diesem Album hier so viele eher ruhige Tracks zu ffinden sind. Die meisten Songs sind total in Ordnung, wissen aber nie so richtig zu begeistern. Man hört immerhin einen klaren, eigenen Stil heraus und das ist wichtig.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?