ZOEK

Underworld - A Hundred Days Off


CD
Universal 06025 3793864

Charts

Binnenkomst:21/09/2002 (Positie 23)
Laatste week notering:02/11/2002 (Positie 44)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:2997 (1251 Punten)
Alternatieve albums:21/09/2002 / Piek: 3 / Weken: 12
In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 2
de  Piek: 34 / Weken: 2
at  Piek: 57 / Weken: 1
fr  Piek: 42 / Weken: 3
nl  Piek: 9 / Weken: 9
be  Piek: 6 / Weken: 7 (Vl)
  Piek: 25 / Weken: 4 (Wa)
se  Piek: 49 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1
au  Piek: 24 / Weken: 1
nz  Piek: 28 / Weken: 4

Album

Jaar:2002
Label:JUNIOR BOYS OWN
Distributeur:V2
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
The Voice Kids
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Imca Marina
Spanje mi amor (S)

Monie Love
Grandpa's Party (S)

Echosmith
Cool Kids (S)

Selena [NL]
And My Heart Beats (S)

Erasure
River Deep Mountain High (S)

0 vandaag, 3636872 totaal
50 laatste reviews

31 leden online: ABBAsolut, antonnalan, Baku-Cool, bluezombie, Chartsfohlen, Chris A, Collombin, D Man, Daniel09, dhauskins, freemanmala, harleyrules170, jausmaus, larkwilkerson, LIFTER500, Maddin12, Mixmaster, NateBoi, nuss50, Oekkel, Reviewer70, Rewer, rhayader, sbmqi90, shimano, sirvmr, southpaw, Tom, Tommy1958, Werner, ZENONZENON

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

13/10/2014
Remastered - CD Universal 06025 3793864 (UMG) / EAN 0602537938643
kopen (11.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Move
  6:54
2.Two Months Off
  9:08
3.Twist
  6:24
4.Sola Sistim
  6:27
5.Little Speaker
  8:38
6.Trim
  3:23
7.Ess Gee
  2:22
8.Dinosaur Adventure 3D
  7:56
9.Ballet Lane
  3:39
10.Luetin
  7:01
   

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
Dubnobasswithmyheadman18/10/20141322
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
03/07/2008 01:49
Musicfreak
Member
****
Ich kenne Underworld kaum. Deshalb war ich auch überrascht, dass auf diesem Album hier so viele eher ruhige Tracks zu ffinden sind. Die meisten Songs sind total in Ordnung, wissen aber nie so richtig zu begeistern. Man hört immerhin einen klaren, eigenen Stil heraus und das ist wichtig.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?