ZOEK

Underworld - A Hundred Days Off


CD
Universal 06025 3793864

Charts

Binnenkomst:21/09/2002 (Positie 23)
Laatste week notering:02/11/2002 (Positie 44)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:2995 (1251 Punten)
Alternatieve albums:21/09/2002 / Piek: 3 / Weken: 12
In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 2
de  Piek: 34 / Weken: 2
at  Piek: 57 / Weken: 1
fr  Piek: 42 / Weken: 3
nl  Piek: 9 / Weken: 9
be  Piek: 6 / Weken: 7 (Vl)
  Piek: 25 / Weken: 4 (Wa)
se  Piek: 49 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1
au  Piek: 24 / Weken: 1
nz  Piek: 28 / Weken: 4

Album

Jaar:2002
Label:JUNIOR BOYS OWN
Distributeur:V2
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Headbanger's pit
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Clean Bandit & Jess Glynne
Real Love (S)

Radiorama
Aliens (S)

Jessie J
Get Away (S)

Arsenal
Woe-Is-Me (S)

Arsenal
Golden (Are You Still?) (S)

0 vandaag, 3635400 totaal
50 laatste reviews

25 leden online: !Xabbu, ABBAsolut, anmaga, brasil, Chartsfohlen, Chemmical, Chris A, Collombin, corentint, klamar, Kopfweh, lumlucky, Oekkel, Reto, rinleybrennan, Rootje, shimano, sirvmr, southpaw, SportyJohn, Steffen Hung, ulver, Voyager2, Widmann1, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

13/10/2014
Remastered - CD Universal 06025 3793864 (UMG) / EAN 0602537938643
kopen (11.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Move
  6:54
2.Two Months Off
  9:08
3.Twist
  6:24
4.Sola Sistim
  6:27
5.Little Speaker
  8:38
6.Trim
  3:23
7.Ess Gee
  2:22
8.Dinosaur Adventure 3D
  7:56
9.Ballet Lane
  3:39
10.Luetin
  7:01
   

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
Dubnobasswithmyheadman18/10/20141321
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
03/07/2008 01:49
Musicfreak
Member
****
Ich kenne Underworld kaum. Deshalb war ich auch überrascht, dass auf diesem Album hier so viele eher ruhige Tracks zu ffinden sind. Die meisten Songs sind total in Ordnung, wissen aber nie so richtig zu begeistern. Man hört immerhin einen klaren, eigenen Stil heraus und das ist wichtig.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?