ZOEK

Underworld - A Hundred Days Off


Cover

Charts

Binnenkomst:21/09/2002 (Positie 23)
Laatste week notering:02/11/2002 (Positie 44)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:2886 (1251 Punten)
Alternatieve albums:21/09/2002 / Piek: 3 / Weken: 12
In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 2
de  Piek: 34 / Weken: 2
at  Piek: 57 / Weken: 1
fr  Piek: 42 / Weken: 3
nl  Piek: 9 / Weken: 9
be  Piek: 6 / Weken: 7 (Vl)
  Piek: 25 / Weken: 4 (Wa)
se  Piek: 49 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1
au  Piek: 24 / Weken: 1
nz  Piek: 28 / Weken: 4

Album

Label:JUNIOR BOYS OWN
Distributeur:V2
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Madonna
Erotica (S)

BlÝf
In het midden van alles (A)

Lou Reed
Vicious (S)

Lynsey De Paul
All Night (S)

Billy Preston
Will It Go Round In Circles (S)

1 vandaag, 3504088 totaal
50 laatste reviews

10 leden online: BillyBrett, brokenrecords, Chris A, Daniel09, dickkoepfle, Hijinx, Steffen Hung, Windfee, yeah111, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
03/07/2008 01:49
Musicfreak
Member
****
Ich kenne Underworld kaum. Deshalb war ich auch überrascht, dass auf diesem Album hier so viele eher ruhige Tracks zu ffinden sind. Die meisten Songs sind total in Ordnung, wissen aber nie so richtig zu begeistern. Man hört immerhin einen klaren, eigenen Stil heraus und das ist wichtig.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?