ZOEK

PJ Harvey - The Peel Sessions: 1991-2004


Cover

Charts

Binnenkomst:11/11/2006 (Positie 58)
Laatste week notering:02/12/2006 (Positie 72)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:4363 (566 Punten)
Alternatieve albums:11/11/2006 / Piek: 20 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 46 / Weken: 4 (Vl)

Album

Jaar:2006
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Verjaardags Topic 2014
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Belgische Albums in de Ultratop
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Noa Moon
Run (S)

Koda en Mathijs
Ik wil een cocktail (S)

Niels Destadsbader
Groen (S)

DomŤ
Believe It (S)

Little Dots
Spin The Wheel (S)

5 vandaag, 3573712 totaal
50 laatste reviews

10 leden online: album guru joe, brokenrecords, Driftwood, fabio, Hijinx, Miss_Szmanda, pupsiD, sanremo, TravD, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

20/10/2006
CD Island 8016-02 (UMG) / EAN 0602517098848
Toon detailsAlles beluisteren
1.Oh My Lover
3:55
2.Victory
3:33
3.Sheela-Na-Gig
  3:24
4.Water
4:30
5.Naked Cousin
4:09
6.Wang Dang Doodle
3:20
7.Losing Ground
3:00
8.Snake
  1:56
9.That Was My Veil
3:07
10.This Wicked Tongue
3:46
11.Beautiful Feeling
3:55
12.You Come Through
  3:18
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

remember
Member
****
Eine deutliche 4 plus im DS.
Es ist ein Sampler mit Songs, die speziell ausgewählt und aufgenommen wurden für TV /Radio Auftritte (John Peel's Radio 1) zwischen 1991 und 2004.
Laatst gewijzigd: 07/06/2014 13:14
08/03/2008 10:35
variety
Member
****
Beste Songs: Victory, Water und vor allem Beautiful Feeling.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?