ZOEK

PJ Harvey - The Peel Sessions: 1991-2004


Cover

Charts

Binnenkomst:11/11/2006 (Positie 58)
Laatste week notering:02/12/2006 (Positie 72)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:4363 (566 Punten)
Alternatieve albums:11/11/2006 / Piek: 20 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 46 / Weken: 4 (Vl)

Album

Jaar:2006
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Thistle List juli - oktober
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj
Bang Bang (S)

Lenny Kravitz
Sex (S)

Gregory Porter
No Love Dying (S)

Troye Sivan
Happy Little Pill (S)

Tony Bennett & Lady Gaga
Anything Goes (S)

52 vandaag, 3577046 totaal
50 laatste reviews

22 leden online: Acooper, andi11, BeansterBarnes, bvdw, Cheetah, flanders hitparade, gavi, gherkin, Goldstar, Hijinx, livingwithart, lukkepuk, Manuel Leitner, musicfan, Reto, RockDJ, sbmqi90, Schiriki, SportyJohn, Uebi, ultrat0p, Young_Wild_Free

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

20/10/2006
CD Island 8016-02 (UMG) / EAN 0602517098848
Toon detailsAlles beluisteren
1.Oh My Lover
3:55
2.Victory
3:33
3.Sheela-Na-Gig
  3:24
4.Water
4:30
5.Naked Cousin
4:09
6.Wang Dang Doodle
3:20
7.Losing Ground
3:00
8.Snake
  1:56
9.That Was My Veil
3:07
10.This Wicked Tongue
3:46
11.Beautiful Feeling
3:55
12.You Come Through
  3:18
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

remember
Member
****
Eine deutliche 4 plus im DS.
Es ist ein Sampler mit Songs, die speziell ausgewählt und aufgenommen wurden für TV /Radio Auftritte (John Peel's Radio 1) zwischen 1991 und 2004.
Laatst gewijzigd: 07/06/2014 13:14
08/03/2008 10:35
variety
Member
****
Beste Songs: Victory, Water und vor allem Beautiful Feeling.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?