ZOEK

PJ Harvey - The Peel Sessions: 1991-2004


Cover

Charts

Binnenkomst:11/11/2006 (Positie 58)
Laatste week notering:02/12/2006 (Positie 72)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:4266 (566 Punten)
Alternatieve albums:11/11/2006 / Piek: 20 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 46 / Weken: 4 (Vl)

Album

Jaar:2006
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:The
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Mayflower [NL]
Fly, Little White Dove, Fly (S)

Talk Talk
Desire (S)

Talk Talk
Happiness Is Easy (S)

The Bells
Fly, Little White Dove, Fly (S)

Manassas
Isn't It About Time (S)

8 vandaag, 3504245 totaal
50 laatste reviews

27 leden online: !Xabbu, 392414, 80s4ever, Acooper, bluezombie, crazychris, derr84, DJ Kavalo, EuroFanatic, JackLaMota, KitchenTel, lukkepuk, MelSpice, music-friend, Radioboy23, Redhawk1, remix1970, sanremo, Sitting on a cornflake with John, Snormobiel Beusichem, southpaw, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, Tennis, ultrat0p, Windfee

Privacy

Tracks

20/10/2006
CD Island 8016-02 (UMG) / EAN 0602517098848
Toon detailsAlles beluisteren
1.Oh My Lover
3:55
2.Victory
3:33
3.Sheela-Na-Gig
  3:24
4.Water
4:30
5.Naked Cousin
4:09
6.Wang Dang Doodle
3:20
7.Losing Ground
3:00
8.Snake
  1:56
9.That Was My Veil
3:07
10.This Wicked Tongue
3:46
11.Beautiful Feeling
3:55
12.You Come Through
  3:18
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

remember
Member
*****
5.4 DS, es ist ein sampler mit songs die speziell ausgewählt und aufgenommen wurden für TV /Radio Auftritte (John Peel's Radio 1) zwischen 1991 und 2004..
08/03/2008 10:35
variety
Member
****
Beste Songs: Victory, Water und vor allem Beautiful Feeling.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?