ZOEK

PJ Harvey - The Peel Sessions: 1991-2004


Cover

Charts

Binnenkomst:11/11/2006 (Positie 58)
Laatste week notering:02/12/2006 (Positie 72)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:4266 (566 Punten)
Alternatieve albums:11/11/2006 / Piek: 20 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 46 / Weken: 4 (Vl)

Album

Jaar:2006
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:The
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Thistle List (april-juni)
GList50 (2014-1)
Forum Verjaardags Topic 2014
Triggerfinger is terug!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Kiesza
Hideaway (S)

Birdy
Words As Weapons (S)

Sigma
Nobody To Love (S)

Pizzaman
Hello Honky Tonks (S)

Fatboy Slim
Fucking In Heaven (S)

3 vandaag, 3501801 totaal
50 laatste reviews

34 leden online: !Xabbu, 392414, 80s4ever, amberjillurne, BeansterBarnes, Brutusfuratu, Chris A, Dancefloor-Chunk, DaveNT, DETMER5, DJ Kavalo, FranzPanzer, harleyrules170, Hijinx, Kanndasdennsein, katzewitti, KitchenTel, klamar, lifetec1, lumlucky, mhuegli, NationOfZealots, niculy, Pacadi, remember, Rewer, Roefe, sbmqi90, Sindy, tabloidjunkie007, tn0496, Wilgenstraat, Zacco333, Zephur

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

20/10/2006
CD Island 8016-02 (UMG) / EAN 0602517098848
Toon detailsAlles beluisteren
1.Oh My Lover
3:55
2.Victory
3:33
3.Sheela-Na-Gig
  3:24
4.Water
4:30
5.Naked Cousin
4:09
6.Wang Dang Doodle
3:20
7.Losing Ground
3:00
8.Snake
  1:56
9.That Was My Veil
3:07
10.This Wicked Tongue
3:46
11.Beautiful Feeling
3:55
12.You Come Through
  3:18
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

remember
Member
*****
5.4 DS, es ist ein sampler mit songs die speziell ausgewählt und aufgenommen wurden für TV /Radio Auftritte (John Peel's Radio 1) zwischen 1991 und 2004..
08/03/2008 10:35
variety
Member
****
Beste Songs: Victory, Water und vor allem Beautiful Feeling.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?