ZOEK

PJ Harvey - The Peel Sessions: 1991-2004


Cover

Charts

Binnenkomst:11/11/2006 (Positie 58)
Laatste week notering:02/12/2006 (Positie 72)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:4382 (566 Punten)
Alternatieve albums:11/11/2006 / Piek: 20 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 46 / Weken: 4 (Vl)

Album

Jaar:2006
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Meerdere accounts
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Sia
Chandelier (S)

Keith Canvas
Is This What You Mean (S)

Bebu Silvetti
Spring Rain (S)

Kate Ryan
Not Alone (S)

Afrojack & Martin Garrix
Turn Up The Speakers (S)

0 vandaag, 3599842 totaal
50 laatste reviews

16 leden online: !Xabbu, artistry, bulion, Clinton, dede.deroissart, fuedlibuerger, GavinScott, harleyrules170, Hijinx, Kamala, papifacteur, sanremo, SolidGold, SportyJohn, Steffen Hung, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

20/10/2006
CD Island 8016-02 (UMG) / EAN 0602517098848
Toon detailsAlles beluisteren
1.Oh My Lover
3:55
2.Victory
3:33
3.Sheela-Na-Gig
  3:24
4.Water
4:30
5.Naked Cousin
4:09
6.Wang Dang Doodle
3:20
7.Losing Ground
3:00
8.Snake
  1:56
9.That Was My Veil
3:07
10.This Wicked Tongue
3:46
11.Beautiful Feeling
3:55
12.You Come Through
  3:18
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

remember
Member
****
Eine deutliche 4 plus im DS.
Es ist ein Sampler mit Songs, die speziell ausgewählt und aufgenommen wurden für TV /Radio Auftritte (John Peel's Radio 1) zwischen 1991 und 2004.
Laatst gewijzigd: 07/06/2014 13:14
08/03/2008 10:35
variety
Member
****
Beste Songs: Victory, Water und vor allem Beautiful Feeling.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?