ZOEK

Underworld - Oblivion With Bells


CD
Play It Again 4511081033

Charts

Binnenkomst:20/10/2007 (Positie 100)
Laatste week notering:23/02/2008 (Positie 100)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2511 (1557 Punten)
Alternatieve albums:27/10/2007 / Piek: 13 / Weken: 10
In de landen:
de  Piek: 76 / Weken: 1
fr  Piek: 134 / Weken: 2
nl  Piek: 15 / Weken: 5
be  Piek: 27 / Weken: 12 (Vl)
  Piek: 48 / Weken: 3 (Wa)

Album

Jaar:2007
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download: Underworld - Oblivion With Bells - Crocodile
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Eurosong Top50 (2014)
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Dotan
Home (S)

Bade
Hide No More (S)

The War On Drugs
Red Eyes (S)

Thomas Azier
Hylas (S)

Thomas Azier
Ghostcity (S)

3 vandaag, 3504726 totaal
50 laatste reviews

25 leden online: BeansterBarnes, Besnik, chri8topher, Chris A, dagi-dangast, Derrick, DJ Kavalo, DoctorSte, emalovic, hardmaxx, harleyrules170, Hijinx, kirstenaudrey, KitchenTel, lumlucky, musicfan, remember, remix1970, Sitting on a cornflake with John, Snormobiel Beusichem, Uebi, ultrat0p, Voyager2, Werner, Zacco333

Privacy

Tracks

12/10/2007
CD Play It Again Sam 4511081033 / EAN 5413356598131
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/10/2007
CD Different 4511081020 / DIFB 1081 CD (PIAS) / EAN 5413356598124
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crocodile
  6:30
2.Beautiful Burnout
  8:09
3.Holding The Moth
  5:29
4.To Heal
  2:36
5.Ring Road
  4:31
6.Glam Bucket
  5:45
7.Boy, Boy, Boy
  6:05
8.Cuddle Bunny vs The Celtic Villages
  2:22
9.Faxed Invitation
  4:44
10.Good Morning Cockerel
  2:28
11.Best Mamgu Ever
  8:45
   
12/10/2007
LP Play It Again Sam 4511081012 / EAN 5413356598117
Toon detailsAlles beluisteren
   

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?