ZOEK

Underworld - Oblivion With Bells


CD
Play It Again 4511081033

Charts

Binnenkomst:20/10/2007 (Positie 100)
Laatste week notering:23/02/2008 (Positie 100)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2587 (1557 Punten)
Alternatieve albums:27/10/2007 / Piek: 13 / Weken: 10
In de landen:
de  Piek: 76 / Weken: 1
fr  Piek: 134 / Weken: 2
nl  Piek: 15 / Weken: 5
be  Piek: 27 / Weken: 12 (Vl)
  Piek: 48 / Weken: 3 (Wa)

Album

Jaar:2007
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Meerdere accounts
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Belgische Albums in de Ultratop
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Mike Mago & Dragonette
Outlines (S)

Ben Pearce & Black Orange Juice
Predictable (S)

Luc Steeno
Deze nacht (S)

Gabriello
Vreemde dagen (S)

Gabriel Rios
Gold (S)

71 vandaag, 3599043 totaal
50 laatste reviews

34 leden online: Acooper, Alain2010, arbol01, Captain_Oaks, Der_Nagel, dhauskins, Evoke, Fabio (auch Fabi GaGa), felice10, FranzPanzer, Fuchs im Wald, fuedlibuerger, gherkin, grandmasmail, Hzi, jobijoba, kouthagi, miken989, musikmannen, NOKIN90D, Phil, pupsiD, remember, rubis57, sbmqi90, simonf, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, stefje94, Svenergy, Trille, ubdfm, vlaamsetop20, Windfee

Privacy

Tracks

12/10/2007
CD Play It Again Sam 4511081033 / EAN 5413356598131
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/10/2007
CD Different 4511081020 / DIFB 1081 CD (PIAS) / EAN 5413356598124
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crocodile
  6:30
2.Beautiful Burnout
  8:09
3.Holding The Moth
  5:29
4.To Heal
  2:36
5.Ring Road
  4:31
6.Glam Bucket
  5:45
7.Boy, Boy, Boy
  6:05
8.Cuddle Bunny vs The Celtic Villages
  2:22
9.Faxed Invitation
  4:44
10.Good Morning Cockerel
  2:28
11.Best Mamgu Ever
  8:45
   
12/10/2007
LP Play It Again Sam 4511081012 / EAN 5413356598117
Toon detailsAlles beluisteren
   

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?