ZOEK

Underworld - Oblivion With Bells


CD
Different 4511081020 / DIFB 1081 CD

Charts

Binnenkomst:20/10/2007 (Positie 100)
Laatste week notering:23/02/2008 (Positie 100)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2607 (1557 Punten)
Alternatieve albums:27/10/2007 / Piek: 13 / Weken: 10
In de landen:
de  Piek: 76 / Weken: 1
fr  Piek: 134 / Weken: 2
nl  Piek: 15 / Weken: 5
be  Piek: 27 / Weken: 12 (Vl)
  Piek: 48 / Weken: 3 (Wa)

Album

Jaar:2007
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/10/2014
Win de 3cd-box "Radio 2 - De Topcollectie: Diva's"
>>>
31/10/2014
Win het album "Sound of a Woman" van Kiesza >>>
01/11/2014
Blijft Bart Peeters een maand bovenaan de albumchart? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
27 vandaag, 3639293 totaal
50 laatste reviews

42 leden online: 392414, ABBAsolut, Anamber, angieDC, axel1, butterflying, clepat, Collombin, diniz a., djnic, EvelienDew, Fabio (auch Fabi GaGa), Farian, flanders hitparade, flapper54, Fuchs im Wald, gailcarlyle, gherkin, jausmaus, katzewitti, klamar, lato1803, lindsay_baltens@hotmail.com, loebeke57, marleenjansen, martin.baltens@gmail.com, noppeke, roger.opoe, Rothus, Ruby.R, S:pko, sbmqi90, sdurgo, ShadowViolin, Skay, southpaw, Stefaan1975, Tamboer, Tommy1958, ultrat0p, Windfee, yvette - omoe

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

12/10/2007
CD Play It Again Sam 4511081033 / EAN 5413356598131
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/10/2007
CD Different 4511081020 / DIFB 1081 CD (PIAS) / EAN 5413356598124
13/10/2014
Remastered - CD Universal 06025 3793865 (UMG) / EAN 0602537938650
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crocodile
  6:30
2.Beautiful Burnout
  8:09
3.Holding The Moth
  5:29
4.To Heal
  2:36
5.Ring Road
  4:31
6.Glam Bucket
  5:45
7.Boy, Boy, Boy
  6:05
8.Cuddle Bunny vs The Celtic Villages
  2:22
9.Faxed Invitation
  4:44
10.Good Morning Cockerel
  2:28
11.Best Mamgu Ever
  8:45
   
12/10/2007
LP Play It Again Sam 4511081012 / EAN 5413356598117
Toon detailsAlles beluisteren
   

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
Dubnobasswithmyheadman18/10/20141323
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?