ZOEK

Underworld - Oblivion With Bells


CD
Play It Again 4511081033

Charts

Binnenkomst:20/10/2007 (Positie 100)
Laatste week notering:23/02/2008 (Positie 100)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2594 (1557 Punten)
Alternatieve albums:27/10/2007 / Piek: 13 / Weken: 10
In de landen:
de  Piek: 76 / Weken: 1
fr  Piek: 134 / Weken: 2
nl  Piek: 15 / Weken: 5
be  Piek: 27 / Weken: 12 (Vl)
  Piek: 48 / Weken: 3 (Wa)

Album

Jaar:2007
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/09/2014
Win de dubbelaar "Herinneringen aan Vlaanderen - Het beste van Nick & Simon"
>>>
19/09/2014
Win het album "Where Neon Goes to Die" van Magnus >>>
20/09/2014
Blijven Hozier en Magnus bovenaan geparkeerd? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Forum Tip 2014
The Voice Kids
Boycode
De iTunes top 200 2014
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Mike Mago & Dragonette
Outlines (S)

Marlon Roudette
When The Beat Drops Out (S)

Kyla La Grange
Cut Your Teeth (S)

Ariana Grande feat. Zedd
Break Free (S)

The Magician feat. Years & Years
Sunlight (S)

71 vandaag, 3614765 totaal
50 laatste reviews

31 leden online: !Xabbu, andi11, Bearcat, Bec_Avicii, bvdw, DeejayDave, DJUSTIN, EuroFanatic, fanasnl54, Fridolin 12, gartenhaus, gherkin, Hijinx, italojogi, Jan31, klamar, lenggeleranto, louboutinsspike, oldiefan1, papifacteur, remember, Ryou02, sandwich, sbmqi90, southpaw, SportyJohn, syral, Tequilo, Tom, Werner, Widmann1

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

12/10/2007
CD Play It Again Sam 4511081033 / EAN 5413356598131
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/10/2007
CD Different 4511081020 / DIFB 1081 CD (PIAS) / EAN 5413356598124
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crocodile
  6:30
2.Beautiful Burnout
  8:09
3.Holding The Moth
  5:29
4.To Heal
  2:36
5.Ring Road
  4:31
6.Glam Bucket
  5:45
7.Boy, Boy, Boy
  6:05
8.Cuddle Bunny vs The Celtic Villages
  2:22
9.Faxed Invitation
  4:44
10.Good Morning Cockerel
  2:28
11.Best Mamgu Ever
  8:45
   
12/10/2007
LP Play It Again Sam 4511081012 / EAN 5413356598117
Toon detailsAlles beluisteren
   

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?