Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Real Gone

Cover Tom Waits - Real Gone
Cover

Charts

Binnenkomst:09/10/2004 (Positie 20)
Laatste week notering:05/02/2005 (Positie 78)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1504 (2844 Punten)
Alternatieve albums:09/10/2004 / Piek: 2 / Weken: 18
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 5
de  Piek: 19 / Weken: 7
at  Piek: 11 / Weken: 7
fr  Piek: 39 / Weken: 8
nl  Piek: 10 / Weken: 14
be  Piek: 7 / Weken: 18 (Vl)
  Piek: 40 / Weken: 6 (Wa)
se  Piek: 9 / Weken: 4
fi  Piek: 23 / Weken: 4
no  Piek: 2 / Weken: 11
dk  Piek: 5 / Weken: 4
it  Piek: 8 / Weken: 7
pt  Piek: 8 / Weken: 3
au  Piek: 27 / Weken: 2

Album

Jaar:2004
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

24 leden online:
392414, Acooper, actrostom0, BeansterBarnes, Bolt2008, bulion, carlislebob, ChartWiz, erbainclaudine, FranzPanzer, Hijinx, johnerna, Kanndasdennsein, KimSpikey, Leasalome, ls3740@outlook.be, Luud, oldiefan1, savagegrant, Schmutzpoet, ShadowViolin, simpaticowim, Voyager2, Zacco333

Privacy

Tracks

01/10/2004
CD Anti 6678-2 / EAN 8714092667820
Toon detailsAlles beluisteren
1.Top Of The Hill
  4:54
2.Hoist That Rag
  4:20
3.Sins Of My Father
  10:36
4.Shake It
  3:52
5.Don't Go Into The Barn
  5:22
6.How's It Gonna End
  4:51
7.Metropolitan Glide
  4:13
8.Dead And Lovely
  5:40
9.Circus
  3:56
10.Trampled Rose
  3:58
11.Green Grass
  3:13
12.Baby Gonna Leave Me
  4:29
13.Clang Boom Steam
  0:46
14.Make It Rain
  3:39
15.Day After Tomorrow
  6:53
16.Chick A Boom
  1:17
   
04/10/2004
LP Anti / Jalma 8 714092 6678-1 3 / EAN 8714092667813
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Top Of The Hill
  4:54
2.Hoist That Rag
  4:20
3.Sins Of My Father
  10:36
4.Shake It
  3:52
5.Don't Go Into The Barn
  5:22
6.How's It Gonna End
  4:51
7.Metropolitan Glide
  4:13
LP 2:
1.Dead And Lovely
  5:40
2.Circus
  3:56
3.Trampled Rose
  3:58
4.Green Grass
  3:13
5.Baby Gonna Leave Me
  4:29
6.Clang Boom Steam
  0:46
7.Make It Rain
  3:39
8.Day After Tomorrow
  6:53
9.Chick A Boom
  1:17
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

James Egon
Member
****
Man merkt, dass hier das Piano fehlt.

DerMeister
Member
*****
Von Tom Waits neueren Werken das beste

5+
23/06/2007 22:46
variety
Member
***
Eine ganz knappe 3, aber nur wegen folgenden Songs:
Dead And Lovely, Make It Rain und vor allem Day After Tomorrow.
09/03/2007 17:48
Homer Simpson
Member
*****
Das Album ist sehr abwechslungsreich aber nur für wenige zu empfehlen
04/08/2005 14:42
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?