ZOEK

Tom Waits - Real Gone


Cover

Charts

Binnenkomst:09/10/2004 (Positie 20)
Laatste week notering:05/02/2005 (Positie 78)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1411 (2844 Punten)
Alternatieve albums:09/10/2004 / Piek: 2 / Weken: 18
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 5
de  Piek: 19 / Weken: 7
at  Piek: 11 / Weken: 7
fr  Piek: 39 / Weken: 8
nl  Piek: 10 / Weken: 14
be  Piek: 7 / Weken: 18 (Vl)
  Piek: 40 / Weken: 6 (Wa)
se  Piek: 9 / Weken: 4
fi  Piek: 23 / Weken: 4
no  Piek: 2 / Weken: 11
dk  Piek: 5 / Weken: 4
it  Piek: 8 / Weken: 2
pt  Piek: 8 / Weken: 3
au  Piek: 27 / Weken: 2

Album

Jaar:2004
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten!
>>>
18/07/2014
Win het album "Ultraviolence" van Lana Del Rey >>>
18/07/2014
Win het debuutalbum van 5 Seconds of Summer >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Forum Tip 2014
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Zendaya
Something To Dance For (S)

Zendaya and Bella Thorne
Something To Dance For / TTYLXOX Mash-Up (S)

Bella Thorne & Zendaya
Watch Me (S)

Bella Thorne
Call It Whatever (S)

Bella Thorne
TTYLXOX (S)

17 vandaag, 3573034 totaal
50 laatste reviews

29 leden online: !Xabbu, 392414, biwi, bjorn614, Coronado, crazychris, DeanseayTKing98, Fabio (auch Fabi GaGa), flanders hitparade, FranzPanzer, Fuchs im Wald, Galaxy, gherkin, Goolio100, Hijinx, MakeLoveNotWar, matty d, MichiDresden, musicfan, pupsiD, remember, sanremo, Sitting on a cornflake with John, Snoopy, Sommerbarg, TravD, ultimo, ultratop, yeah111

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

01/10/2004
CD Anti 6678-2 / EAN 8714092667820
Toon detailsAlles beluisteren
1.Top Of The Hill
  4:54
2.Hoist That Rag
  4:20
3.Sins Of My Father
  10:36
4.Shake It
  3:52
5.Don't Go Into The Barn
  5:22
6.How's It Gonna End
  4:51
7.Metropolitan Glide
  4:13
8.Dead And Lovely
  5:40
9.Circus
  3:56
10.Trampled Rose
  3:58
11.Green Grass
  3:13
12.Baby Gonna Leave Me
  4:29
13.Clang Boom Steam
  0:46
14.Make It Rain
  3:39
15.Day After Tomorrow
  6:53
16.Chick A Boom
  1:17
   
04/10/2004
LP Anti / Jalma 8 714092 6678-1 3 / EAN 8714092667813
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Top Of The Hill
  4:54
2.Hoist That Rag
  4:20
3.Sins Of My Father
  10:36
4.Shake It
  3:52
5.Don't Go Into The Barn
  5:22
6.How's It Gonna End
  4:51
7.Metropolitan Glide
  4:13
LP 2:
1.Dead And Lovely
  5:40
2.Circus
  3:56
3.Trampled Rose
  3:58
4.Green Grass
  3:13
5.Baby Gonna Leave Me
  4:29
6.Clang Boom Steam
  0:46
7.Make It Rain
  3:39
8.Day After Tomorrow
  6:53
9.Chick A Boom
  1:17
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

James Egon
Member
****
Man merkt, dass hier das Piano fehlt.

DerMeister
Member
*****
Von Tom Waits neueren Werken das beste

5+
23/06/2007 22:46
variety
Member
***
Eine ganz knappe 3, aber nur wegen folgenden Songs:
Dead And Lovely, Make It Rain und vor allem Day After Tomorrow.
09/03/2007 17:48
Homer Simpson
Member
*****
Das Album ist sehr abwechslungsreich aber nur für wenige zu empfehlen
04/08/2005 14:42
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?