ZOEK

N.E.R.D. - Seeing Sounds


CD
Interscope 06025 1774324

Charts

Binnenkomst:14/06/2008 (Positie 93)
Laatste week notering:23/08/2008 (Positie 81)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:2642 (1509 Punten)
Alternatieve albums:14/06/2008 / Piek: 18 / Weken: 11
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 9
de  Piek: 65 / Weken: 1
at  Piek: 75 / Weken: 1
fr  Piek: 45 / Weken: 9
nl  Piek: 14 / Weken: 14
be  Piek: 35 / Weken: 11 (Vl)
  Piek: 86 / Weken: 3 (Wa)
au  Piek: 14 / Weken: 3

Album

Jaar:2008
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Video Music Awards 2014
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Cťline Dion
A New Day Has Come (S)

Editors
What Is This Thing Called Love (S)

Laura Tesoro
Outta Here (S)

Cťline Dion
Taking Chances (S)

The Magic Numbers
E.N.D. (S)

10 vandaag, 3597370 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: Alphabet, argus, BeansterBarnes, begue, Bolt2008, Chris A, ems-kopp, FranzPanzer, gherkin, haleyhamilton, Hijinx, KitchenTel, knilf, loloTrDa, MUSICBOJ, oiziruam, remember, Richard (NL), ShadowViolin, Simo 61, Snoopy, sophieellisbextor, SportyJohn, susannaguidon, timothy444, ultrat0p

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/06/2008
CD Interscope 06025 1774324 (UMG) / EAN 0602517743243
Toon detailsAlles beluisteren
1.Time For Some Action
  3:42
2.Everyone Nose (All The Girls Standing In The Line For The Bathroom)
  3:27
3.Windows
  2:58
4.Anti Matter
  4:01
5.Spaz
  3:51
6.Yeah You
  4:05
7.Sooner Or Later
  6:41
8.Happy
  4:35
9.Kill Joy
  4:09
10.Love Bomb
  4:35
11.You Know What
  4:30
12.Laugh About It
  4:06
   

N.E.R.D.   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Wants To Move03/04/20041911
Maybe12/06/2004Tip: 8 
Everyone Nose (All The Girls Standing In The Line For The Bathroom)28/06/2008Tip: 15 
Hot-N-Fun (N.E.R.D. feat. Nelly Furtado)21/08/2010238
Hypnotize U30/10/2010Tip: 4 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Or Die27/03/2004923
Seeing Sounds14/06/20083511
Nothing13/11/2010561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

AllSainter
Member
****
Das Album ist okay ... "Sooner Or Later" ist das Highlight
11/06/2008 11:38
Nathanloup
Member
***
Nein! Also ich hab mir Definitiv MEHR Erhofft von diesem Album! 1-2 Lieder die ich recht gut Finde, aber den rest, nein!

2 Highlights meiner Meinung nach! Aber richtig gut sind diese Leider auch nicht :(

*Sooner or Later
*You Know What

Mehr geht nicht! Bin ziemlich enthäuscht!

Der erste Song den ich kannte von Ihnen, war Rockstar, den ich sehr Geil finde, aber das tönt alles anders!
Laatst gewijzigd: 17/06/2008 00:43
07/06/2008 12:55
IchAusBerlin
Member
******
Wird heute besorgt!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?