ZOEK

N.E.R.D. - Seeing Sounds


CD
Interscope 06025 1774324

Charts

Binnenkomst:14/06/2008 (Positie 93)
Laatste week notering:23/08/2008 (Positie 81)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:2673 (1509 Punten)
Alternatieve albums:14/06/2008 / Piek: 18 / Weken: 11
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 9
de  Piek: 65 / Weken: 1
at  Piek: 75 / Weken: 1
fr  Piek: 45 / Weken: 9
nl  Piek: 14 / Weken: 14
be  Piek: 35 / Weken: 11 (Vl)
  Piek: 86 / Weken: 3 (Wa)
au  Piek: 14 / Weken: 3

Album

Jaar:2008
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische artiesten in het buitenland
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Bio's Top30 (5)
De Romeos
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Nicole Scherzinger
On The Rocks (S)

Herbert [BE]
Geboren voor elkaar (S)

Gwen Stefani
Baby Don't Lie (S)

Lorde
Yellow Flicker Beat (S)

Nick & Simon
Pak van mijn hart (S)

6 vandaag, 3636094 totaal
50 laatste reviews

23 leden online: 392414, Ale Dynasty, Alphabet, Alxx, barty082, Beamtechgirl25, bgrab@bluewin.ch, bussibšr, FranzPanzer, Fuchs im Wald, Herman12, Hijinx, Kanndasdennsein, KitchenTel, Oski.ch, remember, spatz-98, SportyJohn, staetz, stedom, thib97, Willy van Loo, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/06/2008
CD Interscope 06025 1774324 (UMG) / EAN 0602517743243
Toon detailsAlles beluisteren
1.Time For Some Action
  3:42
2.Everyone Nose (All The Girls Standing In The Line For The Bathroom)
  3:27
3.Windows
  2:58
4.Anti Matter
  4:01
5.Spaz
  3:51
6.Yeah You
  4:05
7.Sooner Or Later
  6:41
8.Happy
  4:35
9.Kill Joy
  4:09
10.Love Bomb
  4:35
11.You Know What
  4:30
12.Laugh About It
  4:06
   

N.E.R.D.   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Wants To Move03/04/20041911
Maybe12/06/2004Tip: 8 
Everyone Nose (All The Girls Standing In The Line For The Bathroom)28/06/2008Tip: 15 
Hot-N-Fun (N.E.R.D. feat. Nelly Furtado)21/08/2010238
Hypnotize U30/10/2010Tip: 4 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Or Die27/03/2004923
Seeing Sounds14/06/20083511
Nothing13/11/2010561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

AllSainter
Member
****
Das Album ist okay ... "Sooner Or Later" ist das Highlight
11/06/2008 11:38
Nathanloup
Member
***
Nein! Also ich hab mir Definitiv MEHR Erhofft von diesem Album! 1-2 Lieder die ich recht gut Finde, aber den rest, nein!

2 Highlights meiner Meinung nach! Aber richtig gut sind diese Leider auch nicht :(

*Sooner or Later
*You Know What

Mehr geht nicht! Bin ziemlich enthäuscht!

Der erste Song den ich kannte von Ihnen, war Rockstar, den ich sehr Geil finde, aber das tönt alles anders!
Laatst gewijzigd: 17/06/2008 00:43
07/06/2008 12:55
IchAusBerlin
Member
******
Wird heute besorgt!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?