Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

N.E.R.D. - Seeing Sounds

Cover N.E.R.D. - Seeing Sounds
CD
Interscope 06025 1774324

Charts

Binnenkomst:14/06/2008 (Positie 93)
Laatste week notering:23/08/2008 (Positie 81)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:2762 (1509 Punten)
Alternatieve albums:14/06/2008 / Piek: 18 / Weken: 11
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 9
de  Piek: 65 / Weken: 1
at  Piek: 75 / Weken: 1
fr  Piek: 45 / Weken: 9
nl  Piek: 14 / Weken: 14
be  Piek: 35 / Weken: 11 (Vl)
  Piek: 86 / Weken: 3 (Wa)
it  Piek: 97 / Weken: 1
au  Piek: 14 / Weken: 3

Album

Jaar:2008
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

6 leden online:
entorresokath, hannah10, hesterjillian, remember, shimano, Zacco333

Privacy

Tracks

06/06/2008
CD Interscope 06025 1774324 (UMG) / EAN 0602517743243
Toon detailsAlles beluisteren
1.Time For Some Action
  3:42
2.Everyone Nose (All The Girls Standing In The Line For The Bathroom)
  3:27
3.Windows
  2:58
4.Anti Matter
  4:01
5.Spaz
  3:51
6.Yeah You
  4:05
7.Sooner Or Later
  6:41
8.Happy
  4:35
9.Kill Joy
  4:09
10.Love Bomb
  4:35
11.You Know What
  4:30
12.Laugh About It
  4:06
   

N.E.R.D.   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Wants To Move03/04/20041911
Maybe12/06/2004Tip: 8 
Everyone Nose (All The Girls Standing In The Line For The Bathroom)28/06/2008Tip: 15 
Hot-N-Fun (N.E.R.D. feat. Nelly Furtado)21/08/2010238
Hypnotize U30/10/2010Tip: 4 
Squeeze Me17/01/2015Tip: 75 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Or Die27/03/2004923
Seeing Sounds14/06/20083511
Nothing13/11/2010561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

AllSainter
Member
****
Das Album ist okay ... "Sooner Or Later" ist das Highlight
11/06/2008 11:38
Nathanloup
Member
***
Nein! Also ich hab mir Definitiv MEHR Erhofft von diesem Album! 1-2 Lieder die ich recht gut Finde, aber den rest, nein!

2 Highlights meiner Meinung nach! Aber richtig gut sind diese Leider auch nicht :(

*Sooner or Later
*You Know What

Mehr geht nicht! Bin ziemlich enthäuscht!

Der erste Song den ich kannte von Ihnen, war Rockstar, den ich sehr Geil finde, aber das tönt alles anders!
Laatst gewijzigd: 17/06/2008 00:43
07/06/2008 12:55
IchAusBerlin
Member
******
Wird heute besorgt!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?