Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Romeo Bleeding - Live From Austin

Cover Tom Waits - Romeo Bleeding - Live From Austin
Cover

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

20/02/2009
CD Immortal 0037078IMA / EAN 8712177054916
2009
LP Vinyl Passion VP 80002
Toon detailsAlles beluisteren
1.Summertime/Burma Shave
11:16
2.Annie's Back In Town/I Wish I Was In New Orleans/Ain't Gonna Rain
7:28
3.A Sweet Little Bullet From A Pretty Blue Gun
7:42
4.On The Nickel
6:10
5.Romeo Is Bleeding
5:00
6.Silent Night/Christmas Card From A Hooker In Minneapolis
5:51
7.Small Change/Hey, Big Spender
8:38
   
15/01/2010
LP Vinyl Passion 0038607VP / EAN 8712177055708
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.