ZOEK

PJ Harvey & John Parish - A Woman A Man Walked By


Cover

Charts

Binnenkomst:04/04/2009 (Positie 18)
Laatste week notering:30/05/2009 (Positie 84)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:2637 (1449 Punten)
Alternatieve albums:04/04/2009 / Piek: 5 / Weken: 10
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 3
de  Piek: 62 / Weken: 1
at  Piek: 55 / Weken: 1
fr  Piek: 13 / Weken: 8
nl  Piek: 46 / Weken: 3
be  Piek: 11 / Weken: 9 (Vl)
  Piek: 27 / Weken: 5 (Wa)
no  Piek: 13 / Weken: 3
dk  Piek: 28 / Weken: 1
es  Piek: 61 / Weken: 3
au  Piek: 25 / Weken: 2

Album

Jaar:2009
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:PJ Harvey & John Parish - A Woman a Man Walked By - Black Hearted Love
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Top 30 List/Alternative 30 (jan-apr)...
Thistle List (april-juni)
PAUZE (Algemeen topic)
De iTunes top 200 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Pizzaman
Hello Honky Tonks (S)

Fatboy Slim
Fucking In Heaven (S)

M'lissa
Ashes On The Ground (S)

Livin' Joy
Dreamer (S)

Livin' Joy
Follow The Rules (S)

0 vandaag, 3501402 totaal
50 laatste reviews

15 leden online: !Xabbu, Besnik, BillyBrett, chri8topher, Chris A, Fuchs im Wald, Gelber Blubbel, irelander, Jempinho73, klamar, Schiriki, setg1, Tommy1958, UltimateLMFAOFan, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

27/03/2009
CD Island 060251796236 (UMG) / EAN 0602517962361
Toon detailsAlles beluisteren
   
27/03/2009
LP Island 060251797426 (UMG) / EAN 0602517974265
Toon detailsAlles beluisteren
   
27/03/2009
CD Island 2700699 (UMG) / EAN 0602527006994
Toon detailsAlles beluisteren
1.Black Hearted Love
  4:40
2.Sixteen, Fifteen, Fourteen
  3:36
3.Leaving California
  3:56
4.The Chair
  2:29
5.April
  4:41
6.A Woman A Man Walked By / The Crow Knows Where All The Little Children Go
  4:48
7.The Soldier
  3:55
8.Pig Will Not
  3:50
9.Passionless, Pointless
  4:19
10.Cracks In The Canvas
  1:54
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

John Parish   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

fabio
Member
****
gut

variety
Member
***
Na ja, finde ich weniger. Viel sperriges Material (wie gewohnt).
Anspieltipps: Black Hearted Love (!) oder Passionless, Pointless. 3++

DerMeister
Member
*****
ist ein schönes Album geworden
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?