ZOEK

PJ Harvey & John Parish - A Woman A Man Walked By


Cover

Charts

Binnenkomst:04/04/2009 (Positie 18)
Laatste week notering:30/05/2009 (Positie 84)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:2717 (1449 Punten)
Alternatieve albums:04/04/2009 / Piek: 5 / Weken: 10
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 3
de  Piek: 62 / Weken: 1
at  Piek: 55 / Weken: 1
fr  Piek: 13 / Weken: 8
nl  Piek: 46 / Weken: 3
be  Piek: 11 / Weken: 9 (Vl)
  Piek: 27 / Weken: 5 (Wa)
no  Piek: 13 / Weken: 3
dk  Piek: 28 / Weken: 1
es  Piek: 61 / Weken: 3
au  Piek: 25 / Weken: 2

Album

Jaar:2009
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Icona Pop
Get Lost (S)

Iggy Azalea feat. Rita Ora
Black Widow (S)

Prince & 3rd Eye Girl
PretzelBodyLogic (S)

Mike Mago & Dragonette
Outlines (S)

Meghan Trainor
All About That Bass (S)

0 vandaag, 3601350 totaal
50 laatste reviews

8 leden online: artistry, begue, Collombin, haleyhamilton, Rootje, SportyJohn, Steffen Hung, Windfee

Privacy

Tracks

27/03/2009
CD Island 060251796236 (UMG) / EAN 0602517962361
Toon detailsAlles beluisteren
   
27/03/2009
LP Island 060251797426 (UMG) / EAN 0602517974265
Toon detailsAlles beluisteren
   
27/03/2009
CD Island 2700699 (UMG) / EAN 0602527006994
Toon detailsAlles beluisteren
1.Black Hearted Love
  4:40
2.Sixteen, Fifteen, Fourteen
  3:36
3.Leaving California
  3:56
4.The Chair
  2:29
5.April
  4:41
6.A Woman A Man Walked By / The Crow Knows Where All The Little Children Go
  4:48
7.The Soldier
  3:55
8.Pig Will Not
  3:50
9.Passionless, Pointless
  4:19
10.Cracks In The Canvas
  1:54
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

John Parish   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

fabio
Member
****
gut

variety
Member
***
Na ja, finde ich weniger. Viel sperriges Material (wie gewohnt).
Anspieltipps: Black Hearted Love (!) oder Passionless, Pointless. 3++

DerMeister
Member
*****
ist ein schönes Album geworden
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?