Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Bounced Checks

Cover Tom Waits - Bounced Checks
LP
Asylum K 52316

Album

Jaar:1981
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nz  Piek: 24 / Weken: 3

Tracks

1981
LP Asylum K 52316
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heartattack And Vine
4:42
2.Jersey Girl (Alternate Master)
5:09
3.Eggs And Sausage (In A Cadillac With Susan Michelson)
4:13
4.Tom Waits with Bette Midler - I Never Talk To Strangers
  3:37
5.The Piano Has Been Drinking (Live In Dublin, 1981)
3:37
6.Whistlin' Past The Graveyard (Alternate Master)
3:14
7.Mr. Henry
4:17
8.Diamonds On My Windshield
2:32
9.Burma Shave
6:32
10.Tom Traubert's Blues (Four Sheets To The Wind In Copenhagen)
  6:39
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

remember
Member
****
Nur 1,2 und 10 sind wirklich Best-of.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.