Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Coone - Dirty Workz Deluxe - The Album

Cover Coone - Dirty Workz Deluxe - The Album
Cover

Album

Jaar:2009
Label:TOFF/NEWS
Distributeur:PIAS/NEWS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/11/2009 (Positie 72)
Laatste week notering:14/11/2009 (Positie 72)
Piekpositie:72 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8324 (129 Punten)
Belgische albums:14/11/2009 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 72 / Weken: 1 (V)


DJ Coone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
Dedication (Coone)15/09/2012Tip: 83 
Madness (Dimitri Vegas, Like Mike, Coone feat. Lil Jon)09/02/2013353
Colors Of Life (Coone)01/06/2013Tip: 64 
Times Gettin' Hard (Coone feat. K19)10/08/2013Tip: 64 
Aladdin On E (Coone)13/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Dirty Workz (Coone)01/03/20081313
Dirty Workz Deluxe - The Album (Coone)14/11/2009721
The Challenge (Coone)30/04/2011196
Global Dedication (Coone)21/12/20136010
Less Is More (Coone)06/08/20161716
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?