ZOEK

Tom Waits - Glitter And Doom Live


CD
Anti 7053-2

Charts

Binnenkomst:28/11/2009 (Positie 61)
Laatste week notering:13/03/2010 (Positie 99)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:1944 (2169 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 47 / Weken: 3
de  Piek: 61 / Weken: 5
at  Piek: 30 / Weken: 5
fr  Piek: 91 / Weken: 5
nl  Piek: 36 / Weken: 10
be  Piek: 29 / Weken: 15 (Vl)
se  Piek: 46 / Weken: 2
no  Piek: 5 / Weken: 8
es  Piek: 53 / Weken: 5

Album

Jaar:2009
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/10/2014
Win de 3cd-box "Radio 2 - De Topcollectie: Diva's"
>>>
31/10/2014
Win het album "Sound of a Woman" van Kiesza >>>
01/11/2014
Blijft Bart Peeters een maand bovenaan de albumchart? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
1 vandaag, 3639529 totaal
50 laatste reviews

18 leden online: 392414, alleyt1989, antonnalan, bluezombie, brosa0, Chris A, Daniel09, Hijinx, KevinP, LIFTER500, NateBoi, rhayader, rinleybrennan, S:pko, spanie42, SportyJohn, Svenergy, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

20/11/2009
CD Anti 7053-2 / EAN 8714092705324
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Lucinda - Ain't Goin Down (Live)
  5:36
2.Singapore (Live)
  4:59
3.Get Behind The Mule (Live)
  6:25
4.Fannin Street (Live)
  4:15
5.Dirt In The Ground (Live)
  5:17
6.Such A Scream (Live)
  2:54
7.Live Circus (Live)
  5:04
8.Goin' Out West (Live)
  3:47
9.Falling Down (Live)
  4:20
10.The Part You Throw Away (Live)
  5:06
11.Trampled Rose (Live)
  5:05
12.Metropolitan Glide (Live)
  3:09
13.I'll Shoot The Moon (Live)
  4:24
14.Green Grass (Live)
  3:20
15.Make It Rain (Live)
  3:58
16.Story (Live)
  2:01
17.Lucky Day (Live)
  3:46
CD 2:
1.Tom Tales (Live)
  35:53
   
27/11/2009
LP Anti 7053-1 ANT / EAN 8714092705317
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

remember
Member
**
Hart an der Grenze. Absolutely hardcore.

soia
Member
******
verdammt
verdammt,verdammt, verdammt
verdammt,verdammt
verdammt
verdammt,verdammt, verdammt

dieses album versetzt mich in ein absolutes hochgefühl. wenn ein live album, dann ein live album des herren waits. diese klanglandschaft und diese stimme...einmalig toll!!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?