ZOEK

Admiral Freebee - The Honey & The Knife


CD
Playout! pcmcd011

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 1)
Laatste week notering:05/02/2011 (Positie 96)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:34
Positie aller tijden:565 (5286 Punten)
Alternatieve albums:06/03/2010 / Piek: 1 / Weken: 49
Belgische albums:06/03/2010 / Piek: 1 / Weken: 30
Mid price:12/03/2011 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 34 (Vl)
  Piek: 88 / Weken: 1 (Wa)

Album

Jaar:2010
Label:PLAYOUT!
Distributeur:PIAS
Download:The
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Doen Hadise en Pitbull het nu samen ...
Boycode
Stem voor de Bio's Top30 (4)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Topmodelz
Love Somebody (S)

Martin Garrix
Proxy (S)

Kensington
Streets (S)

David Guetta & Showtek feat. Vassy
Bad (S)

Lana Del Rey
West Coast (S)

3 vandaag, 3499679 totaal
50 laatste reviews

15 leden online: !Xabbu, bac0nb1ts, Farg0, friendly312, godyana, KevinP, paupauand, Redhawk1, shimano, southpaw, UltimateLMFAOFan, Windfee, wossi01, yodance, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

22/02/2010
CD Playout! pcmcd011 (PIAS) / EAN 5425017140191
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blues From A Hypochondriac (Always Hoping For The Worst)
  4:48
2.My Hippie Ain't Hip
  3:50
3.Look At What Love Has Done
  6:02
4.Under My Secret Skin
  4:36
5.The Longing Never Stops
  4:38
6.Always On The Run
  4:07
7.Last Song About You
  3:29
8.Fools Like Us
  4:33
9.The Art Of Walking Away
  5:25
10.Hymns For Demons
  4:50
11.Home
  3:09
12.Green Light Shines
  2:39
   

Admiral Freebee   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rags 'n' Run25/01/2003Tip: 2 
Faithful To The Night04/11/2006501
Always On The Run06/02/20101914
Last Song About You15/05/2010Tip: 8 
Look At What Love Has Done23/10/2010Tip: 28 
Old Angel Midnight05/11/2011Tip: 19 
Nothing Else To Do22/02/2014383
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Admiral Freebee15/02/2003170
Songs02/04/2005143
Wild Dreams Of New Beginnings21/10/2006128
The Honey & The Knife06/03/2010134
Wreck Collection - The Singles05/11/20112517
The Great Scam08/03/201417
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Goed album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?