ZOEK

Admiral Freebee - The Honey & The Knife


CD
Playout! pcmcd011

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 1)
Laatste week notering:05/02/2011 (Positie 96)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:34
Positie aller tijden:577 (5286 Punten)
Alternatieve albums:06/03/2010 / Piek: 1 / Weken: 49
Belgische albums:06/03/2010 / Piek: 1 / Weken: 30
Mid price:12/03/2011 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 34 (Vl)
  Piek: 88 / Weken: 1 (Wa)

Album

Jaar:2010
Label:PLAYOUT!
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Het Grote Lady Gaga Topic IV
Video Music Awards 2014
Eurosong 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
2 Fabiola
One Night In Dubai (S)

Christina Perri
Burning Gold (S)

Voice Male
Weather With You (S)

Voice Male
Love Is The Seventh Wave (S)

Voice Male
Take A Chance On Me (S)

2 vandaag, 3597774 totaal
50 laatste reviews

9 leden online: 392414, andywzj, entorresokath, felice10, fordbethshaya, harleyrules170, Maddin12, MakeLoveNotWar, Trekker

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

22/02/2010
CD Playout! pcmcd011 (PIAS) / EAN 5425017140191
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blues From A Hypochondriac (Always Hoping For The Worst)
  4:48
2.My Hippie Ain't Hip
  3:50
3.Look At What Love Has Done
  6:02
4.Under My Secret Skin
  4:36
5.The Longing Never Stops
  4:38
6.Always On The Run
  4:07
7.Last Song About You
  3:29
8.Fools Like Us
  4:33
9.The Art Of Walking Away
  5:25
10.Hymns For Demons
  4:50
11.Home
  3:09
12.Green Light Shines
  2:39
   

Admiral Freebee   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rags 'n' Run25/01/2003Tip: 2 
Faithful To The Night04/11/2006501
Always On The Run06/02/20101914
Last Song About You15/05/2010Tip: 8 
Look At What Love Has Done23/10/2010Tip: 28 
Old Angel Midnight05/11/2011Tip: 19 
Nothing Else To Do22/02/2014383
Breaking Away10/05/2014Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Admiral Freebee15/02/2003170
Songs02/04/2005143
Wild Dreams Of New Beginnings21/10/2006128
The Honey & The Knife06/03/2010134
Wreck Collection - The Singles05/11/20112517
The Great Scam08/03/2014125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Goed album.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?