ZOEK

Admiral Freebee - The Honey & The Knife


CD
Playout! pcmcd011

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 1)
Laatste week notering:05/02/2011 (Positie 96)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:34
Positie aller tijden:584 (5286 Punten)
Alternatieve albums:06/03/2010 / Piek: 1 / Weken: 49
Belgische albums:06/03/2010 / Piek: 1 / Weken: 30
Mid price:12/03/2011 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 34 (Vl)
  Piek: 88 / Weken: 1 (Wa)

Album

Jaar:2010
Label:PLAYOUT!
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Headbanger's pit
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Johnny van Wanrooy
Een man mag niet huilen (S)

Joe Dassin
Vive moi (S)

Joe Dassin
Pas sentimental (S)

Joe Dassin
Je n'ai que mes mains (S)

Joe Dassin
«a n'est pas une fille pour toi (S)

11 vandaag, 3635585 totaal
50 laatste reviews

41 leden online: bluezombie, Chemmical, chripierke, Clinton, Daniel09, davebaerts, de enige echte, DeejayDave, DjDirk, Geerthau, geertvanlier, Gepetto, gerdrobb, gherkin, Goldstar, HH-Zebra, Hijinx, Hildavdh, ilserobb, jausmaus, jeannione, kevinanne, longlou, louisake, Maddin12, musicfan, Musicfreak, otis, Patrick3, Richard (NL), rinaanne, Rootje, sbmqi90, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, Trille, Uebi, ultrat0p, Windfee, XpinkprincessX

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

22/02/2010
CD Playout! pcmcd011 (PIAS) / EAN 5425017140191
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blues From A Hypochondriac (Always Hoping For The Worst)
  4:48
2.My Hippie Ain't Hip
  3:50
3.Look At What Love Has Done
  6:02
4.Under My Secret Skin
  4:36
5.The Longing Never Stops
  4:38
6.Always On The Run
  4:07
7.Last Song About You
  3:29
8.Fools Like Us
  4:33
9.The Art Of Walking Away
  5:25
10.Hymns For Demons
  4:50
11.Home
  3:09
12.Green Light Shines
  2:39
   

Admiral Freebee   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rags 'n' Run25/01/2003Tip: 2 
Faithful To The Night04/11/2006501
Always On The Run06/02/20101914
Last Song About You15/05/2010Tip: 8 
Look At What Love Has Done23/10/2010Tip: 28 
Old Angel Midnight05/11/2011Tip: 19 
Nothing Else To Do22/02/2014383
Breaking Away10/05/2014Tip: 10 
Walking Wounded30/08/2014Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Admiral Freebee15/02/2003170
Songs02/04/2005143
Wild Dreams Of New Beginnings21/10/2006128
The Honey & The Knife06/03/2010134
Wreck Collection - The Singles05/11/20112517
The Great Scam08/03/2014134
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Goed album.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?