ZOEK

Admiral Freebee - The Honey & The Knife


CD
Playout! pcmcd011

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 1)
Laatste week notering:05/02/2011 (Positie 96)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:34
Positie aller tijden:590 (5286 Punten)
Alternatieve albums:06/03/2010 / Piek: 1 / Weken: 49
Belgische albums:06/03/2010 / Piek: 1 / Weken: 30
Mid price:12/03/2011 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 34 (Vl)
  Piek: 88 / Weken: 1 (Wa)

Album

Jaar:2010
Label:PLAYOUT!
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Bio's Top30 (6)
De Tijdloze 2014!!!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Rock Werchter 2015
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
71 vandaag, 3658445 totaal
50 laatste reviews

36 leden online: Albator, andi11, arbol01, arienbuttiens, BillyBrett, BjŲrn74, christinevandenbergh, dafkw, Daniel09, emalovic, EuroFanatic, fkvdmark, Fritz260449, Hijinx, James Egon, Kamala, Kiwii, Meister D, musicfan, Philo, remember, Sara92, savagegrant, ShadowViolin, Sitting on a cornflake with John, sophieellisbextor, southpaw, Spezi28, SportyJohn, Trekker, Trille, Uebi, ultrat0p, vendredi1313, Werner, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

22/02/2010
CD Playout! pcmcd011 (PIAS) / EAN 5425017140191
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blues From A Hypochondriac (Always Hoping For The Worst)
  4:48
2.My Hippie Ain't Hip
  3:50
3.Look At What Love Has Done
  6:02
4.Under My Secret Skin
  4:36
5.The Longing Never Stops
  4:38
6.Always On The Run
  4:07
7.Last Song About You
  3:29
8.Fools Like Us
  4:33
9.The Art Of Walking Away
  5:25
10.Hymns For Demons
  4:50
11.Home
  3:09
12.Green Light Shines
  2:39
   

Admiral Freebee   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rags 'n' Run25/01/2003Tip: 2 
Faithful To The Night04/11/2006501
Always On The Run06/02/20101914
Last Song About You15/05/2010Tip: 8 
Look At What Love Has Done23/10/2010Tip: 28 
Old Angel Midnight05/11/2011Tip: 19 
Nothing Else To Do22/02/2014383
Breaking Away10/05/2014Tip: 10 
Walking Wounded30/08/2014Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Admiral Freebee15/02/2003170
Songs02/04/2005143
Wild Dreams Of New Beginnings21/10/2006128
The Honey & The Knife06/03/2010134
Wreck Collection - The Singles05/11/20112517
The Great Scam08/03/2014138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Goed album.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?