ZOEK

N.E.R.D. - Nothing


Cover

Charts

Binnenkomst:13/11/2010 (Positie 56)
Laatste week notering:13/11/2010 (Positie 56)
Piekpositie:56 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:6196 (145 Punten)
Alternatieve albums:13/11/2010 / Piek: 14 / Weken: 9
Heatseekers:06/11/2010 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 32 / Weken: 2
fr  Piek: 43 / Weken: 5
nl  Piek: 31 / Weken: 2
be  Piek: 56 / Weken: 1 (Vl)
  Piek: 40 / Weken: 2 (Wa)

Album

Jaar:2010
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

Privacy

Tracks

29/10/2010
CD Star Trak / Interscope 06025 2740743 (UMG) / EAN 0602527407432
Toon detailsAlles beluisteren
1.N.E.R.D. feat. T.I. - Party People
  3:52
2.Hypnotize U
  4:16
3.Help Me
  4:07
4.Victory
  3:42
5.Perfect Defect
  3:42
6.I've Seen The Light [Interlude: Inside Of Clouds]
  4:25
7.God Bless Us All
  3:29
8.Life As A Fish
  2:36
9.Nothing On You
  3:18
10.N.E.R.D. feat. Nelly Furtado - Hot-N-Fun
  3:22
   

N.E.R.D.   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Wants To Move03/04/20041911
Maybe12/06/2004Tip: 8 
Everyone Nose (All The Girls Standing In The Line For The Bathroom)28/06/2008Tip: 15 
Hot-N-Fun (N.E.R.D. feat. Nelly Furtado)21/08/2010238
Hypnotize U30/10/2010Tip: 4 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Or Die27/03/2004923
Seeing Sounds14/06/20083511
Nothing13/11/2010561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.67 (Reviews: 3)

Holtz
Member
******
einfach genial

Johannes S.
Member
******
Es ist einfach super

AllSainter
Member
*****
Wow sehr schön!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?