ZOEK

N.E.R.D. - Nothing


Cover

Charts

Binnenkomst:13/11/2010 (Positie 56)
Laatste week notering:13/11/2010 (Positie 56)
Piekpositie:56 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:6138 (145 Punten)
Alternatieve albums:13/11/2010 / Piek: 14 / Weken: 9
Heatseekers:06/11/2010 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 32 / Weken: 2
fr  Piek: 43 / Weken: 5
nl  Piek: 31 / Weken: 2
be  Piek: 56 / Weken: 1 (Vl)
  Piek: 40 / Weken: 2 (Wa)

Album

Jaar:2010
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/09/2014
Win de dubbelaar "Herinneringen aan Vlaanderen - Het beste van Nick & Simon"
>>>
19/09/2014
Win het album "Where Neon Goes to Die" van Magnus >>>
20/09/2014
Blijven Hozier en Magnus bovenaan geparkeerd? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
De iTunes top 200 2014
The Voice Van Vlaanderen
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Novastar
Caramia (S)

Tom Helsen
Slowly (S)

Millionaire
Body Experience Revue (S)

Nu Shooz
Point Of No Return (S)

Nu Shooz
I Can't Wait (S)

2 vandaag, 3613686 totaal
50 laatste reviews

12 leden online: amberjillurne, BeansterBarnes, boogs2010, bulion, Daniel09, HeNK!, Hijinx, sanremo, shimano, Trille, urs2222, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/10/2010
CD Star Trak / Interscope 06025 2740743 (UMG) / EAN 0602527407432
Toon detailsAlles beluisteren
1.N.E.R.D. feat. T.I. - Party People
  3:52
2.Hypnotize U
  4:16
3.Help Me
  4:07
4.Victory
  3:42
5.Perfect Defect
  3:42
6.I've Seen The Light [Interlude: Inside Of Clouds]
  4:25
7.God Bless Us All
  3:29
8.Life As A Fish
  2:36
9.Nothing On You
  3:18
10.N.E.R.D. feat. Nelly Furtado - Hot-N-Fun
  3:22
   

N.E.R.D.   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Wants To Move03/04/20041911
Maybe12/06/2004Tip: 8 
Everyone Nose (All The Girls Standing In The Line For The Bathroom)28/06/2008Tip: 15 
Hot-N-Fun (N.E.R.D. feat. Nelly Furtado)21/08/2010238
Hypnotize U30/10/2010Tip: 4 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Or Die27/03/2004923
Seeing Sounds14/06/20083511
Nothing13/11/2010561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.67 (Reviews: 3)

Holtz
Member
******
einfach genial

Johannes S.
Member
******
Es ist einfach super

AllSainter
Member
*****
Wow sehr schön!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?