Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Triggerfinger - All This Dancin' Around

Cover Triggerfinger - All This Dancin' Around
CD
B1 06025 3707576
Cover Triggerfinger - All This Dancin' Around
CD
Excelsior / V2 EXCEL96248 (be,nl)

Album

Jaar:2010
Label:EXCELSIOR
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/11/2010 (Positie 12)
Laatste week notering:29/09/2012 (Positie 141)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:95
Positie aller tijden:46 (14855 Punten)
Alternatieve albums:13/11/2010 / Piek: 1 / Weken: 79
Belgische albums:20/11/2010 / Piek: 1 / Weken: 97
Heatseekers:13/11/2010 / Piek: 15 / Weken: 1
Mid price:03/11/2012 / Piek: 6 / Weken: 58
In de landen:
ch  Piek: 53 / Weken: 5
de  Piek: 28 / Weken: 10
at  Piek: 13 / Weken: 15
nl  Piek: 15 / Weken: 54
be  Piek: 2 / Weken: 95 (V)
  Piek: 52 / Weken: 4 (W)

Tracks

12/11/2010
CD Excelsior / V2 EXCEL96248 [be,nl] / EAN 8714374962483
Toon detailsAlles beluisteren
1.All This Dancin' Around
  3:51
2.Let It Ride
  3:23
3.Love Lost In Love
  4:08
4.I'm Coming For You
  3:38
5.All Night Long
  4:25
6.Feed Me
  5:20
7.Cherry
  3:16
8.My Baby's Got A Gun
  8:03
9.Without A Sound
  4:31
10.Tuxedo
  3:37
11.It Hasn't Gone Away
  6:22
   
21/01/2011
LP Excelsior EXCEL96247 / EAN 8714374962476
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
CD
   
06/07/2012
Bonus Tracks Edition - CD B1 06025 3707576 (UMG) / EAN 0602537075768
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Follow Rivers
  3:37
2.All This Dancin' Around
  3:50
3.Let It Ride
  3:23
4.Love Lost In Love
  4:08
5.I'm Coming For You
  3:38
6.All Night Long
  4:25
7.Feed Me
  5:20
8.Cherry
  3:16
9.My Baby's Got A Gun
  8:03
10.Without A Sound
  4:31
11.Tuxedo
  3:37
12.It Hasn't Gone Away
  6:20
13.Soon (Acoustic Version)
  4:41
14.Love Lost In Love (Acoustic Version)
  3:58
15.I Follow Rivers (Greg Gordon Mix)
  3:37
   

Triggerfinger   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soon04/10/2008Tip: 21 
Is It11/07/2009Tip: 19 
All This Dancin' Around27/11/2010229
Love Lost In Love22/01/2011Tip: 3 
Let It Ride18/06/2011Tip: 6 
It Hasn't Gone Away10/09/2011Tip: 19 
I'm Coming For You21/01/2012Tip: 28 
I Follow Rivers03/03/2012144
Do Ya Think I'm Sexy (Triggerfinger feat. Little Trouble Kids)28/04/2012Tip: 6 
Dirty Down Low24/11/2012Tip: 44 
Perfect Match26/04/2014405
By Absence Of The Sun14/06/2014Tip: 6 
Off The Rack27/09/2014Tip: 10 
Big Hole11/04/2015Tip: 15 
Als de zomer weer voorbij zal zijn (Will Tura & Triggerfinger)19/09/2015Tip: 12 
The One (Triggerfinger feat. Method Man)16/01/2016207
Flesh Tight03/06/2017Tip: 5 
Colossus02/09/2017Tip: 6 
Breathlessness16/12/2017Tip: 20 
That'll Be The Day12/05/2018Tip 
Bring Me Back A Live Wild One16/06/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Grabs Ya?01/03/20081140
All This Dancin' Around20/11/2010295
High Voltage: Recorded Live - July 23rd 201131/12/2011971
Faders Up 2 - Live In Amsterdam26/05/2012159
By Absence Of The Sun26/04/2014173
Colossus02/09/2017330
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

eppo2011
Member
****
let's rock

gherkin
Member
******
Uitstekend rockalbum.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.