ZOEK

PJ Harvey - Let England Shake


CD
Island 06025 2753189

Charts

Binnenkomst:19/02/2011 (Positie 18)
Laatste week notering:24/09/2011 (Positie 73)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1515 (2685 Punten)
Alternatieve albums:19/02/2011 / Piek: 3 / Weken: 27
Mid price:14/01/2012 / Piek: 6 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 10
de  Piek: 20 / Weken: 5
at  Piek: 15 / Weken: 6
fr  Piek: 6 / Weken: 11
nl  Piek: 14 / Weken: 9
be  Piek: 4 / Weken: 18 (Vl)
  Piek: 8 / Weken: 13 (Wa)
se  Piek: 6 / Weken: 22
fi  Piek: 7 / Weken: 7
no  Piek: 2 / Weken: 26
dk  Piek: 3 / Weken: 16
es  Piek: 20 / Weken: 9
pt  Piek: 8 / Weken: 3
au  Piek: 6 / Weken: 5
nz  Piek: 12 / Weken: 6

Album

Jaar:2011
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Eurosong 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Verjaardags Topic 2014
Video Music Awards 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Los Planetas
Segundo premio (S)

Céline Dion
There Comes A Time (S)

Céline Dion and Peabo Bryson
Beauty And The Beast (S)

Céline Dion
Alone (S)

Céline Dion
All By Myself (S)

20 vandaag, 3597452 totaal
50 laatste reviews

22 leden online: 80s4ever, Cheetah, Chris A, Daniel09, Farg0, harleyrules170, Hijinx, irelander, longlou, oiziruam, Patrick3, renevan, Rewer, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, TaylorHarris, Trille, TSCHEMBALO, ultrat0p, vancouver, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

11/02/2011
CD Island 06025 2753189 (UMG) / EAN 0602527531892
11/02/2011
CD Island 2763025 (UMG) / EAN 0602527630250
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let England Shake
  3:09
2.The Last Living Rose
  2:21
3.The Glorious Land
  3:34
4.The Words That Maketh Murder
  3:45
5.All And Everyone
  5:39
6.On Battleship Hill
  4:07
7.England
  3:11
8.In The Dark Places
  2:59
9.Bitter Branches
  2:29
10.Hanging In The Wire
  2:42
11.Written On The Forehead
  3:39
12.The Colour Of The Earth
  2:33
   
11/02/2011
LP Island 060252758997 (UMG) / EAN 0602527589978
Toon detailsAlles beluisteren
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78 (Reviews: 9)

remember
Member
***
Von ihr habe ich mal viel gehalten. Hier tue ich mir bis auf die Tracks 5 und 6 sehr schwer.

Toriyamafan
Member
******
Ihre bestes Werk seit 1998.

Hijinx
Member
*****
One of the great albums of 2011 no doubt. Plenty of great tracks and it gets better further in.

ulver
Member
******
gefällt mir gesamthaft sehr gut. ein wahnsinnswerk!

variety
Member
****
"Hervorragend" ist für mich anders, aber für PJH-Verhältnisse ein äusserst zugängliches Album. 4++
Anspieltipps: The Last Living Rose, The Glorious Land, Written On The Forehead

SoC_Girl
Member
******
Mit Ausnahme von zwei, drei Songs ein hervorragendes Album. Wundervoll!

Chris A
Member
******
Amazing album, not a single song on here i hated, lots of diversity to, i was shockingly impressed that i liked this.

Schiriki
Member
**
definitiv nicht......

fabio
Member
*****
cool
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?