ZOEK

PJ Harvey - Let England Shake


CD
Island 06025 2753189

Charts

Binnenkomst:19/02/2011 (Positie 18)
Laatste week notering:24/09/2011 (Positie 73)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1481 (2685 Punten)
Alternatieve albums:19/02/2011 / Piek: 3 / Weken: 27
Mid price:14/01/2012 / Piek: 6 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 10
de  Piek: 20 / Weken: 5
at  Piek: 15 / Weken: 6
fr  Piek: 6 / Weken: 11
nl  Piek: 14 / Weken: 9
be  Piek: 4 / Weken: 18 (Vl)
  Piek: 8 / Weken: 13 (Wa)
se  Piek: 6 / Weken: 22
fi  Piek: 7 / Weken: 7
no  Piek: 2 / Weken: 26
dk  Piek: 3 / Weken: 16
es  Piek: 20 / Weken: 9
pt  Piek: 8 / Weken: 3
au  Piek: 6 / Weken: 5
nz  Piek: 12 / Weken: 6

Album

Jaar:2011
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:Let England Shake - PJ Harvey
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Madonna
Erotica (S)

BlÝf
In het midden van alles (A)

Lou Reed
Vicious (S)

Lynsey De Paul
All Night (S)

Billy Preston
Will It Go Round In Circles (S)

1 vandaag, 3504111 totaal
50 laatste reviews

17 leden online: Ňke, BeansterBarnes, Daniel09, DJ Kavalo, harleyrules170, Hijinx, jielke, LarkCGN, Luud, nirvanamusic87, remember, ShadowViolin, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, TSCHEMBALO, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

11/02/2011
CD Island 06025 2753189 (UMG) / EAN 0602527531892
11/02/2011
CD Island 2763025 (UMG) / EAN 0602527630250
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let England Shake
  3:09
2.The Last Living Rose
  2:21
3.The Glorious Land
  3:34
4.The Words That Maketh Murder
  3:45
5.All And Everyone
  5:39
6.On Battleship Hill
  4:07
7.England
  3:11
8.In The Dark Places
  2:59
9.Bitter Branches
  2:29
10.Hanging In The Wire
  2:42
11.Written On The Forehead
  3:39
12.The Colour Of The Earth
  2:33
   
11/02/2011
LP Island 060252758997 (UMG) / EAN 0602527589978
Toon detailsAlles beluisteren
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78 (Reviews: 9)

remember
Member
***
Von ihr habe ich mal viel gehalten. Hier tue ich mir bis auf die Tracks 5 und 6 sehr schwer.

Toriyamafan
Member
******
Ihre bestes Werk seit 1998.

Hijinx
Member
*****
One of the great albums of 2011 no doubt. Plenty of great tracks and it gets better further in.

ulver
Member
******
gefällt mir gesamthaft sehr gut. ein wahnsinnswerk!

variety
Member
****
"Hervorragend" ist für mich anders, aber für PJH-Verhältnisse ein äusserst zugängliches Album. 4++
Anspieltipps: The Last Living Rose, The Glorious Land, Written On The Forehead

SoC_Girl
Member
******
Mit Ausnahme von zwei, drei Songs ein hervorragendes Album. Wundervoll!

Chris A
Member
******
Amazing album, not a single song on here i hated, lots of diversity to, i was shockingly impressed that i liked this.

Schiriki
Member
**
definitiv nicht......

fabio
Member
*****
cool
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?