ZOEK

PJ Harvey - Let England Shake


CD
Island 06025 2753189

Charts

Binnenkomst:19/02/2011 (Positie 18)
Laatste week notering:24/09/2011 (Positie 73)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1503 (2685 Punten)
Alternatieve albums:19/02/2011 / Piek: 3 / Weken: 27
Mid price:14/01/2012 / Piek: 6 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 10
de  Piek: 20 / Weken: 5
at  Piek: 15 / Weken: 6
fr  Piek: 6 / Weken: 11
nl  Piek: 14 / Weken: 9
be  Piek: 4 / Weken: 18 (Vl)
  Piek: 8 / Weken: 13 (Wa)
se  Piek: 6 / Weken: 22
fi  Piek: 7 / Weken: 7
no  Piek: 2 / Weken: 26
dk  Piek: 3 / Weken: 16
es  Piek: 20 / Weken: 9
pt  Piek: 8 / Weken: 3
au  Piek: 6 / Weken: 5
nz  Piek: 12 / Weken: 6

Album

Jaar:2011
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

11/02/2011
CD Island 06025 2753189 (UMG) / EAN 0602527531892
11/02/2011
CD Island 2763025 (UMG) / EAN 0602527630250
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let England Shake
  3:09
2.The Last Living Rose
  2:21
3.The Glorious Land
  3:34
4.The Words That Maketh Murder
  3:45
5.All And Everyone
  5:39
6.On Battleship Hill
  4:07
7.England
  3:11
8.In The Dark Places
  2:59
9.Bitter Branches
  2:29
10.Hanging In The Wire
  2:42
11.Written On The Forehead
  3:39
12.The Colour Of The Earth
  2:33
   
11/02/2011
LP Island 060252758997 (UMG) / EAN 0602527589978
Toon detailsAlles beluisteren
   

PJ Harvey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down By The Water25/03/1995501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
To Bring You My Love01/04/1995517
Is This Desire?03/10/199884
Stories From The City, Stories From The Sea04/11/20003510
Uh Huh Her05/06/20041611
The Peel Sessions: 1991-200411/11/2006464
White Chalk29/09/2007129
A Woman A Man Walked By (PJ Harvey & John Parish)04/04/2009119
Let England Shake19/02/2011418
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78 (Reviews: 9)

remember
Member
***
Von ihr habe ich mal viel gehalten. Hier tue ich mir bis auf die Tracks 5 und 6 sehr schwer.

Toriyamafan
Member
******
Ihre bestes Werk seit 1998.

Hijinx
Member
*****
One of the great albums of 2011 no doubt. Plenty of great tracks and it gets better further in.

ulver
Member
******
gefällt mir gesamthaft sehr gut. ein wahnsinnswerk!

variety
Member
****
"Hervorragend" ist für mich anders, aber für PJH-Verhältnisse ein äusserst zugängliches Album. 4++
Anspieltipps: The Last Living Rose, The Glorious Land, Written On The Forehead

SoC_Girl
Member
******
Mit Ausnahme von zwei, drei Songs ein hervorragendes Album. Wundervoll!

Chris A
Member
******
Amazing album, not a single song on here i hated, lots of diversity to, i was shockingly impressed that i liked this.

Schiriki
Member
**
definitiv nicht......

fabio
Member
*****
cool
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?