ZOEK

Placebo - Live At La Cigale


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Album

Jaar:2006
Download:Live At La Cigale - Placebo
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

11/04/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 4"
>>>
11/04/2014
Speel mee voor het album "Lift Your Spirit" van Aloe Blacc >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
T3 (2)
Belgische artiesten in het buitenland
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Blue Ruin
Venus (S)

Petra [BE]
I Can Feel It (S)

Chas Jankel
109 (S)

Dannya
Strong Enough (S)

Jada Borsato
Als jij maar van me houdt (S)

2 vandaag, 3498119 totaal
50 laatste reviews

10 leden online: Chris A, DaveNT, DeanseayTKing98, fleet61, Hijinx, jason63, Marie-Anna, otterobb, rhayader, zeller45

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

04/03/2011
CD Virgin 0969102 (EMI) / EAN 5099909691025
Toon detailsAlles beluisteren
1. Meds (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  2:55
2. Infra-Red (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:52
3. Drag (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:12
4. Follow The Cops Back Home (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  4:45
5. Post Blue (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:28
6. Song To Say Goodbye (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:43
7. The Bitter End (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:03
8. Special K (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:48
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013224
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?