Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Placebo - Live At La Cigale

Cover Placebo - Live At La Cigale
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Album

Jaar:2006
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!

27/03/2015 - BDays: Mariah Carey, Jessie J & Fergie!
Gelukkige verjaardag gewenst aan deze drie muzikale diva's!

25/03/2015 - Gelukkige verjaardag, Elton John!
Het is Elton Johns 68ste verjaardag, dat vieren we met de hits van het legendarische popicoon.

20/03/2015 - Zonsverduistering
Omdat Europa voor het eerst in 16 jaar door een zonsverduistering wordt getroffen, hebben we deze speciale playlist in het teken van de zon samengesteld.


SITE NIEUWSrss

17/04/2015
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits Vol. 2"!
>>>
18/04/2015
Wiz Khalifa en Charlie Puth samen nieuw op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

9 leden online:
amberjillurne, Cel the girl, Collombin74, entorresokath, hesterjillian, kirstenaudrey, louboutinsspike, shimano, Zacco333

Privacy

Tracks

04/03/2011
CD Virgin 0969102 (EMI) / EAN 5099909691025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Meds (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  2:55
2.Infra-Red (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:52
3.Drag (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:12
4.Follow The Cops Back Home (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  4:45
5.Post Blue (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:28
6.Song To Say Goodbye (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:43
7.The Bitter End (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:03
8.Special K (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:48
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?