ZOEK

Placebo - Live At La Cigale


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Album

Jaar:2006
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Nog een keertje "Tien Om Te Zien" de...
Thistle List juli - oktober
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaanderen Muziekland komt terug!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
132 vandaag, 3653929 totaal
50 laatste reviews

42 leden online: *Lou*, BeansterBarnes, Bernij, Chris A, christian1980, dien, Fabio (auch Fabi GaGa), fleet61, Fritz260449, gherkin, Hijinx, katje45, KitchenTel, korinnette, martiningram, mic15, musicfan, nirvanamusic87, nuss50, Oekkel, Paperinik, Patrick3, peter_ceterafan, Pottkind, Reto, S:pko, sbmqi90, simonf, Sindy, Skay, Snormobiel Beusichem, sophieellisbextor, southpaw, spatz-98, spucknik, StefMir, steftrottmann182, tgebele, tigerlover, TravD, Windfee, Young_Wild_Free

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

04/03/2011
CD Virgin 0969102 (EMI) / EAN 5099909691025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Meds (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  2:55
2.Infra-Red (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:52
3.Drag (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:12
4.Follow The Cops Back Home (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  4:45
5.Post Blue (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:28
6.Song To Say Goodbye (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:43
7.The Bitter End (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:03
8.Special K (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:48
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?