ZOEK

Placebo - Live At La Cigale


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Album

Jaar:2006
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
The Voice Kids
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Foo Fighters
Something From Nothing (S)

Tony Servi & Corina
Mijn avontuur (S)

Silvy Melody
Hij is zo lief (S)

Imca Marina
Spanje mi amor (S)

Monie Love
Grandpa's Party (S)

3 vandaag, 3636918 totaal
50 laatste reviews

22 leden online: Ale Dynasty, Alphabet, austinpowell, Baku-Cool, bulion, DJ Werner, jausmaus, larkwilkerson, LIFTER500, oldiefan1, q16Martin, rhayader, Richard (NL), S:pko, Snoopy, Snormobiel Beusichem, sputnik1, Trekker, Trille, Voyager2, Zacco333, zsczsc

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

04/03/2011
CD Virgin 0969102 (EMI) / EAN 5099909691025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Meds (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  2:55
2.Infra-Red (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:52
3.Drag (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:12
4.Follow The Cops Back Home (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  4:45
5.Post Blue (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:28
6.Song To Say Goodbye (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:43
7.The Bitter End (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:03
8.Special K (Live At La Cigale, Paris 6th March 2006)
  3:48
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?