Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Coone - The Challenge

Cover Coone - The Challenge
CD
Dirty Workz / Toff TOFF-024 (be)

Album

Jaar:2011
Label:TOFF
Distributeur:PIAS/NEWS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/04/2011 (Positie 34)
Laatste week notering:04/06/2011 (Positie 93)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:4616 (894 Punten)
Belgische albums:30/04/2011 / Piek: 10 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 87 / Weken: 1
be  Piek: 19 / Weken: 6 (V)
  Piek: 53 / Weken: 1 (W)

Tracks

22/04/2011
CD Dirty Workz / Toff TOFF-024 [be] / EAN 5425007459241
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Challenge
  5:32
2.Coone feat. Scope DJ - Traveling
  5:07
3.Universal Language
  6:01
4.Coone feat. Da Tweekaz - D.W.X
  6:11
5.The Way That I Ride
  4:57
6.Coone feat. Ambassador Inc - Moment Of Creation
  4:51
7.Coone feat. Psyko Punkz - The Words
  5:36
8.Musical Notez
  5:10
9.Coone feat. Ambassador Inc - Come Take My Hand
  4:48
10.Open Up The Trunk
  5:00
11.Coone feat. Ruthless - Pacmen
  3:47
12.Coone feat. B-Front - Crossin' Over
  4:57
13.Coone feat. Zatox - Audio Attack
  4:20
14.Coone feat. Deepack - Code
  4:43
15.The Challenge (Evil Activities Remix)
  4:35
Extras:
DVD
   

DJ Coone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
Dedication (Coone)15/09/2012Tip: 83 
Madness (Dimitri Vegas, Like Mike, Coone feat. Lil Jon)09/02/2013353
Colors Of Life (Coone)01/06/2013Tip: 64 
Times Gettin' Hard (Coone feat. K19)10/08/2013Tip: 64 
Aladdin On E (Coone)13/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Dirty Workz (Coone)01/03/20081313
Dirty Workz Deluxe - The Album (Coone)14/11/2009721
The Challenge (Coone)30/04/2011196
Global Dedication (Coone)21/12/20136010
Less Is More (Coone)06/08/20161716
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Pacadi
Member
******
geil
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.