Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Slave Ambient

Cover The War On Drugs - Slave Ambient
Cover

Album

Jaar:2011
Label:SECRETLY CANADIAN
Distributeur:KONKURRENT
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/08/2014 (Positie 198)
Laatste week notering:11/10/2014 (Positie 195)
Piekpositie:180 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:10257 (30 Punten)
Mid price:02/09/2017 / Piek: 11 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 180 / Weken: 3 (V)

Tracks

12/08/2011
CD Secretly Canadian SC190CD / EAN 0656605019024
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/08/2011
LP Secretly Canadian SC190LP / EAN 0656605019017
Toon detailsAlles beluisteren
   

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 14 
Pain02/09/2017Tip: 41 
Nothing To Find21/04/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017143
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.