Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Slave Ambient

Cover The War On Drugs - Slave Ambient
Cover

Album

Jaar:2011
Label:SECRETLY CANADIAN
Distributeur:KONKURRENT
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/08/2014 (Positie 198)
Laatste week notering:11/10/2014 (Positie 195)
Piekpositie:180 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:9613 (30 Punten)
Mid price:02/09/2017 / Piek: 11 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 180 / Weken: 3 (V)

Tracks

12/08/2011
CD Secretly Canadian SC190CD / EAN 0656605019024
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/08/2011
LP Secretly Canadian SC190LP / EAN 0656605019017
Toon detailsAlles beluisteren
   

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip 
Pain02/09/2017Tip: 49 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/201714
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?