Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Leonard Cohen - All Time Best - Reclam Musik Edition

Cover Leonard Cohen - All Time Best - Reclam Musik Edition
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

30 leden online:
!Xabbu, Albator, Alphabet, Bart31a, Bearcat, begue, Besnik, gate4free, goodold70, gpm777, Hannes, Hijinx, jvy_007, katzewitti, klamar, Leon B. Haardt, listentomusic, mionAmLu, Miraculi, peter_ceterafan, Pottkind, S:pko, ShadowViolin, spatz-98, Terry1, tgebele, votredieueddy3, Werner, Widmann1, wolf82

Privacy

Tracks

26/08/2011
CD Columbia 88697936902 (Sony) / EAN 0886979369023
Toon detailsAlles beluisteren
   

Leonard Cohen   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Darkness21/01/2012Tip: 93 
Show Me The Place04/02/2012Tip: 24 
Almost Like The Blues23/08/2014Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Best Of18/10/1997196
Ten New Songs20/10/200169
Dear Heather30/10/2004916
The Collection26/07/20086210
Live In London04/04/2009445
Live At The Isle Of Wight 197031/10/2009712
Songs From The Road18/09/2010519
Old Ideas04/02/2012151
Popular Problems27/09/2014131
Live In Dublin06/12/20143120
 

Reclam Musik Edition

All Time Best - Reclam Musik Edition (Alan Parsons Project)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Aretha Franklin)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Bill Withers)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Billie Holiday)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Bob Dylan)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Boney M.)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Cesaria Evora)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Cyndi Lauper)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Dionne Warwick)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Earth, Wind & Fire)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Elvis Presley)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Falco)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Harry Belafonte)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Herbie Hancock)
All Time Best - Reclam Musik Edition (John Denver)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Johnny Cash)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Karat)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Leonard Cohen)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Lou Reed)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Miles Davis)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Nena)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Nina Hagen)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Peter Maffay)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Rio Reiser)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Rory Gallagher)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Santana)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Simon & Garfunkel)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Stevie Ray Vaughan)
All Time Best - Reclam Musik Edition (The Byrds)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Toto)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Whitney Houston)
All Time Best - Reclam Musik Edition (Willie Nelson)

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?