Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Laura Marling - A Creature I Don't Know

Cover Laura Marling - A Creature I Don't Know
Cover

Charts

Binnenkomst:01/10/2011 (Positie 36)
Laatste week notering:22/10/2011 (Positie 97)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:4618 (562 Punten)
Heatseekers:24/09/2011 / Piek: 9 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 92 / Weken: 1
nl  Piek: 72 / Weken: 1
be  Piek: 36 / Weken: 4 (Vl)
au  Piek: 12 / Weken: 3

Album

Jaar:2011
Label:VIRGIN
Distributeur:V2
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

14 leden online:
austinpowell, Bearcat, blackbear, Daniel09, Hijinx, klamar, musicfan, nirvanamusic87, scheffwolf, Sitting on a cornflake with John, SportyJohn, ultrat0p, vancouver, Windfee

Privacy

Tracks

09/09/2011
CD Virgin CDV 3091 / EAN 5099908789822
16/09/2011
CD Cooperative / Virgin / V2 060252778559 / EAN 0602527785592
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Muse
  3:41
2.I Was Just A Card
  3:31
3.Don't Ask Me Why
  3:59
4.Salinas
  4:37
5.The Beast
  5:45
6.Night After Night
  5:08
7.My Friends
  3:58
8.Rest In The Bed
  3:08
9.Sophia
  4:52
10.All My Rage
  2:52
   
23/03/2012
CD Cooperative 060252799213 / EAN 0602527992136
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/04/2012
CD Virgin CDVZ3091 / EAN 5099932720327
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.The Muse
  3:41
2.I Was Just A Card
  3:30
3.Don't Ask Me Why
  3:59
4.Salinas
  4:37
5.The Beast
  5:45
6.Night After Night
  5:08
7.My Friends
  3:58
8.Rest In The Bed
  3:08
9.Sophia
  4:52
10.All My Rage
  2:51
CD 2:
Live From York Minster
1.I Was Just A Card (Live)
3:21
2.The Muse (Live)
3:35
3.Ghosts (Live)
3:17
4.Don't Ask Me Why (Live)
3:40
5.Salinas (Live)
4:42
6.The Beast (Live)
5:24
7.Goodbye England (Covered In Snow) (Live)
4:06
8.Blues Run The Game (Live)
2:33
9.Night Terror (Live)
2:55
10.Flicker And Fail (Live)
3:25
11.Alpha Shallows (Live)
3:00
12.What He Wrote (Live)
3:40
13.My Friends (Live)
4:01
14.Sophia (Live)
5:20
15.Rambling Man (Live)
3:26
16.All My Rage (Live)
2:53
   

Laura Marling   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
False Hope18/04/2015Tip: 93 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Speak Because I Can10/04/2010594
A Creature I Don't Know01/10/2011364
Once I Was An Eagle01/06/20131813
Short Movie04/04/2015405
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

variety
Member
*****
Ein schönes Folk-Album einer erst 21jährigen Sängerin..., was kommt da wohl noch??? Habe heute erfahren, dass sie nur ein paar Kilometer von dem Ort aufgewachsen ist, an welchem ich ein Jahr gewohnt habe (Nähe Reading, England). Das macht sie noch sympathischer... ;-)
Anspieltipps: Don't Ask Me Why, Salinas, Night After Night, My Friends...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?