ZOEK

Tom Waits - Bad As Me


CD
Anti 27151-2

Charts

Binnenkomst:29/10/2011 (Positie 12)
Laatste week notering:04/02/2012 (Positie 83)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:1750 (2396 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 9
de  Piek: 7 / Weken: 9
at  Piek: 5 / Weken: 8
fr  Piek: 28 / Weken: 7
nl  Piek: 3 / Weken: 15
be  Piek: 4 / Weken: 15 (Vl)
  Piek: 24 / Weken: 5 (Wa)
se  Piek: 4 / Weken: 17
fi  Piek: 12 / Weken: 4
no  Piek: 1 / Weken: 15
dk  Piek: 3 / Weken: 6
it  Piek: 7 / Weken: 2
es  Piek: 9 / Weken: 14
pt  Piek: 6 / Weken: 2
au  Piek: 11 / Weken: 4
nz  Piek: 14 / Weken: 2

Album

Jaar:2011
Label:ANTI/EPITAPH
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/09/2014
Win de dubbelaar "Herinneringen aan Vlaanderen - Het beste van Nick & Simon"
>>>
19/09/2014
Win het album "Where Neon Goes to Die" van Magnus >>>
20/09/2014
Blijven Hozier en Magnus bovenaan geparkeerd? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaamse Radio2 Top 10 wordt Top50
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Jo Vally
Oh Lady Mary (S)

Yannick Bovy
Enduring Love (S)

Kensington
All For Nothing (S)

White Bird
From A To Z (S)

De Post
Twijfel met de besten mee (S)

11 vandaag, 3613042 totaal
50 laatste reviews

38 leden online: 80s4ever, blacky13, Daniel09, Der Maddox, elews, flipmusic, Flöru, FranzPanzer, Fuchs im Wald, Hijinx, jetsat, Kamala, Miraculi, musicfan, NationOfZealots, peter_ceterafan, pjrombouts, poriau, remember, Richard (NL), sanremo, sbmqi90, Schmutzpoet, Schöditaz, ShadowViolin, spatz-98, SportyJohn, sukramone, sushi97, tabloidjunkie007, TSCHEMBALO, ulver, urs2222, Utop50, Voyager2, Windfee, XpinkprincessX, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

21/10/2011
LP Anti EPIT 27151-1 / EAN 8714092715118
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/10/2011
CD Anti 27151-2 / EAN 8714092715125
21/10/2011
CD Anti 87151-2 / EAN 0045778715121
Toon detailsAlles beluisteren
1.Chicago
  2:15
2.Raised Right Men
  3:24
3.Talking At The Same Time
  4:13
4.Get Lost
  2:42
5.Face To The Highway
  3:42
6.Pay Me
  3:14
7.Back In The Crowd
  2:49
8.Bad As Me
  3:10
9.Kiss Me
  3:41
10.Satisfied
  4:05
11.Last Leaf
  2:55
12.Hell Broke Luce
  3:57
13.New Year's Eve
  4:26
   
21/10/2011
Deluxe - CD Anti EPIT 27177-2 / EAN 8714092717723
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

remember
Member
***
Gewohnt wie immer und denoch überrascht er mich immer wieder auf's Neue.
Zwischen grauenvoll und melancholisch, zwischen gut und böse.
#11 der ME Jahreswertung.

elton
Member
******
Tolles Album! Bei jedem Anhören entdecke ich neue Highlights.

fuedlibuerger
Member
******
sehr schön
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?