Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Bad As Me

Cover Tom Waits - Bad As Me
CD
Anti 27151-2

Album

Jaar:2011
Label:ANTI/EPITAPH
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/10/2011 (Positie 12)
Laatste week notering:04/02/2012 (Positie 83)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2205 (2396 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 9
de  Piek: 7 / Weken: 9
at  Piek: 5 / Weken: 8
fr  Piek: 28 / Weken: 7
nl  Piek: 3 / Weken: 15
be  Piek: 4 / Weken: 15 (V)
  Piek: 24 / Weken: 5 (W)
se  Piek: 4 / Weken: 17
fi  Piek: 12 / Weken: 4
no  Piek: 1 / Weken: 15
dk  Piek: 3 / Weken: 6
it  Piek: 7 / Weken: 6
es  Piek: 9 / Weken: 14
pt  Piek: 6 / Weken: 2
au  Piek: 11 / Weken: 4
nz  Piek: 14 / Weken: 2

Tracks

21/10/2011
LP Anti EPIT 27151-1 / EAN 8714092715118
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/10/2011
CD Anti 27151-2 / EAN 8714092715125
21/10/2011
CD Anti 87151-2 / EAN 0045778715121
Toon detailsAlles beluisteren
1.Chicago
  2:15
2.Raised Right Men
  3:24
3.Talking At The Same Time
  4:13
4.Get Lost
  2:42
5.Face To The Highway
  3:42
6.Pay Me
  3:14
7.Back In The Crowd
  2:49
8.Bad As Me
  3:10
9.Kiss Me
  3:41
10.Satisfied
  4:05
11.Last Leaf
  2:55
12.Hell Broke Luce
  3:57
13.New Year's Eve
  4:26
   
21/10/2011
Deluxe - CD Anti EPIT 27177-2 / EAN 8714092717723
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/11/2017
LP Anti EPIT 7151-3 / EAN 8714092715132
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

James Egon
Member
*****
Grauenvoll ist hier nichts. Das Positive überwiegt.

remember
Member
***
Gewohnt wie immer und denoch überrascht er mich immer wieder auf's Neue.
Zwischen grauenvoll und melancholisch, zwischen gut und böse.
#11 der ME Jahreswertung.

elton
Member
******
Tolles Album! Bei jedem Anhören entdecke ich neue Highlights.

fuedlibuerger
Member
******
sehr schön
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.