ZOEK

Arid - Singles Collection


CD
PIAS 391761222128 (be)

Charts

Binnenkomst:05/11/2011 (Positie 52)
Laatste week notering:19/05/2012 (Positie 122)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:946 (3764 Punten)
Alternatieve albums:29/10/2011 / Piek: 13 / Weken: 29
Belgische albums:29/10/2011 / Piek: 8 / Weken: 29
Heatseekers:29/10/2011 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 25 / Weken: 27 (Vl)
  Piek: 46 / Weken: 8 (Wa)

Album

Jaar:2011
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download:Singles Collection - Arid
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Doen Hadise en Pitbull het nu samen ...
Boycode
Stem voor de Bio's Top30 (4)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Topmodelz
Love Somebody (S)

Martin Garrix
Proxy (S)

Kensington
Streets (S)

David Guetta & Showtek feat. Vassy
Bad (S)

Lana Del Rey
West Coast (S)

3 vandaag, 3499678 totaal
50 laatste reviews

17 leden online: !Xabbu, bac0nb1ts, Chris A, felice10, godyana, KevinP, music-for-all, pwill, Redhawk1, shimano, southpaw, sverca2, TaylorHarris, UltimateLMFAOFan, Windfee, yodance, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/10/2011
CD Play It Again Sam 391761222128 (PIAS) [be] / EAN 5414939176128
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Late Tonight
  4:00
2.Believer
  3:30
3.Life
  4:27
4.Me And My Melody
  5:01
5.All Will Wait
  3:47
6.You Are
  3:26
7.Everlasting Change
  3:04
8.Wintertime
  3:56
9.The Body Of You
  3:59
10.Words
  3:48
11.Why Do You Run
  3:02
12.Tied To The Hands
  3:15
13.If You Go
  4:12
14.Come On
  3:29
15.Broken Dancer
  3:24
16.Hart van goud
  3:44
17.Something Brighter
  3:40
18.The High Life
  3:07
19.Seven Odd Years
  3:14
   

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Arid gaat stoppen en dus plaatsten ze eerst nog eens al hun singles samen. Mooie verzamelaar.

Patrick3
Member
******
Prachtig album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?