ZOEK

Arid - Singles Collection


CD
PIAS 391761222128 (be)

Charts

Binnenkomst:05/11/2011 (Positie 52)
Laatste week notering:19/05/2012 (Positie 122)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:967 (3764 Punten)
Alternatieve albums:29/10/2011 / Piek: 13 / Weken: 29
Belgische albums:29/10/2011 / Piek: 8 / Weken: 29
Heatseekers:29/10/2011 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 25 / Weken: 27 (Vl)
  Piek: 46 / Weken: 8 (Wa)

Album

Jaar:2011
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic IV
Video Music Awards 2014
Eurosong 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Christina Perri
Burning Gold (S)

Voice Male
Weather With You (S)

Voice Male
Love Is The Seventh Wave (S)

Voice Male
Take A Chance On Me (S)

Liza Minnelli & Donna Summer
Does He Love You (S)

44 vandaag, 3597624 totaal
50 laatste reviews

35 leden online: 392414, ceva_1993, deniz.yildiz, Der Maddox, dhauskins, DJSquizz, DreamsInTheNight, ems-kopp, Fer, freemanmala, Fuchs im Wald, HennyGay, Hijinx, larkwilkerson, Marie-Anna, mario_mendel34, missmoneypenny, nirvanamusic87, oiziruam, priscilla, pupsiD, Rewer, rhayader, Richard (NL), rpydroryo, sbmqi90, Skay, spatz-98, Steffen Hung, TaylorHarris, thib97, udo-bauerndisco-huber, UltimateLMFAOFan, Widmann1, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/10/2011
CD Play It Again Sam 391761222128 (PIAS) [be] / EAN 5414939176128
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Late Tonight
  4:00
2.Believer
  3:30
3.Life
  4:27
4.Me And My Melody
  5:01
5.All Will Wait
  3:47
6.You Are
  3:26
7.Everlasting Change
  3:04
8.Wintertime
  3:56
9.The Body Of You
  3:59
10.Words
  3:48
11.Why Do You Run
  3:02
12.Tied To The Hands
  3:15
13.If You Go
  4:12
14.Come On
  3:29
15.Broken Dancer
  3:24
16.Hart van goud
  3:44
17.Something Brighter
  3:40
18.The High Life
  3:07
19.Seven Odd Years
  3:14
   

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Arid gaat stoppen en dus plaatsten ze eerst nog eens al hun singles samen. Mooie verzamelaar.

Patrick3
Member
******
Prachtig album.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?