ZOEK

Arid - Singles Collection


CD
PIAS 391761222128 (be)

Charts

Binnenkomst:05/11/2011 (Positie 52)
Laatste week notering:19/05/2012 (Positie 122)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:995 (3764 Punten)
Alternatieve albums:29/10/2011 / Piek: 13 / Weken: 29
Belgische albums:29/10/2011 / Piek: 8 / Weken: 29
Heatseekers:29/10/2011 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 25 / Weken: 27 (Vl)
  Piek: 46 / Weken: 8 (Wa)

Album

Jaar:2011
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/01/2015
Christine, Dimitri Vegas & Like Mike of Mark Ronson op 1?
>>>
23/01/2015
Win het album "Uptown Special" van Mark Ronson! >>>
23/01/2015
Win het album "Title" van Meghan Trainor! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Stem voor de Bio's Top50
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2015 - deel 1)
Vlaamse Hitmuziek - Vlaamse 100 week 5
Albums in 2015!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
30 vandaag, 3710290 totaal
50 laatste reviews

39 leden online: !Xabbu, actrostom0, alleyt1989, arienbuttiens, Besnik, BillyBrett, bvdw, cactustom, carlislebob, Cheetah, Chris A, christinevandenbergh, daanengbers, Daniel09, diederikdebruyn@gmail.com, DJ Axel, fakeblood, FranzPanzer, Hijinx, Icebreaker28, irelander, Kamala, Leon B. Haardt, miranda10, oldiefan1, otis, remember, Rewer, rhayader, savagegrant, Schiriki, sdurgo, shimano, Snormobiel Beusichem, Svenergy, Trekker, ultrat0p, Young_Wild_Free, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/10/2011
CD Play It Again Sam 391761222128 (PIAS) [be] / EAN 5414939176128
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Late Tonight
  4:00
2.Believer
  3:30
3.Life
  4:27
4.Me And My Melody
  5:01
5.All Will Wait
  3:47
6.You Are
  3:26
7.Everlasting Change
  3:04
8.Wintertime
  3:56
9.The Body Of You
  3:59
10.Words
  3:48
11.Why Do You Run
  3:02
12.Tied To The Hands
  3:15
13.If You Go
  4:12
14.Come On
  3:29
15.Broken Dancer
  3:24
16.Hart van goud
  3:44
17.Something Brighter
  3:40
18.The High Life
  3:07
19.Seven Odd Years
  3:14
   

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Arid gaat stoppen en dus plaatsten ze eerst nog eens al hun singles samen. Mooie verzamelaar.

Patrick3
Member
******
Prachtig album.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?