Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arid - Singles Collection

Cover Arid - Singles Collection
CD
PIAS 391761222128 (be)

Charts

Binnenkomst:05/11/2011 (Positie 52)
Laatste week notering:19/05/2012 (Positie 122)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:1024 (3764 Punten)
Alternatieve albums:29/10/2011 / Piek: 13 / Weken: 29
Belgische albums:29/10/2011 / Piek: 8 / Weken: 29
Heatseekers:29/10/2011 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 25 / Weken: 27 (Vl)
  Piek: 46 / Weken: 8 (Wa)

Album

Jaar:2011
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

5 leden online:
cameronbray, Chris A, felice10, sirvmr, Trekker

Privacy

Tracks

24/10/2011
CD Play It Again Sam 391761222128 (PIAS) [be] / EAN 5414939176128
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Late Tonight
  4:00
2.Believer
  3:30
3.Life
  4:27
4.Me And My Melody
  5:01
5.All Will Wait
  3:47
6.You Are
  3:26
7.Everlasting Change
  3:04
8.Wintertime
  3:56
9.The Body Of You
  3:59
10.Words
  3:48
11.Why Do You Run
  3:02
12.Tied To The Hands
  3:15
13.If You Go
  4:12
14.Come On
  3:29
15.Broken Dancer
  3:24
16.Hart van goud
  3:44
17.Something Brighter
  3:40
18.The High Life
  3:07
19.Seven Odd Years
  3:14
   

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Arid gaat stoppen en dus plaatsten ze eerst nog eens al hun singles samen. Mooie verzamelaar.

Patrick3
Member
******
Prachtig album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?