Login
België (Vlaanderen)

Daan - Concert

Cover Daan - Concert
Cover

Album

Jaar:2011
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/11/2011 (Positie 31)
Laatste week notering:11/08/2012 (Positie 109)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:1691 (2990 Punten)
Alternatieve albums:19/11/2011 / Piek: 10 / Weken: 24
Belgische albums:19/11/2011 / Piek: 16 / Weken: 25
Heatseekers:19/11/2011 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 31 / Weken: 27 (V)

Tracks

14/11/2011
The Acoustic Trio Concert at Flagey - CD Play It Again Sam PIASB278CDDVD / 941.A278.033 / CAT D0110 (PIAS) [be] / EAN 5414939182860
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brenner (Live 2011)
  5:30
2.Exes (Live 2011)
  3:53
3.A Single Thing (Live 2011)
  4:00
4.The Fool (Live 2011)
  3:28
5.Ashtray (Live 2011)
  3:24
6.Neverland (Live 2011)
  4:35
7.Housewife (Live 2011)
  5:07
8.A Man Needs A Maid (Live 2011)
  4:16
9.Bad Boy, Bad Girl (Live 2011)
  4:56
10.Simple (Live 2011)
  5:25
11.Icon (Live 2011)
  3:24
12.Victory (Live At Flagey 2011)
  3:49
13.Drink & Drive (Live 2011)
  3:26
14.Gabriel (Live 2011)
  5:44
15.Protocol (Live 2011)
  5:48
16.The Player (Live 2011)
  3:27
Extras:
DVD
   

Daan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swedish Designer Drugs21/09/2002Tip: 6 
Love15/02/2003Tip: 13 
Victory13/03/2004Tip: 7 
Housewife05/06/2004Tip: 4 
Addicted18/12/2004404
Type Ex Ex Type09/07/2005Tip: 2 
J'ai fait un rêve / I Had A Dream (Axelle Red feat. Daan)09/07/20053213
The Player25/11/20061115
Promis Q27/01/2007Tip: 4 
Exes25/04/20091715
Crawling From The Wreck15/08/2009Tip: 6 
Icon14/11/2009231
Wifebeater04/12/2010Tip: 4 
I'm What You Need11/06/2011Tip: 32 
Victory (Live At Flagey 2011)26/11/2011Tip: 71 
La chatte (Buscemi feat. Daan)23/03/2013Tip: 11 
Everglades13/04/2013268
La crise19/10/2013315
Parfaits mensonges07/12/2013Tip: 19 
The Kid12/04/2014Tip: 7 
The Mess28/02/2015Tip: 10 
Sell Yourself21/11/2015Tip: 48 
Friend05/11/2016Tip: 1 
Seven Lives11/03/2017Tip 
Nontrol21/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bridge Burner24/08/20024511
Victory01/05/2004285
Cinema19/11/20052812
The Player11/11/2006240
Manhay02/05/2009259
Simple04/12/2010247
Concert26/11/20113127
Le franc Belge27/04/2013166
Total20/12/2014895
The Mess28/02/2015529
Nada26/11/2016929
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.