Login
België (Vlaanderen)

Daan - Concert

Cover Daan - Concert
Cover

Album

Jaar:2011
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/11/2011 (Positie 31)
Laatste week notering:11/08/2012 (Positie 109)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:1643 (2990 Punten)
Alternatieve albums:19/11/2011 / Piek: 10 / Weken: 24
Belgische albums:19/11/2011 / Piek: 16 / Weken: 25
Heatseekers:19/11/2011 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 31 / Weken: 27 (V)

Tracks

14/11/2011
The Acoustic Trio Concert at Flagey - CD Play It Again Sam PIASB278CDDVD / 941.A278.033 / CAT D0110 (PIAS) [be] / EAN 5414939182860
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brenner (Live 2011)
  5:30
2.Exes (Live 2011)
  3:53
3.A Single Thing (Live 2011)
  4:00
4.The Fool (Live 2011)
  3:28
5.Ashtray (Live 2011)
  3:24
6.Neverland (Live 2011)
  4:35
7.Housewife (Live 2011)
  5:07
8.A Man Needs A Maid (Live 2011)
  4:16
9.Bad Boy, Bad Girl (Live 2011)
  4:56
10.Simple (Live 2011)
  5:25
11.Icon (Live 2011)
  3:24
12.Victory (Live At Flagey 2011)
  3:49
13.Drink & Drive (Live 2011)
  3:26
14.Gabriel (Live 2011)
  5:44
15.Protocol (Live 2011)
  5:48
16.The Player (Live 2011)
  3:27
Extras:
DVD
   

Daan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swedish Designer Drugs21/09/2002Tip: 6 
Love15/02/2003Tip: 13 
Victory13/03/2004Tip: 7 
Housewife05/06/2004Tip: 4 
Addicted18/12/2004404
J'ai fait un rêve / I Had A Dream (Axelle Red feat. Daan)09/07/20053213
Type Ex Ex Type09/07/2005Tip: 2 
The Player25/11/20061115
Promis Q27/01/2007Tip: 4 
Exes25/04/20091715
Crawling From The Wreck15/08/2009Tip: 6 
Icon14/11/2009231
Wifebeater04/12/2010Tip: 4 
I'm What You Need11/06/2011Tip: 32 
Victory (Live At Flagey 2011)26/11/2011Tip: 71 
La chatte (Buscemi feat. Daan)23/03/2013Tip: 11 
Everglades13/04/2013268
La crise19/10/2013315
Parfaits mensonges07/12/2013Tip: 19 
The Kid12/04/2014Tip: 7 
The Mess28/02/2015Tip: 10 
Sell Yourself21/11/2015Tip: 48 
Friend05/11/2016Tip: 1 
Seven Lives11/03/2017Tip 
Nontrol21/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bridge Burner24/08/20024511
Victory01/05/2004285
Cinema19/11/20052812
The Player11/11/2006240
Manhay02/05/2009259
Simple04/12/2010247
Concert26/11/20113127
Le franc Belge27/04/2013166
Total20/12/2014895
The Mess28/02/2015529
Nada26/11/2016929
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?