Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Blaudzun - Heavy Flowers

Cover Blaudzun - Heavy Flowers
CD
V2 VVNL22832 (be,nl)

Album

Jaar:2012
Label:V2
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/02/2012 (Positie 98)
Laatste week notering:03/08/2013 (Positie 190)
Piekpositie:58 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:45
Positie aller tijden:1521 (3257 Punten)
Alternatieve albums:25/02/2012 / Piek: 25 / Weken: 12
Heatseekers:18/02/2012 / Piek: 14 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 63
be  Piek: 58 / Weken: 45 (V)

Tracks

09/01/2012
CD V2 VVNL22832 [be,nl] / EAN 8717931322836
Toon detailsAlles beluisteren
1.Flame On My Head
  4:14
2.Elephants
  3:34
3.Heavy Flowers
  4:29
4.Le chant des cigales
  2:16
5.We Both Know
  3:53
6.Solar
  3:21
7.Who Took The Wheel
  3:53
8.Monday
  2:49
9.Le chant des vagues
  0:20
10.Sunday Punch
  4:00
11.Another Ghost Rocker
  4:42
12.Elephants (Nocturne)
  2:56
   
25/04/2014
Tour Edition - CD V2 VVNL 24002 / EAN 8717931324007
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
Buch
   

Blaudzun   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flame On My Head04/02/2012Tip: 16 
Solar09/06/2012Tip: 20 
Elephants22/09/2012Tip: 44 
Promises Of No Man's Land11/01/2014Tip: 4 
Hollow People17/05/2014Tip: 14 
Too Many Hopes For July26/07/2014Tip: 18 
Powder Blue16/05/2015Tip: 47 
Between A Kiss And A Sorry Goodbye08/10/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heavy Flowers25/02/20125845
Promises Of No Man's Land15/03/2014652
Jupiter, Pt. I15/10/2016359
Jupiter, Pt. II11/03/2017515
_Up_14/04/2018784
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.