ZOEK

Underworld - 1992-2012 The Anthology


Cover

Charts

Binnenkomst:04/02/2012 (Positie 78)
Laatste week notering:04/02/2012 (Positie 78)
Piekpositie:78 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:6195 (123 Punten)
Alternatieve albums:04/02/2012 / Piek: 27 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 78 / Weken: 1 (Vl)
  Piek: 85 / Weken: 1 (Wa)

Album

Jaar:2011
Label:COOKING VINYL
Distributeur:V2
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Thistle List juli - oktober
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
A Great Big World
I Really Want It (S)

The Script
Superheroes (S)

Rob Tissera
Kick Up The Volume (S)

Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj
Bang Bang (S)

Lenny Kravitz
Sex (S)

52 vandaag, 3577072 totaal
50 laatste reviews

23 leden online: 80s4ever, axel1, Bearcat, ems-kopp, fabio, Fritz260449, HH-Zebra, Kamala, KitchenTel, lukkepuk, Phil, Rewer, S:pko, sbmqi90, southpaw, staetz, TaylorHarris, Tempest, Trekker, ulver, Voyager2, Werner, Zephur

Privacy

Tracks

20/01/2012
CD Cooking Vinyl UWR 00042-2 / EAN 0711297984224
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Bigmouth
  10:09
2.Mmm...Skyscraper I Love You
  13:16
3.Rez
  9:59
4.Cowgirl
  8:32
5.Spikee
  12:31
6.Dirty Epic
  10:00
7.Dark & Long (Dark Train)
  10:53
CD 2:
1.Born Slippy Nuxx
  7:36
2.Pearl's Girl
  9:41
3.Jumbo
  9:12
4.8 Ball
  8:58
5.Moaner
  10:23
6.Two Months Off
  9:11
7.To Heal
  2:35
8.Crocodile
  6:31
9.Scribble
  7:05
CD 3:
Bonus CD
1.The Hump
  8:55
2.The Big Meat Show
  9:08
3.Minneapolis
  10:05
4.Why Why Why
  12:16
5.Oich Oich
  8:34
6.Second Hand
  9:04
7.Parc (Live)
  3:32
8.Simple Peal
  4:34
9.JAL To Tokyo
  5:47
   

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?