ZOEK

Underworld - 1992-2012 The Anthology


Cover

Charts

Binnenkomst:04/02/2012 (Positie 78)
Laatste week notering:04/02/2012 (Positie 78)
Piekpositie:78 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:6341 (123 Punten)
Alternatieve albums:04/02/2012 / Piek: 27 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 78 / Weken: 1 (Vl)
  Piek: 85 / Weken: 1 (Wa)

Album

Jaar:2011
Label:COOKING VINYL
Distributeur:V2
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Vlaamse Radio2 Top 10 wordt Top50
Belgische Albums in de Ultratop
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
A Brand
Beauty Booty Killerqueen (S)

Jukebox Souvenirs 5 - Unforgettable Memories From The Vinyl Days (C)
The Reflections [1960s]
Poor Man's Son (S)

SBTRKT feat. Denai Moore
The Light (S)

Joe Dassin
«a n'est pas une fille pour toi (S)

26 vandaag, 3635605 totaal
50 laatste reviews

47 leden online: 80s4ever, Alxx, an-tho-ny, beertjex, blacky13, bluezombie, Bruzza007, Ceedeetje, crazychris, Daniel09, dengroote, dieterseg, evyvinck, Farg0, filleke1971, flipmusic, Fuchs im Wald, Gansbeke, gherkin, Greeneyed_soul, harleyrules170, Hijinx, Isaleh, kimmeysmans, koolwitje, luc vanderstadt, Luggieh, MUSICBOJ, musicfan, otis, Patrick3, PLLN, Rootje, SanderFMC, sbmqi90, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, Tequilo, Uebi, ultrat0p, ulver, V1AHHHH, wheelchairmanuk, williamson, Windfee, winro

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

20/01/2012
CD Cooking Vinyl UWR 00042-2 / EAN 0711297984224
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Bigmouth
  10:09
2.Mmm...Skyscraper I Love You
  13:16
3.Rez
  9:59
4.Cowgirl
  8:32
5.Spikee
  12:31
6.Dirty Epic
  10:00
7.Dark & Long (Dark Train)
  10:53
CD 2:
1.Born Slippy Nuxx
  7:36
2.Pearl's Girl
  9:41
3.Jumbo
  9:12
4.8 Ball
  8:58
5.Moaner
  10:23
6.Two Months Off
  9:11
7.To Heal
  2:35
8.Crocodile
  6:31
9.Scribble
  7:05
CD 3:
Bonus CD
1.The Hump
  8:55
2.The Big Meat Show
  9:08
3.Minneapolis
  10:05
4.Why Why Why
  12:16
5.Oich Oich
  8:34
6.Second Hand
  9:04
7.Parc (Live)
  3:32
8.Simple Peal
  4:34
9.JAL To Tokyo
  5:47
   

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
Dubnobasswithmyheadman18/10/20141322
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?