Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kraantje Pappie - Crane

Cover Kraantje Pappie - Crane
CD
Noah's Ark / Top Notch ARK013 / 279 392-3 (be,nl)

Album

Jaar:2012
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/04/2012 (Positie 73)
Laatste week notering:22/09/2012 (Positie 133)
Piekpositie:73 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:3191 (1525 Punten)
Alternatieve albums:14/04/2012 / Piek: 27 / Weken: 5
Heatseekers:25/02/2012 / Piek: 6 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 10
be  Piek: 73 / Weken: 19 (V)

Tracks

06/04/2012
CD Noah's Ark / Top Notch ARK013 / 279 392-3 (UMG) [be,nl] / EAN 0602527939230
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
  0:43
2.Waar is Kraan?
  3:20
3.Hoop nu
  3:33
4.Wat nou als het lukt
  4:22
5.Ze volgen
  3:47
6.Beter samen
  3:33
7.Blitzkikker
  0:59
8.Barkeeper
  3:58
9.Zijn rug stinkt
  4:00
10.Bootycall
  2:47
11.Goed fout
  4:13
12.Het is over
  3:34
13.Crane
  1:22
14.Van God los
  4:03
15.Onderweg
  3:51
   

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/2017619
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165734
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*
Inderdaad verre van een hoogvlieger deze Kraan. Daar verandert dat enige meevallertje niks aan.
Laatst gewijzigd: 02/06/2012 13:23

bjorn614
Member
*
Na Pitbull nog een gehate artiest
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?