ZOEK

't Hof Van Commerce - Stuntman


CD
Petrol 0783141 (be)

Charts

Binnenkomst:03/03/2012 (Positie 4)
Laatste week notering:05/01/2013 (Positie 174)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:41
Positie aller tijden:638 (4964 Punten)
Alternatieve albums:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 11
Belgische albums:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 36
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 41 (Vl)

Album

Jaar:2012
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Icona Pop
Get Lost (S)

Iggy Azalea feat. Rita Ora
Black Widow (S)

Prince & 3rd Eye Girl
PretzelBodyLogic (S)

Mike Mago & Dragonette
Outlines (S)

Meghan Trainor
All About That Bass (S)

0 vandaag, 3601350 totaal
50 laatste reviews

7 leden online: artistry, begue, Collombin, Rootje, SportyJohn, Steffen Hung, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/02/2012
CD Petrol 0783141 [be] / EAN 5425007831412
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stuntmann
  3:45
2.Wupperbol
  3:35
3.Nie normael
  4:09
4.Kwik lik Pťlť
  3:23
5.Iderjin is goed
  3:59
6.Voe de show
  3:40
7.Kinders in bedde
  4:55
8.Baes
  4:52
9.Kletser ip de biln
  3:43
10.Trappet of
  4:33
11.Gie teegn de wereld
  4:10
12.Wolfizer
  4:27
   

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?