ZOEK

't Hof Van Commerce - Stuntman


CD
Petrol 0783141 (be)

Charts

Binnenkomst:03/03/2012 (Positie 4)
Laatste week notering:05/01/2013 (Positie 174)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:41
Positie aller tijden:644 (4964 Punten)
Alternatieve albums:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 11
Belgische albums:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 36
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 41 (Vl)

Album

Jaar:2012
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

26/09/2014
Win het album "De hoogste tijd" van Levien
>>>
26/09/2014
Win de dubbele verzamelaar "Deep House" >>>
27/09/2014
Houdt Gabriel Rios de felle concurrentie op een afstand? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
De iTunes top 200 2014
The Voice Kids
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Rihanna
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
De Pitaboys
Stoeien (S)

Tricky feat. Tirzah
Silly Games (S)

Weezer
Back To The Shack (S)

Cascada feat. Tris
Madness (S)

Sammy Bergmans
Speel open kaart (S)

2 vandaag, 3619976 totaal
50 laatste reviews

12 leden online: BeansterBarnes, fleet61, fordbethshaya, Hijinx, lighthouse, Marie-Anna, rhayader, ShadowViolin, staetz, ulver, Widmann1, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/02/2012
CD Petrol 0783141 [be] / EAN 5425007831412
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stuntmann
  3:45
2.Wupperbol
  3:35
3.Nie normael
  4:09
4.Kwik lik Pťlť
  3:23
5.Iderjin is goed
  3:59
6.Voe de show
  3:40
7.Kinders in bedde
  4:55
8.Baes
  4:52
9.Kletser ip de biln
  3:43
10.Trappet of
  4:33
11.Gie teegn de wereld
  4:10
12.Wolfizer
  4:27
   

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?