ZOEK

't Hof Van Commerce - Stuntman


CD
Petrol 0783141 (be)

Charts

Binnenkomst:03/03/2012 (Positie 4)
Laatste week notering:05/01/2013 (Positie 174)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:41
Positie aller tijden:622 (4964 Punten)
Alternatieve albums:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 11
Belgische albums:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 36
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 41 (Vl)

Album

Jaar:2012
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Download:Stuntman - 'T Hof Van Commerce
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

11/04/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 4"
>>>
11/04/2014
Speel mee voor het album "Lift Your Spirit" van Aloe Blacc >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Vlaanderen Muziekland komt terug!
Eurosong Top50 (2014)
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Panteros666
Baby F-16 (S)

Blood Red Shoes
Speech Coma (S)

Boycode
Sunrise (S)

Matthew And The Atlas
Nowhere Now (S)

Little Dragon
Paris (S)

7 vandaag, 3498200 totaal
50 laatste reviews

27 leden online: 392414, alleyt1989, Anonymicus, Celhest, Daniel09, Fer, gherkin, Hannes, Hijinx, Innocent_Eyes, irelander, Kanndasdennsein, klamar, Lefteris, mitoClLu, niculy, Ottifant, Pottkind, sbmqi90, Sitting on a cornflake with John, SportyJohn, staetz, steps, surfer57, ultrat0p, yeah111, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/02/2012
CD Petrol 0783141 [be] / EAN 5425007831412
Toon detailsAlles beluisteren
1. Stuntmann
  3:45
2. Wupperbol
  3:35
3. Nie normael
  4:09
4. Kwik lik Pťlť
  3:23
5. Iderjin is goed
  3:59
6. Voe de show
  3:40
7. Kinders in bedde
  4:55
8. Baes
  4:52
9. Kletser ip de biln
  3:43
10. Trappet of
  4:33
11. Gie teegn de wereld
  4:10
12. Wolfizer
  4:27
   

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?