ZOEK

't Hof Van Commerce - Stuntman


CD
Petrol 0783141 (be)

Charts

Binnenkomst:03/03/2012 (Positie 4)
Laatste week notering:05/01/2013 (Positie 174)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:41
Positie aller tijden:654 (4964 Punten)
Alternatieve albums:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 11
Belgische albums:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 36
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 41 (Vl)

Album

Jaar:2012
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische Albums in de Ultratop
Eurosong 2014
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
214 vandaag, 3651858 totaal
50 laatste reviews

43 leden online: Ale&Bea, andi11, Ariel, ben123, betmusic, Da G-String, deblindevink, Der Maddox, dhauskins, entorresokath, Farian, fkvdmark, FRNO, Galaxy, gherkin, haleyhamilton, HeNK!, Hijinx, JanDeMan, jclr, jenniferseb, kattenpastoor1@hotmail.com, klamar, kmattens, lilitoons, Maddin12, MakeLoveNotWar, metaal015, otis, patoche1975, paulineee, remember, rhayader, Richard (NL), sbmqi90, ShadowViolin, sirvmr, Snoopy, t993434, Tahneetje, tigerlover, Voyager2, Widmann1

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/02/2012
CD Petrol 0783141 [be] / EAN 5425007831412
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stuntmann
  3:45
2.Wupperbol
  3:35
3.Nie normael
  4:09
4.Kwik lik Pťlť
  3:23
5.Iderjin is goed
  3:59
6.Voe de show
  3:40
7.Kinders in bedde
  4:55
8.Baes
  4:52
9.Kletser ip de biln
  3:43
10.Trappet of
  4:33
11.Gie teegn de wereld
  4:10
12.Wolfizer
  4:27
   

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?