Sigur Rós - Valtari


Cover

Charts

Binnenkomst:02/06/2012 (Positie 6)
Laatste week notering:09/03/2013 (Positie 181)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1256 (3221 Punten)
Mid price:16/02/2013 / Piek: 10 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 4
de  Piek: 23 / Weken: 2
at  Piek: 39 / Weken: 1
fr  Piek: 29 / Weken: 6
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 4 / Weken: 28 (Vl)
  Piek: 17 / Weken: 18 (Wa)
se  Piek: 31 / Weken: 1
fi  Piek: 21 / Weken: 2
no  Piek: 12 / Weken: 4
dk  Piek: 21 / Weken: 1
it  Piek: 7 / Weken: 10
es  Piek: 21 / Weken: 4
pt  Piek: 12 / Weken: 6
au  Piek: 14 / Weken: 2
nz  Piek: 34 / Weken: 1

Album

Jaar:2012
Label:PARLOPHONE
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/02/2015
Wordt Omi de eerste Jamaicaanse artiest op 1 in bijna tien jaar?
>>>
27/02/2015
Win de "MNM Party 2015.1"! >>>
20/02/2015
Win "Sucker" de Charli XCX! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
UTOP50 | 2015 | EXPECT THE UNEXPECTED
problemen met Ultratop-site
Vlaanderen Muziekland komt terug!
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic V
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
0 vandaag, 3731401 totaal
50 laatste reviews

16 leden online: benji2, bluezombie, Cel the girl, Dino-Canarias, freemanmala, jayj95, louboutinsspike, lvitielloshawn, martiningram, Ökkel, Rewer, rpydroryo, TravD, Uebi, Windfee, Zacco333

Privacy

Tracks

25/05/2012
CD Parlophone 6235552 (EMI) / EAN 5099962355520
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ég anda
  6:15
2.Ekki múkk
  7:44
3.Varúð
  6:36
4.Rembihnútur
  5:05
5.Dauðalogn
  6:36
6.Varðeldur
  6:07
7.Valtari
  8:18
8.Fjögur píanó
  7:50
   
25/05/2012
CD Parlophone 6235551 (EMI) / EAN 5099962355513
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
LP
   
15/11/2013
LP Parlophone 2564636943 (Warner) / EAN 0825646369430
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sigur Rós   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gobbledigook26/07/2008Tip: 19 
Við spilum endalaust16/08/2008Tip: 4 
Inní mér syngur vitleysingur01/11/2008Tip: 16 
Varúð02/06/2012Tip: 82 
Ísjaki06/07/2013Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
()09/11/2002333
Takk...17/09/2005818
Hvarf / Heim10/11/20071813
Með suð í eyrum við spilum endalaust28/06/2008434
Inni12/11/20112410
Valtari02/06/2012428
Kveikur22/06/2013822
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

aloysius
Member
****
Eines der schwächeren Alben der Isländer - aber trotzdem mit einigen fantastischen Songs wie "Varúd", "Daudalogn" oder dem Finale "Fjögur píanó".
Dazwischen plätschert vieles vor sich hin, wirkt monoton und trist. Kein Vergleich zu den grandiosen Alben "Takk..." oder "( )". "Valtari" ist eher etwas für die dunklen und kalten Wintertage.

irelander
Member
****
It's hardly any secret that Sigur Ros are so solidified in their genre of ambient rock that at times listening to an hour of them can be quite a demanding task. But sometimes if effort is put into listening, then the result can be much greater. It's no '()' but it's typical of them.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?