ZOEK

Sigur Rós - Valtari


Cover

Charts

Binnenkomst:02/06/2012 (Positie 6)
Laatste week notering:09/03/2013 (Positie 181)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1231 (3221 Punten)
Mid price:16/02/2013 / Piek: 10 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 4
de  Piek: 23 / Weken: 2
at  Piek: 39 / Weken: 1
fr  Piek: 29 / Weken: 6
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 4 / Weken: 28 (Vl)
  Piek: 17 / Weken: 18 (Wa)
se  Piek: 31 / Weken: 1
fi  Piek: 21 / Weken: 2
no  Piek: 12 / Weken: 4
dk  Piek: 21 / Weken: 1
it  Piek: 7 / Weken: 2
es  Piek: 21 / Weken: 4
pt  Piek: 12 / Weken: 6
au  Piek: 14 / Weken: 2
nz  Piek: 34 / Weken: 1

Album

Jaar:2012
Label:PARLOPHONE
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/11/2014
Win de dubbel-cd "Versuz - The Compilation 2" plus toegangsticket voor de club
>>>
28/11/2014
Win de 3cd-box "Safety First - The Official Soundtrack" >>>
29/11/2014
"Do They Know It's Christmas" anno 2014 weer op nummer 1? >>>

FORUM
MIA's 2014
Forum Tip 2014
Belgische artiesten in het buitenland
De Tijdloze 2014!!!
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
97 vandaag, 3658796 totaal
50 laatste reviews

36 leden online: !Xabbu, 80sMan, Acooper, amberjillurne, axel1, begue, Cheetah, Dancefloor-Chunk, diniz a., diorflam, DJ Axel, fakeblood, fkvdmark, klamar, LDV, lililolo, lORD oF tHE bOARD1, m.derkum@gmx.net, Maddin12, martinacamiz, musikmannen, Olaf Thijs, pupsiD, remember, Rewer, Richard (NL), sbmqi90, sirvmr, Skay, steoli, sushi97, thib97, Topbart, Uebi, Voyager2, Widmann1

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

25/05/2012
CD Parlophone 6235552 (EMI) / EAN 5099962355520
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ég anda
  6:15
2.Ekki múkk
  7:44
3.Varúð
  6:36
4.Rembihnútur
  5:05
5.Dauðalogn
  6:36
6.Varðeldur
  6:07
7.Valtari
  8:18
8.Fjögur píanó
  7:50
   
25/05/2012
CD Parlophone 6235551 (EMI) / EAN 5099962355513
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
LP
   
15/11/2013
LP Parlophone 2564636943 (Warner) / EAN 0825646369430
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sigur Rós   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gobbledigook26/07/2008Tip: 19 
Við spilum endalaust16/08/2008Tip: 4 
Inní mér syngur vitleysingur01/11/2008Tip: 16 
Varúð02/06/2012Tip: 82 
Ísjaki06/07/2013Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
()09/11/2002333
Takk...17/09/2005818
Hvarf / Heim10/11/20071813
Með suð í eyrum við spilum endalaust28/06/2008434
Inni12/11/20112410
Valtari02/06/2012428
Kveikur22/06/2013822
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

aloysius
Member
****
Eines der schwächeren Alben der Isländer - aber trotzdem mit einigen fantastischen Songs wie "Varúd", "Daudalogn" oder dem Finale "Fjögur píanó".
Dazwischen plätschert vieles vor sich hin, wirkt monoton und trist. Kein Vergleich zu den grandiosen Alben "Takk..." oder "( )". "Valtari" ist eher etwas für die dunklen und kalten Wintertage.

irelander
Member
****
It's hardly any secret that Sigur Ros are so solidified in their genre of ambient rock that at times listening to an hour of them can be quite a demanding task. But sometimes if effort is put into listening, then the result can be much greater. It's no '()' but it's typical of them.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?