Login
België (Vlaanderen)

Sigur Rós - Valtari

Cover Sigur Rós - Valtari
Cover

Charts

Binnenkomst:02/06/2012 (Positie 6)
Laatste week notering:09/03/2013 (Positie 181)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1278 (3221 Punten)
Mid price:16/02/2013 / Piek: 10 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 4
de  Piek: 23 / Weken: 2
at  Piek: 39 / Weken: 1
fr  Piek: 29 / Weken: 6
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 4 / Weken: 28 (Vl)
  Piek: 17 / Weken: 18 (Wa)
se  Piek: 31 / Weken: 1
fi  Piek: 21 / Weken: 2
no  Piek: 12 / Weken: 4
dk  Piek: 21 / Weken: 1
it  Piek: 7 / Weken: 10
es  Piek: 21 / Weken: 4
pt  Piek: 12 / Weken: 6
au  Piek: 14 / Weken: 2
nz  Piek: 34 / Weken: 1

Album

Jaar:2012
Label:PARLOPHONE
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!

27/03/2015 - BDays: Mariah Carey, Jessie J & Fergie!
Gelukkige verjaardag gewenst aan deze drie muzikale diva's!

25/03/2015 - Gelukkige verjaardag, Elton John!
Het is Elton Johns 68ste verjaardag, dat vieren we met de hits van het legendarische popicoon.

20/03/2015 - Zonsverduistering
Omdat Europa voor het eerst in 16 jaar door een zonsverduistering wordt getroffen, hebben we deze speciale playlist in het teken van de zon samengesteld.


SITE NIEUWSrss

17/04/2015
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits Vol. 2"!
>>>
18/04/2015
Wiz Khalifa en Charlie Puth samen nieuw op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

12 leden online:
actrostom0, amberjillurne, chri8topher, D Man, entorresokath, kirstenaudrey, LIFTER500, musicfan, Ökkel, Silvaheart, southpaw, urs2222

Privacy

Tracks

25/05/2012
CD Parlophone 6235552 (EMI) / EAN 5099962355520
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ég anda
  6:15
2.Ekki múkk
  7:44
3.Varúð
  6:36
4.Rembihnútur
  5:05
5.Dauðalogn
  6:36
6.Varðeldur
  6:07
7.Valtari
  8:18
8.Fjögur píanó
  7:50
   
25/05/2012
CD Parlophone 6235551 (EMI) / EAN 5099962355513
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
LP
   
15/11/2013
LP Parlophone 2564636943 (Warner) / EAN 0825646369430
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sigur Rós   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gobbledigook26/07/2008Tip: 19 
Við spilum endalaust16/08/2008Tip: 4 
Inní mér syngur vitleysingur01/11/2008Tip: 16 
Varúð02/06/2012Tip: 82 
Ísjaki06/07/2013Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
()09/11/2002333
Takk...17/09/2005818
Hvarf / Heim10/11/20071813
Með suð í eyrum við spilum endalaust28/06/2008434
Inni12/11/20112410
Valtari02/06/2012428
Kveikur22/06/2013822
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

aloysius
Member
****
Eines der schwächeren Alben der Isländer - aber trotzdem mit einigen fantastischen Songs wie "Varúd", "Daudalogn" oder dem Finale "Fjögur píanó".
Dazwischen plätschert vieles vor sich hin, wirkt monoton und trist. Kein Vergleich zu den grandiosen Alben "Takk..." oder "( )". "Valtari" ist eher etwas für die dunklen und kalten Wintertage.

irelander
Member
****
It's hardly any secret that Sigur Ros are so solidified in their genre of ambient rock that at times listening to an hour of them can be quite a demanding task. But sometimes if effort is put into listening, then the result can be much greater. It's no '()' but it's typical of them.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?