ZOEK

Sigur Rós - Valtari


Cover

Charts

Binnenkomst:02/06/2012 (Positie 6)
Laatste week notering:09/03/2013 (Positie 181)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1211 (3221 Punten)
Mid price:16/02/2013 / Piek: 10 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 4
de  Piek: 23 / Weken: 2
at  Piek: 39 / Weken: 1
fr  Piek: 29 / Weken: 6
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 4 / Weken: 28 (Vl)
  Piek: 17 / Weken: 18 (Wa)
se  Piek: 31 / Weken: 1
fi  Piek: 21 / Weken: 2
no  Piek: 12 / Weken: 4
dk  Piek: 21 / Weken: 1
it  Piek: 7 / Weken: 2
es  Piek: 21 / Weken: 4
pt  Piek: 12 / Weken: 6
au  Piek: 14 / Weken: 2
nz  Piek: 34 / Weken: 1

Album

Jaar:2012
Label:PARLOPHONE
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Forum Tip 2014
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Icona Pop
Get Lost (S)

Iggy Azalea feat. Rita Ora
Black Widow (S)

Prince & 3rd Eye Girl
PretzelBodyLogic (S)

Mike Mago & Dragonette
Outlines (S)

Meghan Trainor
All About That Bass (S)

94 vandaag, 3601328 totaal
50 laatste reviews

23 leden online: 392414, alleyt1989, begue, buguser0, Fritz260449, Fuchs im Wald, gailcarlyle, Kamala, KevinP, lias, MakeLoveNotWar, Marie-Anna, musicfan, nightwishfan, Oekkel, Redhawk1, Reto, Rothus, Sindy, southpaw, Werner, Windfee, Zacco333

Privacy

Tracks

25/05/2012
CD Parlophone 6235552 (EMI) / EAN 5099962355520
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ég anda
  6:15
2.Ekki múkk
  7:44
3.Varúð
  6:36
4.Rembihnútur
  5:05
5.Dauðalogn
  6:36
6.Varðeldur
  6:07
7.Valtari
  8:18
8.Fjögur píanó
  7:50
   
25/05/2012
CD Parlophone 6235551 (EMI) / EAN 5099962355513
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
LP
   
15/11/2013
LP Parlophone 2564636943 (Warner) / EAN 0825646369430
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sigur Rós   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gobbledigook26/07/2008Tip: 19 
Við spilum endalaust16/08/2008Tip: 4 
Inní mér syngur vitleysingur01/11/2008Tip: 16 
Varúð02/06/2012Tip: 82 
Ísjaki06/07/2013Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
()09/11/2002333
Takk...17/09/2005818
Hvarf / Heim10/11/20071813
Með suð í eyrum við spilum endalaust28/06/2008434
Inni12/11/20112410
Valtari02/06/2012428
Kveikur22/06/2013822
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

irelander
Member
****
It's hardly any secret that Sigur Ros are so solidified in their genre of ambient rock that at times listening to an hour of them can be quite a demanding task. But sometimes if effort is put into listening, then the result can be much greater. It's no '()' but it's typical of them.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?