Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Isbells - Stoalin'

Cover Isbells - Stoalin'
CD
Zeal ZEALCDEE 035 (be)

Album

Jaar:2012
Label:ZEAL
Distributeur:KONKURRENT
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/03/2012 (Positie 28)
Laatste week notering:09/03/2013 (Positie 191)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:36
Positie aller tijden:1218 (3716 Punten)
Alternatieve albums:31/03/2012 / Piek: 4 / Weken: 7
Belgische albums:31/03/2012 / Piek: 3 / Weken: 26
In de landen:
be  Piek: 6 / Weken: 36 (V)
  Piek: 185 / Weken: 1 (W)

Tracks

26/03/2012
CD Zeal ZEALCDEE 035 [be] / EAN 5425017525301
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stoalin'
  3:24
2.Heading For The Newborn
  3:59
3.Heart Attacks
  3:45
4.Falling In And Out
  4:39
5.Letting Go
  4:27
6.Illusion
  4:56
7.One Day
  4:04
8.Elation
  3:30
9.Baskin'
  2:37
10.Erase And Detach
  4:53
   

Isbells   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
As Long As It Takes05/12/20092213
Reunite03/04/2010Tip: 4 
The Night Is Yours11/12/2010Tip: 20 
Illusion10/03/2012Tip: 17 
Heading For The Newborn21/04/2012Tip: 15 
Elation15/09/2012Tip: 42 
Heart Attacks16/03/2013Tip: 78 
Billy12/09/2015Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Isbells21/11/20091660
Stoalin'31/03/2012636
Billy19/09/20152522
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?