Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Isbells - Stoalin'

Cover Isbells - Stoalin'
CD
Zeal ZEALCDEE 035 (be)

Album

Jaar:2012
Label:ZEAL
Distributeur:KONKURRENT
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/03/2012 (Positie 28)
Laatste week notering:09/03/2013 (Positie 191)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:36
Positie aller tijden:1253 (3716 Punten)
Alternatieve albums:31/03/2012 / Piek: 4 / Weken: 7
Belgische albums:31/03/2012 / Piek: 3 / Weken: 26
In de landen:
be  Piek: 6 / Weken: 36 (V)
  Piek: 185 / Weken: 1 (W)

Tracks

26/03/2012
CD Zeal ZEALCDEE 035 [be] / EAN 5425017525301
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stoalin'
  3:24
2.Heading For The Newborn
  3:59
3.Heart Attacks
  3:45
4.Falling In And Out
  4:39
5.Letting Go
  4:27
6.Illusion
  4:56
7.One Day
  4:04
8.Elation
  3:30
9.Baskin'
  2:37
10.Erase And Detach
  4:53
   

Isbells   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
As Long As It Takes05/12/20092213
Reunite03/04/2010Tip: 4 
The Night Is Yours11/12/2010Tip: 20 
Illusion10/03/2012Tip: 17 
Heading For The Newborn21/04/2012Tip: 15 
Elation15/09/2012Tip: 42 
Heart Attacks16/03/2013Tip: 78 
Billy12/09/2015Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Isbells21/11/20091660
Stoalin'31/03/2012636
Billy19/09/20152522
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.