ZOEK

Band Of Horses - Mirage Rock


Cover

Charts

Binnenkomst:22/09/2012 (Positie 29)
Laatste week notering:24/11/2012 (Positie 186)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:3630 (911 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 35 / Weken: 1
de  Piek: 72 / Weken: 1
at  Piek: 61 / Weken: 1
nl  Piek: 55 / Weken: 2
be  Piek: 27 / Weken: 9 (Vl)
  Piek: 115 / Weken: 5 (Wa)
se  Piek: 15 / Weken: 3
no  Piek: 9 / Weken: 4
dk  Piek: 9 / Weken: 3
es  Piek: 24 / Weken: 2
au  Piek: 21 / Weken: 1
nz  Piek: 21 / Weken: 2

Album

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/12/2014
Win de dubbele verzamelaar "De Afrekening 57"
>>>
19/12/2014
Win de verzamelaar "Gunther D - Klappers van het jaar" >>>
20/12/2014
Duwt Lost Frequencies de concurrentie nog steeds van zich af? >>>

FORUM
Thistle List (voor wie eens iets and...
Stem voor de Forum Top 40!
UITL@@T 2014
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
100 vandaag, 3677174 totaal
50 laatste reviews

49 leden online: 392414, agentzam, Albert-J, alter_schwede, BeansterBarnes, Besnik, Cheetah, DaveNT, dechris, degunter, diniz a., djmutz, Evaerikson1983, Fabio (auch Fabi GaGa), filip5, fuedlibuerger, gaamers, hannah10, ibera, jayj95, justin_hh, jvanderherten, korinnette, linkin.park, longlou, Marc the Mike, meikel731, mhuegli, mic15, musicfan, Musicfreaky_93, musikmannen, olivier75be, Ottifant, peter_ceterafan, pipo1313, Radioboy23, rhayader, rita62, S:pko, sanremo, sbmqi90, Snoopy, Snormobiel Beusichem, staetz, vinylfreak, Widmann1, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

14/09/2012
CD Columbia 88725469052 (Sony) / EAN 0887254690528
14/09/2012
CD Columbia 88725 45633 2 (Sony) / EAN 0887254563327
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knock Knock
  3:58
2.How To Live
  3:27
3.Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
4.A Little Biblical
  2:54
5.Shut-In Tourist
  4:09
6.Dumpster World
  3:43
7.Electric Music
  3:32
8.Everything's Gonna Be Undone
  3:19
9.Feud
  2:56
10.Long Vows
  3:43
11.Heartbreak On The 101
  4:01
   
14/09/2012
LP Columbia 88725456331 (Sony) / EAN 0887254563310
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/09/2012
CD Columbia 88725471642 (Sony) / EAN 0887254716426
Toon detailsAlles beluisteren
   

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?