ZOEK

Band Of Horses - Mirage Rock


Cover

Charts

Binnenkomst:22/09/2012 (Positie 29)
Laatste week notering:24/11/2012 (Positie 186)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:3583 (911 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 35 / Weken: 1
de  Piek: 72 / Weken: 1
at  Piek: 61 / Weken: 1
nl  Piek: 55 / Weken: 2
be  Piek: 27 / Weken: 9 (Vl)
  Piek: 115 / Weken: 5 (Wa)
se  Piek: 15 / Weken: 3
no  Piek: 9 / Weken: 4
dk  Piek: 9 / Weken: 3
es  Piek: 24 / Weken: 2
au  Piek: 21 / Weken: 1
nz  Piek: 21 / Weken: 2

Album

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/10/2014
Win de 3cd-box "Radio 2 - De Topcollectie: Diva's"
>>>
31/10/2014
Win het album "Sound of a Woman" van Kiesza >>>
01/11/2014
Blijft Bart Peeters een maand bovenaan de albumchart? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
22 vandaag, 3639738 totaal
50 laatste reviews

46 leden online: 392414, ABBAsolut, Bearcat, Chartsfohlen, Connylaus, D.B. Russell, Da G-String, daneeninte, Der Maddox, DJ Axel, elews, Eurodance_Fan, FranzPanzer, fuedlibuerger, gherkin, Ghostwriter1, Hannes, heinbloed, HH-Zebra, ibera, KevinP, lcoenen, LightExpress, Miraculi, nirvanamusic87, Ottifant, Paperinik, philip1971, poriau, r.smal, remember, Rewer, rhayader, Rootje, rudyodo, sanremo, sbmqi90, sdurgo, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, thib97, thorgal, ultrat0p, Widmann1, winro

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

14/09/2012
CD Columbia 88725469052 (Sony) / EAN 0887254690528
14/09/2012
CD Columbia 88725 45633 2 (Sony) / EAN 0887254563327
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knock Knock
  3:58
2.How To Live
  3:27
3.Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
4.A Little Biblical
  2:54
5.Shut-In Tourist
  4:09
6.Dumpster World
  3:43
7.Electric Music
  3:32
8.Everything's Gonna Be Undone
  3:19
9.Feud
  2:56
10.Long Vows
  3:43
11.Heartbreak On The 101
  4:01
   
14/09/2012
LP Columbia 88725456331 (Sony) / EAN 0887254563310
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/09/2012
CD Columbia 88725471642 (Sony) / EAN 0887254716426
Toon detailsAlles beluisteren
   

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?