ZOEK

Band Of Horses - Mirage Rock


Cover

Charts

Binnenkomst:22/09/2012 (Positie 29)
Laatste week notering:24/11/2012 (Positie 186)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:3558 (911 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 35 / Weken: 1
de  Piek: 72 / Weken: 1
at  Piek: 61 / Weken: 1
nl  Piek: 55 / Weken: 2
be  Piek: 27 / Weken: 9 (Vl)
  Piek: 115 / Weken: 5 (Wa)
se  Piek: 15 / Weken: 3
no  Piek: 9 / Weken: 4
dk  Piek: 9 / Weken: 3
es  Piek: 24 / Weken: 2
au  Piek: 21 / Weken: 1
nz  Piek: 21 / Weken: 2

Album

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/09/2014
Win de dubbelaar "Herinneringen aan Vlaanderen - Het beste van Nick & Simon"
>>>
19/09/2014
Win het album "Where Neon Goes to Die" van Magnus >>>
20/09/2014
Blijven Hozier en Magnus bovenaan geparkeerd? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
De iTunes top 200 2014
The Voice Van Vlaanderen
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Millionaire
Body Experience Revue (S)

Nu Shooz
Point Of No Return (S)

Nu Shooz
I Can't Wait (S)

Howard Jones
Things Can Only Get Better (S)

Howard Jones
Hide & Seek (S)

0 vandaag, 3613558 totaal
50 laatste reviews

31 leden online: !Xabbu, Bearcat, begue, Collombin, Der Maddox, dhauskins, Effluvium1, emalovic, Fritz260449, Fuchs im Wald, Goldstar, hannah10, lenggeleranto, lucky one, musicfan, nirvanamusic87, Oekkel, remember, Rewer, Richard (NL), S:pko, sbmqi90, ShadowViolin, Silvaheart, Snoopy, sophieellisbextor, southpaw, SportyJohn, Tom, Trille, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

14/09/2012
CD Columbia 88725469052 (Sony) / EAN 0887254690528
14/09/2012
CD Columbia 88725 45633 2 (Sony) / EAN 0887254563327
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knock Knock
  3:58
2.How To Live
  3:27
3.Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
4.A Little Biblical
  2:54
5.Shut-In Tourist
  4:09
6.Dumpster World
  3:43
7.Electric Music
  3:32
8.Everything's Gonna Be Undone
  3:19
9.Feud
  2:56
10.Long Vows
  3:43
11.Heartbreak On The 101
  4:01
   
14/09/2012
LP Columbia 88725456331 (Sony) / EAN 0887254563310
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/09/2012
CD Columbia 88725471642 (Sony) / EAN 0887254716426
Toon detailsAlles beluisteren
   

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?