ZOEK

Band Of Horses - Mirage Rock


Cover

Charts

Binnenkomst:22/09/2012 (Positie 29)
Laatste week notering:24/11/2012 (Positie 186)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:3561 (911 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 35 / Weken: 1
de  Piek: 72 / Weken: 1
at  Piek: 61 / Weken: 1
nl  Piek: 55 / Weken: 2
be  Piek: 27 / Weken: 9 (Vl)
  Piek: 115 / Weken: 5 (Wa)
se  Piek: 15 / Weken: 3
no  Piek: 9 / Weken: 4
dk  Piek: 9 / Weken: 3
es  Piek: 24 / Weken: 2
au  Piek: 21 / Weken: 1
nz  Piek: 21 / Weken: 2

Album

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

26/09/2014
Win het album "De hoogste tijd" van Levien
>>>
26/09/2014
Win de dubbele verzamelaar "Deep House" >>>
27/09/2014
Houdt Gabriel Rios de felle concurrentie op een afstand? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Boycode
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
One Direction
Steal My Girl (S)

Afrojack & Martin Garrix
Turn Up The Speakers (S)

Prince
Funknroll (S)

Coldplay
Up In Flames (S)

Coldplay
A Sky Full Of Stars (S)

2 vandaag, 3620839 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: bandito, bernd@yesterday-radio.de, bluezombie, brokenrecords, Chemmical, Copi, gherkin, Ghost_Of_Download, Hijinx, klamar, Luud, Melantha, MUSICBOJ, musicfan, Oski.ch, Ottifant, sdurgo, Snoopy, staetz, Steffen Hung, Ultor_De_Lacy, ultrat0p, Voyager2, Windfee, wschmusik, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

14/09/2012
CD Columbia 88725469052 (Sony) / EAN 0887254690528
14/09/2012
CD Columbia 88725 45633 2 (Sony) / EAN 0887254563327
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knock Knock
  3:58
2.How To Live
  3:27
3.Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
4.A Little Biblical
  2:54
5.Shut-In Tourist
  4:09
6.Dumpster World
  3:43
7.Electric Music
  3:32
8.Everything's Gonna Be Undone
  3:19
9.Feud
  2:56
10.Long Vows
  3:43
11.Heartbreak On The 101
  4:01
   
14/09/2012
LP Columbia 88725456331 (Sony) / EAN 0887254563310
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/09/2012
CD Columbia 88725471642 (Sony) / EAN 0887254716426
Toon detailsAlles beluisteren
   

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?