Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Band Of Horses - Mirage Rock

Cover Band Of Horses - Mirage Rock
Cover

Charts

Binnenkomst:22/09/2012 (Positie 29)
Laatste week notering:24/11/2012 (Positie 186)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:3708 (911 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 35 / Weken: 1
de  Piek: 72 / Weken: 1
at  Piek: 61 / Weken: 1
nl  Piek: 55 / Weken: 2
be  Piek: 27 / Weken: 9 (Vl)
  Piek: 115 / Weken: 5 (Wa)
se  Piek: 15 / Weken: 3
no  Piek: 9 / Weken: 4
dk  Piek: 9 / Weken: 3
it  Piek: 97 / Weken: 1
es  Piek: 24 / Weken: 2
au  Piek: 21 / Weken: 1
nz  Piek: 21 / Weken: 2

Album

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

6 leden online:
entorresokath, hannah10, hesterjillian, remember, shimano, Zacco333

Privacy

Tracks

14/09/2012
CD Columbia 88725469052 (Sony) / EAN 0887254690528
14/09/2012
CD Columbia 88725 45633 2 (Sony) / EAN 0887254563327
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knock Knock
  3:58
2.How To Live
  3:27
3.Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
4.A Little Biblical
  2:54
5.Shut-In Tourist
  4:09
6.Dumpster World
  3:43
7.Electric Music
  3:32
8.Everything's Gonna Be Undone
  3:19
9.Feud
  2:56
10.Long Vows
  3:43
11.Heartbreak On The 101
  4:01
   
14/09/2012
LP Columbia 88725456331 (Sony) / EAN 0887254563310
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/09/2012
CD Columbia 88725471642 (Sony) / EAN 0887254716426
Toon detailsAlles beluisteren
   

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?