ZOEK

Cold War Kids - Dear Miss Lonelyhearts


Cover

Charts

Binnenkomst:06/04/2013 (Positie 172)
Laatste week notering:04/05/2013 (Positie 172)
Piekpositie:96 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5459 (295 Punten)
In de landen:
be  Piek: 96 / Weken: 5 (Vl)
  Piek: 142 / Weken: 1 (Wa)
au  Piek: 48 / Weken: 1

Album

Jaar:2013
Label:DOWNTOWN
Distributeur:V2
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/03/2013
CD Downtown / Cooperative DWT703611 / EAN 0602537297061
Toon detailsAlles beluisteren
1.Miracle Mile
  3:00
2.Lost That Easy
  3:24
3.Loner Phase
  3:06
4.Fear & Trembling
  4:42
5.Tuxedos
  4:10
6.Bottled Affection
  2:44
7.Jailbirds
  2:43
8.Water & Power
  3:12
9.Dear Miss Lonelyhearts
  4:34
10.Bitter Poem
  5:05
   

Cold War Kids   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Louder Than Ever22/01/2011Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Robbers & Cowards17/02/2007436
Loyalty To Loyalty27/09/2008296
Mine Is Yours05/02/2011543
Dear Miss Lonelyhearts06/04/2013965
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

bluezombie
Member
****
They're good and their general sound is good and that's what saves this album because it really offers nothing in comparison to their previous albums. It's still a solid listen but it's mostly unexciting.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?