ZOEK

Cold War Kids - Dear Miss Lonelyhearts


Cover

Charts

Binnenkomst:06/04/2013 (Positie 172)
Laatste week notering:04/05/2013 (Positie 172)
Piekpositie:96 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5210 (295 Punten)
In de landen:
be  Piek: 96 / Weken: 5 (Vl)
  Piek: 142 / Weken: 1 (Wa)
au  Piek: 48 / Weken: 1

Album

Jaar:2013
Label:DOWNTOWN
Distributeur:V2
Download:Dear Miss Lonelyhearts - Cold War Kids
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Doen Hadise en Pitbull het nu samen ...
Boycode
Stem voor de Bio's Top30 (4)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Topmodelz
Love Somebody (S)

Martin Garrix
Proxy (S)

Kensington
Streets (S)

David Guetta & Showtek feat. Vassy
Bad (S)

Lana Del Rey
West Coast (S)

3 vandaag, 3499679 totaal
50 laatste reviews

16 leden online: !Xabbu, bac0nb1ts, Farg0, friendly312, godyana, KevinP, pwill, Redhawk1, shimano, southpaw, sverca2, UltimateLMFAOFan, Windfee, wossi01, yodance, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/03/2013
CD Downtown / Cooperative DWT703611 / EAN 0602537297061
Toon detailsAlles beluisteren
1.Miracle Mile
  3:00
2.Lost That Easy
  3:24
3.Loner Phase
  3:06
4.Fear & Trembling
  4:42
5.Tuxedos
  4:10
6.Bottled Affection
  2:44
7.Jailbirds
  2:43
8.Water & Power
  3:12
9.Dear Miss Lonelyhearts
  4:34
10.Bitter Poem
  5:05
   

Cold War Kids   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Louder Than Ever22/01/2011Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Robbers & Cowards17/02/2007436
Loyalty To Loyalty27/09/2008296
Mine Is Yours05/02/2011543
Dear Miss Lonelyhearts06/04/2013965
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

bluezombie
Member
****
They're good and their general sound is good and that's what saves this album because it really offers nothing in comparison to their previous albums. It's still a solid listen but it's mostly unexciting.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?