ZOEK

Cold War Kids - Dear Miss Lonelyhearts


Cover

Charts

Binnenkomst:06/04/2013 (Positie 172)
Laatste week notering:04/05/2013 (Positie 172)
Piekpositie:96 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5382 (295 Punten)
In de landen:
be  Piek: 96 / Weken: 5 (Vl)
  Piek: 142 / Weken: 1 (Wa)
au  Piek: 48 / Weken: 1

Album

Jaar:2013
Label:DOWNTOWN
Distributeur:V2
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Het Grote Lady Gaga Topic V
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Young Rebel Set
Yesca & The Fear (S)

Silke [BE]
Little Happy Song (S)

Little Dots
Morning Sun (S)

Flip Kowlier
Angelique zingt (S)

Circa Waves
So Long (S)

25 vandaag, 3611808 totaal
50 laatste reviews

38 leden online: amberjillurne, austinpowell, BillyBrett, bluezombie, Bolt2008, foofighters97, freemanmala, gherkin, Ghost_Of_Download, HH-Zebra, Hijinx, Hzi, jan256, jones, kirstenaudrey, miranda10, MUSICBOJ, niculy, nusch_be, peter_ceterafan, pupsiD, Rewer, Rootje, sbmqi90, sdurgo, Sitting on a cornflake with John, sophieellisbextor, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, StefMir, swissflake, Trille, ultrat0p, ulver, Windfee, XpinkprincessX, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/03/2013
CD Downtown / Cooperative DWT703611 / EAN 0602537297061
Toon detailsAlles beluisteren
1.Miracle Mile
  3:00
2.Lost That Easy
  3:24
3.Loner Phase
  3:06
4.Fear & Trembling
  4:42
5.Tuxedos
  4:10
6.Bottled Affection
  2:44
7.Jailbirds
  2:43
8.Water & Power
  3:12
9.Dear Miss Lonelyhearts
  4:34
10.Bitter Poem
  5:05
   

Cold War Kids   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Louder Than Ever22/01/2011Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Robbers & Cowards17/02/2007436
Loyalty To Loyalty27/09/2008296
Mine Is Yours05/02/2011543
Dear Miss Lonelyhearts06/04/2013965
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

bluezombie
Member
****
They're good and their general sound is good and that's what saves this album because it really offers nothing in comparison to their previous albums. It's still a solid listen but it's mostly unexciting.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?