ZOEK

Cold War Kids - Dear Miss Lonelyhearts


Cover

Charts

Binnenkomst:06/04/2013 (Positie 172)
Laatste week notering:04/05/2013 (Positie 172)
Piekpositie:96 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5369 (295 Punten)
In de landen:
be  Piek: 96 / Weken: 5 (Vl)
  Piek: 142 / Weken: 1 (Wa)
au  Piek: 48 / Weken: 1

Album

Jaar:2013
Label:DOWNTOWN
Distributeur:V2
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Forum Tip 2014
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Claude FranÁois
Dis-moi quand? (S)

2 Fabiola
One Night In Dubai (S)

Red Sparowes
Like The Howling Glory Of The Darkest Winds, This Voice Was Thunderous And The Words Holy, Tangling Their Way Around Our Hearts And Clutching Our Innocent Awe (S)

Monkey Safari
Coming Down (Hi-Life) (S)

Kove feat. Melissa Steel
Way We Are (S)

9 vandaag, 3600991 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: 392414, alleyt1989, Alphabet, artistry, benedictusXVI, Besnik, bluezombie, bramusik, brosa0, chnelli, Chris A, deniz.yildiz, eccentric4ever, expressmyself, freemanmala, gate4free, geys.kathleen@telenet.be, ginny987, harleyrules170, Hijinx, Isaleh, kirstenaudrey, Maddin12, mhuegli, musicfan, NateBoi, Rewer, Richard (NL), rocknrollisthebest, Ryou02, sbmqi90, Schiriki, SportyJohn, thib97, ultrat0p, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/03/2013
CD Downtown / Cooperative DWT703611 / EAN 0602537297061
Toon detailsAlles beluisteren
1.Miracle Mile
  3:00
2.Lost That Easy
  3:24
3.Loner Phase
  3:06
4.Fear & Trembling
  4:42
5.Tuxedos
  4:10
6.Bottled Affection
  2:44
7.Jailbirds
  2:43
8.Water & Power
  3:12
9.Dear Miss Lonelyhearts
  4:34
10.Bitter Poem
  5:05
   

Cold War Kids   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Louder Than Ever22/01/2011Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Robbers & Cowards17/02/2007436
Loyalty To Loyalty27/09/2008296
Mine Is Yours05/02/2011543
Dear Miss Lonelyhearts06/04/2013965
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

bluezombie
Member
****
They're good and their general sound is good and that's what saves this album because it really offers nothing in comparison to their previous albums. It's still a solid listen but it's mostly unexciting.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?