ZOEK

Crystal Fighters - Cave Rave


CD
Different DIFB270CDX / 451.B270.022

Charts

Binnenkomst:08/06/2013 (Positie 98)
Laatste week notering:01/02/2014 (Positie 184)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3576 (897 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 77 / Weken: 1
at  Piek: 60 / Weken: 1
nl  Piek: 61 / Weken: 2
be  Piek: 76 / Weken: 14 (Vl)
  Piek: 122 / Weken: 4 (Wa)
es  Piek: 86 / Weken: 2

Album

Jaar:2013
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Eurosong 2014
Het Grote Lady Gaga Topic IV
Video Music Awards 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Sandra Kim
Make Up (A)

Luc Steeno & Sandra Kim
Bel me, schrijf me (S)

Sandra Kim
MalagueŮa (S)

Sandra Kim
Souviens-toi (S)

Sandra Kim
Laurence (S)

11 vandaag, 3598374 totaal
50 laatste reviews

4 leden online: BeansterBarnes, fritz2301, KingBandicoot, S:pko

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/05/2013
CD Different DIFB270CDX / 451.B270.022 (PIAS) / EAN 5414939394621
kopen (16.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wave
  3:29
2.LA Calling
  3:49
3.You & I
  3:30
4.Separator
  4:07
5.No Man
  3:42
6.Bridge Of Bones
  5:39
7.Love Natural
  3:19
8.Are We One
  3:35
9.These Nights
  3:19
10.Everywhere
  3:15
   
24/05/2013
LP Play It Again Sam 451B270012 (PIAS) / EAN 5414939410611
kopen (15 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Crystal Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Home07/05/2011Tip: 45 
Love Is All I Got (Feed Me & Crystal Fighters)29/12/2012Tip: 60 
You & I25/05/2013Tip: 15 
LA Calling31/08/2013Tip: 57 
Love Alight12/07/2014Tip: 45 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cave Rave08/06/20137614
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?