Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Crystal Fighters - Cave Rave

Cover Crystal Fighters - Cave Rave
CD
Different DIFB270CDX / 451.B270.022

Charts

Binnenkomst:08/06/2013 (Positie 98)
Laatste week notering:01/02/2014 (Positie 184)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3743 (897 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 77 / Weken: 1
at  Piek: 60 / Weken: 1
nl  Piek: 61 / Weken: 2
be  Piek: 76 / Weken: 14 (Vl)
  Piek: 122 / Weken: 4 (Wa)
es  Piek: 86 / Weken: 2

Album

Jaar:2013
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

23 leden online:
392414, Acooper, actrostom0, BeansterBarnes, Bolt2008, bulion, ChartWiz, Checker5, erbainclaudine, FranzPanzer, hassa0, Hijinx, johnerna, Leasalome, ls3740@outlook.be, Luud, Nougatine, oldiefan1, savagegrant, Schmutzpoet, ShadowViolin, simpaticowim, Voyager2

Privacy

Tracks

24/05/2013
CD Different DIFB270CDX / 451.B270.022 (PIAS) / EAN 5414939394621
kopen (15.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wave
  3:29
2.LA Calling
  3:49
3.You & I
  3:30
4.Separator
  4:07
5.No Man
  3:42
6.Bridge Of Bones
  5:39
7.Love Natural
  3:19
8.Are We One
  3:35
9.These Nights
  3:19
10.Everywhere
  3:15
   
24/05/2013
LP Play It Again Sam 451B270012 (PIAS) / EAN 5414939410611
kopen (21.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Crystal Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Home07/05/2011Tip: 45 
Love Is All I Got (Feed Me & Crystal Fighters)29/12/2012Tip: 60 
You & I25/05/2013Tip: 15 
LA Calling31/08/2013Tip: 57 
Love Alight12/07/2014Tip: 45 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cave Rave08/06/20137614
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?