ZOEK

Crystal Fighters - Cave Rave


CD
Different DIFB270CDX / 451.B270.022

Charts

Binnenkomst:08/06/2013 (Positie 98)
Laatste week notering:01/02/2014 (Positie 184)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3591 (897 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 77 / Weken: 1
at  Piek: 60 / Weken: 1
nl  Piek: 61 / Weken: 2
be  Piek: 76 / Weken: 14 (Vl)
  Piek: 122 / Weken: 4 (Wa)
es  Piek: 86 / Weken: 2

Album

Jaar:2013
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/09/2014
Win de dubbelaar "Herinneringen aan Vlaanderen - Het beste van Nick & Simon"
>>>
19/09/2014
Win het album "Where Neon Goes to Die" van Magnus >>>
20/09/2014
Blijven Hozier en Magnus bovenaan geparkeerd? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
De iTunes top 200 2014
The Voice Van Vlaanderen
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Novastar
Caramia (S)

Tom Helsen
Slowly (S)

Millionaire
Body Experience Revue (S)

Nu Shooz
Point Of No Return (S)

Nu Shooz
I Can't Wait (S)

2 vandaag, 3613664 totaal
50 laatste reviews

13 leden online: artistry, boogs2010, bulion, D Man, Daniel09, felice10, fordbethshaya, hannah10, monharouka@gmail.com, NateBoi, S:pko, Trekker, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/05/2013
CD Different DIFB270CDX / 451.B270.022 (PIAS) / EAN 5414939394621
kopen (16.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wave
  3:29
2.LA Calling
  3:49
3.You & I
  3:30
4.Separator
  4:07
5.No Man
  3:42
6.Bridge Of Bones
  5:39
7.Love Natural
  3:19
8.Are We One
  3:35
9.These Nights
  3:19
10.Everywhere
  3:15
   
24/05/2013
LP Play It Again Sam 451B270012 (PIAS) / EAN 5414939410611
kopen (22.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Crystal Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Home07/05/2011Tip: 45 
Love Is All I Got (Feed Me & Crystal Fighters)29/12/2012Tip: 60 
You & I25/05/2013Tip: 15 
LA Calling31/08/2013Tip: 57 
Love Alight12/07/2014Tip: 45 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cave Rave08/06/20137614
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?