ZOEK

Crystal Fighters - Cave Rave


CD
Different DIFB270CDX / 451.B270.022

Charts

Binnenkomst:08/06/2013 (Positie 98)
Laatste week notering:01/02/2014 (Positie 184)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3601 (897 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 77 / Weken: 1
at  Piek: 60 / Weken: 1
nl  Piek: 61 / Weken: 2
be  Piek: 76 / Weken: 14 (Vl)
  Piek: 122 / Weken: 4 (Wa)
es  Piek: 86 / Weken: 2

Album

Jaar:2013
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Thistle List juli - oktober
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
The Sound Of The 90's
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Andy Bens
Jij bent sexy (S)

Andy Bens
De wereld lacht (S)

Andy Bens
Vrouw van mijn dromen (S)

Sonia Pelgrims
Hoe durven wij hier klagen? (S)

Spandau Ballet
This Is The Love (S)

2 vandaag, 3633153 totaal
50 laatste reviews

15 leden online: Alxx, Daniel09, Hijinx, hindi, MUSICBOJ, peter_ceterafan, Richard (NL), sanremo, schumi39, ShadowViolin, Snoopy, SportyJohn, Steffen Hung, ultrat0p, w115181

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/05/2013
CD Different DIFB270CDX / 451.B270.022 (PIAS) / EAN 5414939394621
kopen (16.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wave
  3:29
2.LA Calling
  3:49
3.You & I
  3:30
4.Separator
  4:07
5.No Man
  3:42
6.Bridge Of Bones
  5:39
7.Love Natural
  3:19
8.Are We One
  3:35
9.These Nights
  3:19
10.Everywhere
  3:15
   
24/05/2013
LP Play It Again Sam 451B270012 (PIAS) / EAN 5414939410611
kopen (22.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Crystal Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Home07/05/2011Tip: 45 
Love Is All I Got (Feed Me & Crystal Fighters)29/12/2012Tip: 60 
You & I25/05/2013Tip: 15 
LA Calling31/08/2013Tip: 57 
Love Alight12/07/2014Tip: 45 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cave Rave08/06/20137614
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?