ZOEK

Crystal Fighters - Cave Rave


CD
Different DIFB270CDX / 451.B270.022

Charts

Binnenkomst:08/06/2013 (Positie 98)
Laatste week notering:01/02/2014 (Positie 184)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3640 (897 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 77 / Weken: 1
at  Piek: 60 / Weken: 1
nl  Piek: 61 / Weken: 2
be  Piek: 76 / Weken: 14 (Vl)
  Piek: 122 / Weken: 4 (Wa)
es  Piek: 86 / Weken: 2

Album

Jaar:2013
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/11/2014
Win de dubbel-cd "Versuz - The Compilation 2" plus toegangsticket voor de club
>>>
28/11/2014
Win de 3cd-box "Safety First - The Official Soundtrack" >>>
29/11/2014
"Do They Know It's Christmas" anno 2014 weer op nummer 1? >>>

FORUM
MIA's 2014
Forum Tip 2014
Belgische artiesten in het buitenland
De Tijdloze 2014!!!
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
11 vandaag, 3659104 totaal
50 laatste reviews

12 leden online: antonnalan, Bemack, Besnik, Cel the girl, Daniel09, fleet61, Hijinx, LIFTER500, lvitielloshawn, savagegrant, thorgal, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/05/2013
CD Different DIFB270CDX / 451.B270.022 (PIAS) / EAN 5414939394621
kopen (16.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wave
  3:29
2.LA Calling
  3:49
3.You & I
  3:30
4.Separator
  4:07
5.No Man
  3:42
6.Bridge Of Bones
  5:39
7.Love Natural
  3:19
8.Are We One
  3:35
9.These Nights
  3:19
10.Everywhere
  3:15
   
24/05/2013
LP Play It Again Sam 451B270012 (PIAS) / EAN 5414939410611
kopen (22.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Crystal Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Home07/05/2011Tip: 45 
Love Is All I Got (Feed Me & Crystal Fighters)29/12/2012Tip: 60 
You & I25/05/2013Tip: 15 
LA Calling31/08/2013Tip: 57 
Love Alight12/07/2014Tip: 45 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cave Rave08/06/20137614
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?