ZOEK

Gavin DeGraw - Make A Move


Cover

Charts

Binnenkomst:19/10/2013 (Positie 138)
Laatste week notering:02/11/2013 (Positie 156)
Piekpositie:121 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5854 (188 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 55 / Weken: 1
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 121 / Weken: 3 (Vl)
se  Piek: 39 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1

Album

Jaar:2013
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Tip 2014
Belgische Albums in de Ultratop
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
DJ Fresh feat. Ellie Goulding
Flashlight (S)

Captain Jack
Jack In Da House (S)

Captain Jack
Captain's Dream (S)

Captain Jack
Soldier Soldier (S)

Captain Jack
Little Boy (S)

111 vandaag, 3594068 totaal
50 laatste reviews

51 leden online: 80s4ever, Ariel, barny, Bearcat, brokenrecords, daneeninte, de enige echte, deniz.yildiz, DJUSTIN, dolfunny, elli8, FranzPanzer, Fuchs im Wald, gherkin, Hannes, Hijinx, jan256, Kamala, KevinP, klamar, linkin.park, meikel731, Mirtillo, mrmusic2010, MuggiMichelle, musicfan, Phil, Ray-Fabs, Reto, Richard (NL), Rootje, S:pko, Sammik, sbmqi90, Snoopy, SportyJohn, squirlyke, staetz, Stefan_THE_BEST, Steffen Hung, stijnharlekijn, streuve, swiezke, Tequilo, TravD, ultrat0p, Voyager2, Widmann1, Windfee, Young_Wild_Free, zizzi2

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

11/10/2013
CD RCA 88765418362 (Sony) / EAN 0887654183620
kopen (17.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Best I Ever Had
  3:46
2.Make A Move
  3:17
3.Finest Hour
  3:32
4.I'm Gonna Try
  3:45
5.Who's Gonna Save Us
  3:14
6.Everything Will Change
  3:47
7.Need
  3:47
8.Heartbreak
  3:29
9.Every Little Bit
  3:36
10.Different For Girls
  3:40
11.Leading Man
  2:56
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Love With A Girl26/04/2008Tip: 17 
Not Over You09/07/2011Tip: 12 
Run Every Time21/01/2012Tip: 31 
Best I Ever Had20/07/2013Tip: 3 
Who's Gonna Save Us19/10/2013Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gavin DeGraw17/05/2008822
Sweeter01/10/2011613
Make A Move19/10/20131213
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?