ZOEK

Gavin DeGraw - Make A Move


Cover

Charts

Binnenkomst:19/10/2013 (Positie 138)
Laatste week notering:02/11/2013 (Positie 156)
Piekpositie:121 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5963 (188 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 55 / Weken: 1
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 121 / Weken: 3 (Vl)
se  Piek: 39 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1

Album

Jaar:2013
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische artiesten in het buitenland
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Bio's Top30 (5)
De Romeos
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Bastille vs. Grades
Torn Apart (S)

Emmelie de Forest
Drunk Tonight (S)

Joe Dassin
L'albatros (S)

Albatros [IT]
L'albatros (S)

Joe Dassin
Marie-Madeleine (S)

78 vandaag, 3635800 totaal
50 laatste reviews

40 leden online: !Xabbu, Alphabet, bom, bvdw, Farg0, Farian, Fritz260449, gherkin, Giostyle, gordan99, hakke44, Herr Bert, Hijinx, jausmaus, joostaugusteijn, katje45, katzewitti, KevinP, Marco Buono, musicfan, Ottifant, PROMISELAND78, remember, Rootje, sbmqi90, Schöditaz, sirvmr, Skay, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, staetz, svenmarsboom, Trekker, tröpfchen, ultrat0p, Voyager2, weevee, Widmann1, Windfee, Young_Wild_Free

Privacy

Tracks

11/10/2013
CD RCA 88765418362 (Sony) / EAN 0887654183620
kopen (18.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Best I Ever Had
  3:46
2.Make A Move
  3:17
3.Finest Hour
  3:32
4.I'm Gonna Try
  3:45
5.Who's Gonna Save Us
  3:14
6.Everything Will Change
  3:47
7.Need
  3:47
8.Heartbreak
  3:29
9.Every Little Bit
  3:36
10.Different For Girls
  3:40
11.Leading Man
  2:56
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Love With A Girl26/04/2008Tip: 17 
Not Over You09/07/2011Tip: 12 
Run Every Time21/01/2012Tip: 31 
Best I Ever Had20/07/2013Tip: 3 
Who's Gonna Save Us19/10/2013Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gavin DeGraw17/05/2008822
Sweeter01/10/2011613
Make A Move19/10/20131213
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?