ZOEK

Gavin DeGraw - Make A Move


Cover

Charts

Binnenkomst:19/10/2013 (Positie 138)
Laatste week notering:02/11/2013 (Positie 156)
Piekpositie:121 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5822 (188 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 55 / Weken: 1
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 121 / Weken: 3 (Vl)
se  Piek: 39 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1

Album

Jaar:2013
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten!
>>>
18/07/2014
Win het album "Ultraviolence" van Lana Del Rey >>>
18/07/2014
Win het debuutalbum van 5 Seconds of Summer >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
The Sound of Trance
Stem voor de Forum Top 40!
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Ultratop 1001
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Cheryl Cole feat. Tinie Tempah
Crazy Stupid Love (S)

Angus & Julia Stone
Grizzly Bear (S)

Collision [BE]
Heaven On Earth (S)

Dotan
Home (S)

Avicii
Addicted To You (S)

6 vandaag, 3572255 totaal
50 laatste reviews

9 leden online: Besnik, brianverpoorten, Collombin, Dancisco, Iebiewiebie, irelander, jayj95, S:pko, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

11/10/2013
CD RCA 88765418362 (Sony) / EAN 0887654183620
kopen (17.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Best I Ever Had
  3:46
2.Make A Move
  3:17
3.Finest Hour
  3:32
4.I'm Gonna Try
  3:45
5.Who's Gonna Save Us
  3:14
6.Everything Will Change
  3:47
7.Need
  3:47
8.Heartbreak
  3:29
9.Every Little Bit
  3:36
10.Different For Girls
  3:40
11.Leading Man
  2:56
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Love With A Girl26/04/2008Tip: 17 
Not Over You09/07/2011Tip: 12 
Run Every Time21/01/2012Tip: 31 
Best I Ever Had20/07/2013Tip: 3 
Who's Gonna Save Us19/10/2013Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gavin DeGraw17/05/2008822
Sweeter01/10/2011613
Make A Move19/10/20131213
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?