ZOEK

Gavin DeGraw - Make A Move


Cover

Charts

Binnenkomst:19/10/2013 (Positie 138)
Laatste week notering:02/11/2013 (Positie 156)
Piekpositie:121 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6017 (188 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 55 / Weken: 1
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 121 / Weken: 3 (Vl)
se  Piek: 39 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1

Album

Jaar:2013
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
De Tijdloze 2014!!!
Mijn Eigen 500 Tijdloze
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische artiesten in het buitenland
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
57 vandaag, 3653618 totaal
50 laatste reviews

35 leden online: 392414, antonnalan, BeansterBarnes, Cheetah, Chris A, Clinton, fabio, fleet61, gherkin, harleyrules170, HeadInAMuse, Hijinx, Kamala, katje45, kkvv, larkwilkerson, Ockham, okingsolvstan, Pacadi, Patrick7781, peter_ceterafan, Rewer, rhayader, Rock'n'roll Gypsy, S:pko, sanremo, ShadowViolin, Skay, Snormobiel Beusichem, sputnik1, staetz, thallula1, thib97, Trille, vancouver

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

11/10/2013
CD RCA 88765418362 (Sony) / EAN 0887654183620
kopen (18.99 EUR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Best I Ever Had
  3:46
2.Make A Move
  3:17
3.Finest Hour
  3:32
4.I'm Gonna Try
  3:45
5.Who's Gonna Save Us
  3:14
6.Everything Will Change
  3:47
7.Need
  3:47
8.Heartbreak
  3:29
9.Every Little Bit
  3:36
10.Different For Girls
  3:40
11.Leading Man
  2:56
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Love With A Girl26/04/2008Tip: 17 
Not Over You09/07/2011Tip: 12 
Run Every Time21/01/2012Tip: 31 
Best I Ever Had20/07/2013Tip: 3 
Who's Gonna Save Us19/10/2013Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gavin DeGraw17/05/2008822
Sweeter01/10/2011613
Make A Move19/10/20131213
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?