ZOEK

Beck - Guero


LP
Interscope 9864087 (eu)

Charts

Binnenkomst:26/03/2005 (Positie 51)
Laatste week notering:04/06/2005 (Positie 85)
Piekpositie:16 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:2362 (1713 Punten)
Alternatieve albums:26/03/2005 / Piek: 13 / Weken: 9
In de landen:
ch  Piek: 20 / Weken: 7
de  Piek: 33 / Weken: 5
at  Piek: 23 / Weken: 5
fr  Piek: 33 / Weken: 9
nl  Piek: 38 / Weken: 7
be  Piek: 16 / Weken: 11 (Vl)
  Piek: 28 / Weken: 6 (Wa)
se  Piek: 26 / Weken: 2
fi  Piek: 27 / Weken: 1
no  Piek: 5 / Weken: 5
dk  Piek: 4 / Weken: 7
es  Piek: 41 / Weken: 3
pt  Piek: 11 / Weken: 3
au  Piek: 14 / Weken: 6
nz  Piek: 30 / Weken: 5

Album

Jaar:2005
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Forum Top 40!
Nog een keertje "Tien Om Te Zien" de...
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
5 Seconds Of Summer
5 Seconds Of Summer (A)

Sandro Silva & Quintino
Epic (S)

Paul Anka
Freedom For The World (S)

Adele
Rumour Has It (S)

Hilary Duff
Chasing The Sun (S)

165 vandaag, 3575915 totaal
50 laatste reviews

27 leden online: a195196, bloemeke, brosa0, daxiv, Der_Nagel, dhauskins, DJ Axel, FOTW-MC, Fuchs im Wald, Hortense69, Kamala, klamar, Miraculi, musicfan, Phil, Rewer, rs0675, Sebastiaanmember, Snormobiel Beusichem, southpaw, spatz-98, SportyJohn, Stefan_THE_BEST, Steffen Hung, Topbart, udo-bauerndisco-huber, Young_Wild_Free

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

18/03/2005
CD Geffen 9880287 (UMG) / EAN 0602498802878
Toon detailsAlles beluisteren
1.E-Pro
  3:22
2.Qué onda guero
  3:29
3.Girl
  3:29
4.Missing
  4:43
5.Black Tambourine
  2:47
6.Earthquake Weather
  4:26
7.Hell Yes
  3:17
8.Broken Drum
  4:29
9.Scarecrow
  4:15
10.Go It Alone
  4:08
11.Farewell Ride
  4:18
12.Rental Car
  3:06
13.Emergency Exit
  4:03
14.Send A Message To Her
  4:28
   
01/04/2005
LP Interscope 9864087 (UMG) [eu] / EAN 0602498640876
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.E-Pro
  3:22
2.Qué onda guero
  3:29
3.Girl
  3:30
4.Missing
  4:44
5.Black Tambourine
  2:46
6.Earthquake Weather
  4:26
LP 2:
1.Hell Yes
  3:18
2.Broken Drum
  4:30
3.Scarecrow
  4:16
4.Go It Alone
  4:09
5.Farewell Ride
  4:19
6.Rental Car
  3:05
7.Emergency Exit
  4:01
   

Beck   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Loser30/04/1994189
Heaven Can Wait (Charlotte Gainsbourg & Beck)09/01/2010Tip: 22 
Blue Moon08/02/2014Tip: 34 
Country Down14/06/2014Tip: 77 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Odelay13/07/1996273
Midnite Vultures11/12/1999322
Sea Change05/10/2002166
Guero26/03/20051611
The Information14/10/2006226
Modern Guilt12/07/20081610
Morning Phase08/03/2014720
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

aloysius
Member
***
Angeblich eines der Top 1000 Alben der Musikgeschichte - das ich nicht lache. Und von wegen massentauglich! War nicht nur enttäuscht von diesem Album, sondern regelrecht verärgert. Ist einfach von Anfang bis Ende nur Müll. Kein Vergleich zu früheren Songs und Alben.
13/09/2007 22:45
remember
Member
***
bestimmt nicht..
15/10/2005 19:18
simon
Member
******
*****
14/06/2005 01:29
Musicfreak
Member
******
Sein massentauglichstes und bestes Album bisher. Mit gütiger Mithilfe der Dust Brothers, die schon sein bis dahin bestes Album "Odelay" produzierten.
Man sehe sich nur mal die Chartspositionen an! Völlig verdient!
Laatst gewijzigd: 27/07/2007 17:41
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?