Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bear's Den - Islands

Cover Bear's Den - Islands
LP
Communion / Caroline COMM100-12
Cover Bear's Den - Islands
CD
Caroline / Communion COMM101

Album

Jaar:2014
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/11/2014 (Positie 176)
Laatste week notering:12/08/2017 (Positie 100)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:82
Positie aller tijden:309 (8102 Punten)
Mid price:26/08/2017 / Piek: 5 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 13
be  Piek: 16 / Weken: 82 (V)

Tracks

17/10/2014
CD Caroline / Communion COMM101 / EAN 5060148572888
09/01/2015
CD Caroline / Communion / Island COMM101J / EAN 5060148572987
04/06/2015
LP Communion / Caroline COMM100-12 / EAN 5060148573175
Toon detailsAlles beluisteren
1.Agape
  4:17
2.The Love We Stole
  3:42
3.Above The Clouds Of Pompeii
  4:39
4.Isaac
  4:09
5.Think Of England
  4:00
6.Magdalene
  3:42
7.When You Break
  4:47
8.Stubborn Beast
  4:29
9.Elysium
  3:26
10.Bad Blood
  5:00
   
17/10/2014
LP Communion / Caroline 506014857289 / EAN 5060148572895
Toon detailsAlles beluisteren
   

Bear's Den   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Agape21/03/2015Tip: 10 
Auld Wives25/06/2016Tip: 30 
Dew On The Vine10/09/2016Tip: 20 
Heaven21/01/2017Tip: 8 
Emeralds15/04/2017Tip: 24 
Red Earth & Pouring Rain30/09/2017Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands01/11/20141682
Red Earth & Pouring Rain30/07/2016949
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

gherkin
Member
******
Fantastisch album vol topplaten.

DeejayDave
Member
******
Stuk voor stuk pareltjes. Een van de beste albums die ik de afgelopen jaren heb gehoord.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?