Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - Thin Walls

Cover Balthazar - Thin Walls
CD
Play It Again Sam PIASR780CD / 945.U780.022

Album

Jaar:2015
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/04/2015 (Positie 2)
Laatste week notering:28/01/2017 (Positie 69)
Piekpositie:2 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:96
Positie aller tijden:41 (15140 Punten)
Belgische albums:04/04/2015 / Piek: 2 / Weken: 94
Mid price:04/02/2017 / Piek: 9 / Weken: 25
In de landen:
fr  Piek: 59 / Weken: 6
nl  Piek: 19 / Weken: 7
be  Piek: 2 / Weken: 96 (V)
  Piek: 23 / Weken: 66 (W)

Tracks

27/03/2015
CD Play It Again Sam PIASR780CD / 945.U780.022 (PIAS) / EAN 5414939917684
27/03/2015
LP Play It Again Sam PIASR780LP (PIAS) / EAN 5414939917691
27/03/2015
Digital Play It Again Sam 5414939917707 (PIAS) [be] / EAN 5414939917707
Toon detailsAlles beluisteren
1.Decency
  4:00
2.Then What
  4:09
3.Nightclub
  2:57
4.Bunker
  4:51
5.Wait Any Longer
  3:22
6.Dirty Love
  3:43
7.Last Call
  5:23
8.I Looked For You
  3:29
9.So Easy
  2:50
10.True Love
  5:25
   

Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101371
Rats20/10/2012165
Thin Walls04/04/2015296
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?