Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bear's Den - Red Earth & Pouring Rain

Cover Bear's Den - Red Earth & Pouring Rain
Cover
Cover Bear's Den - Red Earth & Pouring Rain
CD
Caroline / Communion COMM148

Album

Jaar:2016
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/07/2016 (Positie 9)
Laatste week notering:01/07/2017 (Positie 112)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:49
Positie aller tijden:445 (6880 Punten)
Mid price:15/07/2017 / Piek: 2 / Weken: 23
In de landen:
ch  Piek: 53 / Weken: 1
de  Piek: 26 / Weken: 1
nl  Piek: 5 / Weken: 13
be  Piek: 9 / Weken: 49 (V)
  Piek: 76 / Weken: 2 (W)

Tracks

22/07/2016
CD Caroline / Communion COMM148 / EAN 5060148573885
22/07/2016
LP Caroline / Communion COMM150 / EAN 5060148573878
Toon detailsAlles beluisteren
1.Red Earth & Pouring Rain
  4:52
2.Emeralds
  4:30
3.Dew On The Vine
  5:02
4.Roses On A Breeze
  5:21
5.New Jerusalem
  4:12
6.Love Can't Stand Alone
  5:27
7.Auld Wives
  4:38
8.Greenwoods Bethlehem
  5:33
9.Broken Parable
  6:11
10.Fortress
  5:21
11.Gabriel
  4:04
12.Napoleon
  5:26
   

Bear's Den   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Agape21/03/2015Tip: 10 
Auld Wives25/06/2016Tip: 30 
Dew On The Vine10/09/2016Tip: 20 
Heaven21/01/2017Tip: 8 
Emeralds15/04/2017Tip: 24 
Red Earth & Pouring Rain30/09/2017Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands01/11/20141682
Red Earth & Pouring Rain30/07/2016949
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Wat mij betreft kan dit album geslaagd genoemd worden.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?