Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bear's Den - Red Earth & Pouring Rain

Cover Bear's Den - Red Earth & Pouring Rain
Cover
Cover Bear's Den - Red Earth & Pouring Rain
CD
Caroline / Communion COMM148

Album

Jaar:2016
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/07/2016 (Positie 9)
Laatste week notering:01/07/2017 (Positie 112)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:49
Positie aller tijden:465 (6880 Punten)
Mid price:15/07/2017 / Piek: 2 / Weken: 32
In de landen:
ch  Piek: 53 / Weken: 1
de  Piek: 26 / Weken: 1
nl  Piek: 5 / Weken: 13
be  Piek: 9 / Weken: 49 (V)
  Piek: 76 / Weken: 2 (W)

Tracks

22/07/2016
CD Caroline / Communion COMM148 / EAN 5060148573885
22/07/2016
LP Caroline / Communion COMM150 / EAN 5060148573878
22/07/2016
Digital Caroline / Communion 5060148573892 (UMG) / EAN 5060148573892
Toon detailsAlles beluisteren
1.Red Earth & Pouring Rain
  4:52
2.Emeralds
  4:30
3.Dew On The Vine
  5:02
4.Roses On A Breeze
  5:21
5.New Jerusalem
  4:12
6.Love Can't Stand Alone
  5:27
7.Auld Wives
  4:38
8.Greenwoods Bethlehem
  5:33
9.Broken Parable
  6:11
10.Fortress
  5:21
11.Gabriel
  4:04
12.Napoleon
  5:26
   

Bear's Den   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Agape21/03/2015Tip: 10 
Auld Wives25/06/2016Tip: 30 
Dew On The Vine10/09/2016Tip: 20 
Heaven21/01/2017Tip: 8 
Emeralds15/04/2017Tip: 24 
Red Earth & Pouring Rain30/09/2017Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands01/11/20141682
Red Earth & Pouring Rain30/07/2016949
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Wat mij betreft kan dit album geslaagd genoemd worden.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.