Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Closing Time

Cover Tom Waits - Closing Time
LP
Asylum SD5031

Album

Jaar:1973
Label:ELEKTRA
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Mid price:12/06/2004 / Piek: 15 / Weken: 16

Tracks

03/1973
LP Asylum SD5031
1999
CD Elektra 7559-60836-2 (Warner) / EAN 0075596083621
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ol' 55
  3:55
2.I Hope That I Don't Fall In Love With You
  3:52
3.Virginia Avenue
  3:22
4.Old Shoes (& Picture Postcards)
  3:41
5.Midnight Lullaby
  3:10
6.Martha
  4:26
7.Rosie
  3:56
8.Lonely
  3:11
9.Ice Cream Man
  3:05
10.Little Trip To Heaven (On The Wing Of Your Love)
  3:55
11.Grapefruit Moon
  4:46
12.Closing Time
  3:58
   
05/07/2013
LP Rhino 8122798071 (Warner) / EAN 0081227980719
Toon detailsAlles beluisteren
   
09/03/2018
CD Anti EPIT7565-2 / EAN 8714092756524
Toon detailsAlles beluisteren
   
09/03/2018
LP Anti EPIT7565-1 / EAN 8714092756517
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 6)

Dino-Canarias
Member
*****
Ja, alles in allem ein gelungenes Debutalbum von ihm, auch
wenn ich die A-Seite deutlich stärker einstufen würde als die
B-Seite.....

Ganz knappe 5.

(4.75)

musikmannen
Member
******
Great

Wildwind
Member
*****
Kommt wirklich sehr auf die Stimmung an. Aber schon ein sehr schönes Album!
Laatst gewijzigd: 16/07/2009 16:59
15/04/2007 14:17
remember
Member
****
Vielleicht sogar sein wichtigstes Album überhaupt..
1/3 daraus gehört zu seinen besten Songs, hier herrscht eine sehr schöne Grundharmonie, kein einziger Ausfall (was ja später nicht mehr selbstverständlich ist).
4.33*
Laatst gewijzigd: 07/05/2012 07:09
29/01/2007 16:56
Homer Simpson
Member
******
Manchmal perfekt manchmal weniger. Je nach Laune.
Laatst gewijzigd: 29/06/2007 14:48
22/05/2005 13:51
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.