Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Crystal Fighters - Everything Is My Family

Cover Crystal Fighters - Everything Is My Family
CD
Zirkulo PIASR920CDX

Album

Jaar:2016
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
es  Piek: 81 / Weken: 1

Tracks

28/10/2016
CD Zirkulo PIASR920CDX (PIAS) / EAN 5414939946219
Toon detailsAlles beluisteren
1.Simplecito
  1:23
2.Yellow Sun
  3:28
3.Good Girls
  3:00
4.In Your Arms
  3:33
5.Live For You
  3:36
6.Ways I Can't Tell
  3:50
7.All Night
  3:12
8.The Moondog
  5:57
9.Fly East
  6:42
10.Living The Dream
  4:21
11.Lay Low
  5:28
   
28/10/2016
LP Play It Again Sam PIASR920LP (PIAS) / EAN 5414939946226
Toon detailsAlles beluisteren
   

Crystal Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Home07/05/2011Tip: 45 
Love Is All I Got (Feed Me & Crystal Fighters)29/12/2012Tip: 60 
You & I25/05/2013Tip: 15 
LA Calling31/08/2013Tip: 57 
Love Alight12/07/2014Tip: 45 
All Night10/09/2016Tip: 8 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cave Rave08/06/20137614
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.