Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Het Zesde Metaal - Calais

Cover Het Zesde Metaal - Calais
CD
Unday / N.E.W.S. unday058cd / NR4.A054.020 (be)

Album

Jaar:2016
Label:UNDAY/NEWS
Distributeur:NEWS/PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/11/2016 (Positie 3)
Laatste week notering:16/06/2018 (Positie 191)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:73
Positie aller tijden:280 (8502 Punten)
Belgische albums:19/11/2016 / Piek: 2 / Weken: 61
In de landen:
be  Piek: 3 / Weken: 73 (V)

Tracks

11/11/2016
CD Unday / N.E.W.S. unday058cd / NR4.A054.020 [be] / EAN 5414165080596
11/11/2016
Digital Unday / N.E.W.S. 5414165080619 [be] / EAN 5414165080619
Toon detailsAlles beluisteren
1.Liefde
  4:17
2.Naar de wuppe
  3:50
3.Paradis
  4:17
4.Monsters
  4:18
5.De vrede (Weet je nog?)
  3:39
6.Onderbemand
  3:22
7.Calais
  5:01
8.Nie gezond
  4:20
9.Achter zoveel jaar
  4:17
   

Het Zesde Metaal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ploegsteert03/03/2012Tip: 27 
Ip min knieŽn19/10/2013Tip: 66 
In Vlaamse velden18/01/2014Tip: 24 
Dag zonder schoenen20/09/2014Tip: 36 
Gie, den Otto en ik17/01/2015Tip: 16 
Nie voe kinders02/05/2015Tip: 75 
Niets doen is geen optie10/10/2015Tip: 32 
Naar de wuppe03/12/2016501
Liefde25/02/2017Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Akattemets26/04/2008822
Ploegsteert25/02/2012763
Nie voe kinders15/11/2014752
Calais19/11/2016373
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

gherkin
Member
******
Prima nieuw album van Het Zesde Metaal.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.