Login
België (Vlaanderen)

Daan - Nada

Cover Daan - Nada
CD
Play It Again Sam PIASB460CD / 941.B460.022 (be)

Album

Jaar:2016
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/11/2016 (Positie 9)
Laatste week notering:24/06/2017 (Positie 199)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:29
Positie aller tijden:1131 (3847 Punten)
Belgische albums:26/11/2016 / Piek: 6 / Weken: 24
In de landen:
be  Piek: 9 / Weken: 29 (V)
  Piek: 44 / Weken: 12 (W)

Tracks

18/11/2016
CD Play It Again Sam PIASB460CD / 941.B460.022 (PIAS) [be] / EAN 5414939949470
Toon detailsAlles beluisteren
1.Friend
  3:49
2.Wrong Heart
  2:40
3.Nontrol
  3:52
4.Damaged Goods
  2:44
5.Temptation
  2:36
6.Seven Lives
  3:38
7.King Of Nothing
  3:33
8.Blurred
  4:37
9.Wheel
  3:54
10.Fermavida
  3:58
11.Forever Man
  4:11
12.Propellor
  2:15
13.Tormenta
  2:57
Bonus Track
14.Bala perdida
  4:39
   

Daan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swedish Designer Drugs21/09/2002Tip: 6 
Love15/02/2003Tip: 13 
Victory13/03/2004Tip: 7 
Housewife05/06/2004Tip: 4 
Addicted18/12/2004404
J'ai fait un rêve / I Had A Dream (Axelle Red feat. Daan)09/07/20053213
Type Ex Ex Type09/07/2005Tip: 2 
The Player25/11/20061115
Promis Q27/01/2007Tip: 4 
Exes25/04/20091715
Crawling From The Wreck15/08/2009Tip: 6 
Icon14/11/2009231
Wifebeater04/12/2010Tip: 4 
I'm What You Need11/06/2011Tip: 32 
Victory (Live At Flagey 2011)26/11/2011Tip: 71 
La chatte (Buscemi feat. Daan)23/03/2013Tip: 11 
Everglades13/04/2013268
La crise19/10/2013315
Parfaits mensonges07/12/2013Tip: 19 
The Kid12/04/2014Tip: 7 
The Mess28/02/2015Tip: 10 
Sell Yourself21/11/2015Tip: 48 
Friend05/11/2016Tip: 1 
Seven Lives11/03/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bridge Burner24/08/20024511
Victory01/05/2004285
Cinema19/11/20052812
The Player11/11/2006240
Manhay02/05/2009259
Simple04/12/2010247
Concert26/11/20113127
Le franc Belge27/04/2013166
Total20/12/2014895
The Mess28/02/2015529
Nada26/11/2016929
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?