ZOEK

The Magic Numbers - The Magic Numbers


Cover

Charts

Binnenkomst:01/10/2005 (Positie 74)
Laatste week notering:06/05/2006 (Positie 84)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:1920 (2192 Punten)
Alternatieve albums:01/10/2005 / Piek: 21 / Weken: 14
Mid price:09/09/2006 / Piek: 15 / Weken: 1
In de landen:
fr  Piek: 142 / Weken: 3
nl  Piek: 38 / Weken: 12
be  Piek: 33 / Weken: 16 (Vl)
se  Piek: 11 / Weken: 17

Album

Jaar:2005
Label:HEAVENLY
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

26/09/2014
Win het album "De hoogste tijd" van Levien
>>>
26/09/2014
Win de dubbele verzamelaar "Deep House" >>>
27/09/2014
Houdt Gabriel Rios de felle concurrentie op een afstand? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Boycode
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Prince
Funknroll (S)

Coldplay
Up In Flames (S)

Coldplay
A Sky Full Of Stars (S)

Little Dots
Cold Wind (S)

James Blunt
When I Find Love Again (S)

0 vandaag, 3620734 totaal
50 laatste reviews

8 leden online: 392414, austinpowell, brokenrecords, Daniel09, Hijinx, irelander, thewrongside, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

15/08/2005
CD Heavenly 3305742 (EMI) / EAN 0094633057425
Toon detailsAlles beluisteren
   
29/08/2005
LP Heavenly 3121621 (EMI) / EAN 0094631216213
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Mornings Eleven
5:34
2.Forever Lost
  4:11
3.The Mule
5:11
4.Long Legs
  3:22
5.Love Me Like You
  4:51
6.Which Way To Happy
4:27
LP 2:
1.I See You, You See Me
6:00
2.Don't Give Up The Fight
2:59
3.This Love
  5:40
4.Wheels On Fire
4:03
5.Love's A Game
4:48
6.Try
4:16
7.Hymn For Her [Ghost Track]
6:11
LP 3:
1.Watersong
   

The Magic Numbers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shot In The Dark05/07/2014Tip: 82 
E.N.D.30/08/2014Tip: 45 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Magic Numbers01/10/20053316
Those The Brokes11/11/2006346
The Runaway07/08/2010782
Alias30/08/2014863
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)
10/04/2008 06:35
toolshed
Member
*****
So ist es! Dito mit Musicfreak.. Sehr gutes Alternative Album, 5* meinerseits.
13/08/2007 18:11
Sgt.Pepper
Member
****
Gutes Debütalbum mit einigen "himmlisch"-schönen Songs.
Kam im Sommer 2005 bis auf # 7 in den UK-LP Charts.
03/02/2006 23:17
Rewer
Staff
****
...gut...
31/08/2005 04:13
Musicfreak
Member
*****
Ein wirklich sehr schönes Album. Und die "Heftli" haben recht, wenn sie sagen: "endlich wieder mal was fröhliches!". Man muss sich zuerst etwas reinhören und sollte sicherlich keine Abneigung gegen traditionelle Musik wie Blues, Folk oder Counrty haben. Ansonsten ist dies einfach ein schönes, ziemlich überraschendes Popalbum einer merkwürdig sympatischen Band (2 nicht gerade dem Schönheitsideal nahe kommende Geschwister-Paare!).
18/08/2005 11:25
elton
Member
******
Ein absolutes Meisterwerk.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?