ZOEK

The Magic Numbers - The Magic Numbers


Cover

Charts

Binnenkomst:01/10/2005 (Positie 74)
Laatste week notering:06/05/2006 (Positie 84)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:1942 (2192 Punten)
Alternatieve albums:01/10/2005 / Piek: 21 / Weken: 14
Mid price:09/09/2006 / Piek: 15 / Weken: 1
In de landen:
fr  Piek: 142 / Weken: 3
nl  Piek: 38 / Weken: 12
be  Piek: 33 / Weken: 16 (Vl)
se  Piek: 11 / Weken: 17

Album

Jaar:2005
Label:HEAVENLY
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

12/12/2014
Win het album "Meer" van Laura Omloop, gesigneerd
>>>
12/12/2014
Win de verzamelaar "De Maxx Long Player 32 - UK Edition" >>>
13/12/2014
Hoe hoog dendert 'de Vlaamse Birdy' binnen? >>>

FORUM
Rock Werchter 2015
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
STEMMEN voor De Forum Top 150 Aller ...
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
71 vandaag, 3675009 totaal
50 laatste reviews

38 leden online: 392414, Albert-J, Alxx, atis, BeansterBarnes, Bearcat, BP'93, BronzeQuest1234, calvinkleinboxers@hotmail.nl, Cinebaer, crazychris, emmiaou, entorresokath, FranzPanzer, Hijinx, keprian, klamar, lauraaline, Lefteris, MakeLoveNotWar, musicfan, raba-music, remix1970, Rootje, Ryou02, sdurgo, ShadowViolin, Simo 61, Slowfox 65, Snormobiel Beusichem, sophieellisbextor, SportyJohn, staetz, Theo1953!, Trekker, ultrat0p, Voyager2, Vullie

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

15/08/2005
CD Heavenly 3305742 (EMI) / EAN 0094633057425
Toon detailsAlles beluisteren
   
29/08/2005
LP Heavenly 3121621 (EMI) / EAN 0094631216213
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Mornings Eleven
5:34
2.Forever Lost
  4:11
3.The Mule
5:11
4.Long Legs
  3:22
5.Love Me Like You
  4:51
6.Which Way To Happy
4:27
LP 2:
1.I See You, You See Me
6:00
2.Don't Give Up The Fight
2:59
3.This Love
  5:40
4.Wheels On Fire
4:03
5.Love's A Game
4:48
6.Try
4:16
7.Hymn For Her [Ghost Track]
6:11
LP 3:
1.Watersong
   

The Magic Numbers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shot In The Dark05/07/2014Tip: 82 
E.N.D.30/08/2014Tip: 45 
Roy Orbison06/12/2014Tip: 74 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Magic Numbers01/10/20053316
Those The Brokes11/11/2006346
The Runaway07/08/2010782
Alias30/08/2014863
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)
10/04/2008 06:35
toolshed
Member
*****
So ist es! Dito mit Musicfreak.. Sehr gutes Alternative Album, 5* meinerseits.
13/08/2007 18:11
Sgt.Pepper
Member
****
Gutes Debütalbum mit einigen "himmlisch"-schönen Songs.
Kam im Sommer 2005 bis auf # 7 in den UK-LP Charts.
03/02/2006 23:17
Rewer
Staff
****
...gut...
31/08/2005 04:13
Musicfreak
Member
*****
Ein wirklich sehr schönes Album. Und die "Heftli" haben recht, wenn sie sagen: "endlich wieder mal was fröhliches!". Man muss sich zuerst etwas reinhören und sollte sicherlich keine Abneigung gegen traditionelle Musik wie Blues, Folk oder Counrty haben. Ansonsten ist dies einfach ein schönes, ziemlich überraschendes Popalbum einer merkwürdig sympatischen Band (2 nicht gerade dem Schönheitsideal nahe kommende Geschwister-Paare!).
18/08/2005 11:25
elton
Member
******
Ein absolutes Meisterwerk.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?