Login
België (Vlaanderen)

The Magic Numbers - The Magic Numbers

Cover The Magic Numbers - The Magic Numbers
Cover

Charts

Binnenkomst:01/10/2005 (Positie 74)
Laatste week notering:06/05/2006 (Positie 84)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:1990 (2192 Punten)
Alternatieve albums:01/10/2005 / Piek: 21 / Weken: 14
Mid price:09/09/2006 / Piek: 15 / Weken: 1
In de landen:
fr  Piek: 142 / Weken: 3
nl  Piek: 38 / Weken: 12
be  Piek: 33 / Weken: 16 (Vl)
se  Piek: 11 / Weken: 17

Album

Jaar:2005
Label:HEAVENLY
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

29 leden online:
begue, bellegium, cameronbray, DJ Axel, eddyc, freemanmala, Getbusy, hesterjillian, kirstenaudrey, larkwilkerson, louboutinsspike, Maya Van Muysewinkel, Musicfreaky_93, music-friend, Rewer, Richard (NL), S:pko, sbmqi90, simonf, Skay, Smudy, staetz, subi, vancouver, Warthog, Widmann1, wolf82, Wolfman65, zürifee

Privacy

Tracks

15/08/2005
CD Heavenly 3305742 (EMI) / EAN 0094633057425
Toon detailsAlles beluisteren
   
29/08/2005
LP Heavenly 3121621 (EMI) / EAN 0094631216213
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Mornings Eleven
5:34
2.Forever Lost
  4:11
3.The Mule
5:11
4.Long Legs
  3:22
5.Love Me Like You
  4:51
6.Which Way To Happy
4:27
LP 2:
1.I See You, You See Me
6:00
2.Don't Give Up The Fight
2:59
3.This Love
  5:40
4.Wheels On Fire
4:03
5.Love's A Game
4:48
6.Try
4:16
7.Hymn For Her [Ghost Track]
6:11
LP 3:
1.Watersong
   

The Magic Numbers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shot In The Dark05/07/2014Tip: 82 
E.N.D.30/08/2014Tip: 45 
Roy Orbison06/12/2014Tip: 52 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Magic Numbers01/10/20053316
Those The Brokes11/11/2006346
The Runaway07/08/2010782
Alias30/08/2014863
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)
10/04/2008 06:35
toolshed
Member
*****
So ist es! Dito mit Musicfreak.. Sehr gutes Alternative Album, 5* meinerseits.
13/08/2007 18:11
Sgt.Pepper
Member
****
Gutes Debütalbum mit einigen "himmlisch"-schönen Songs.
Kam im Sommer 2005 bis auf # 7 in den UK-LP Charts.
03/02/2006 23:17
Rewer
Staff
****
...gut...
31/08/2005 04:13
Musicfreak
Member
*****
Ein wirklich sehr schönes Album. Und die "Heftli" haben recht, wenn sie sagen: "endlich wieder mal was fröhliches!". Man muss sich zuerst etwas reinhören und sollte sicherlich keine Abneigung gegen traditionelle Musik wie Blues, Folk oder Counrty haben. Ansonsten ist dies einfach ein schönes, ziemlich überraschendes Popalbum einer merkwürdig sympatischen Band (2 nicht gerade dem Schönheitsideal nahe kommende Geschwister-Paare!).
18/08/2005 11:25
elton
Member
******
Ein absolutes Meisterwerk.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?