Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Royal Blood - How Did We Get So Dark?

Cover Royal Blood - How Did We Get So Dark?
CD
Black Mammoth / Warner Bros. 9029583117

Album

Jaar:2017
Label:WARNER BROS.
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/06/2017 (Positie 2)
Laatste week notering:14/04/2018 (Positie 134)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:43
Positie aller tijden:544 (6300 Punten)
Mid price:19/05/2018 / Piek: 23 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 9
de  Piek: 17 / Weken: 3
at  Piek: 13 / Weken: 2
fr  Piek: 28 / Weken: 9
nl  Piek: 8 / Weken: 6
be  Piek: 2 / Weken: 43 (V)
  Piek: 2 / Weken: 31 (W)
fi  Piek: 28 / Weken: 1
it  Piek: 29 / Weken: 2
es  Piek: 25 / Weken: 5
pt  Piek: 8 / Weken: 4
au  Piek: 4 / Weken: 6
nz  Piek: 6 / Weken: 3

Tracks

16/06/2017
CD Black Mammoth / Warner Bros. 9029583117 (Warner) / EAN 0190295831172
16/06/2017
LP Black Mammoth / Warner Bros. 9029583114 (Warner) / EAN 0190295831141
16/06/2017
Digital Black Mammoth / Warner Bros. 190295812331 (Warner) / EAN 0190295812331
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Did We Get So Dark?
  3:18
2.Lights Out
  3:56
3.I Only Lie When I Love You
  2:49
4.She's Creeping
  3:24
5.Look Like You Know
  3:05
6.Where Are You Now?
  2:46
7.Don't Tell
  3:38
8.Hook, Line & Sinker
  3:27
9.Hole In Your Heart
  3:46
10.Sleep
  4:17
   

Royal Blood   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Figure It Out20/09/2014463
Ten Tonne Skeleton10/01/2015Tip: 6 
Little Monster30/05/2015Tip: 3 
Lights Out22/04/2017Tip: 6 
I Only Lie When I Love You05/08/2017Tip: 8 
How Did We Get So Dark?28/10/2017Tip: 8 
Look Like You Know02/06/2018Tip: 21 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Royal Blood30/08/2014591
How Did We Get So Dark?24/06/2017243
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

bluezombie
Member
****
.

Wahrheitpur
Member
**
Sehr speziell. sehr dark und leider nicht sehr gut

gherkin
Member
*****
Steengoed nieuw album van Royal Blood.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.