Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The National - Sleep Well Beast

Cover The National - Sleep Well Beast
Cover
Cover The National - Sleep Well Beast
LP Blue Vinyl
4AD 4AD0020LPE
Cover The National - Sleep Well Beast
LP Blue Vinyl
4AD 4AD0020LPE
Cover The National - Sleep Well Beast
CD
4AD 4AD0020CD

Album

Jaar:2017
Label:4AD
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/09/2017 (Positie 2)
Laatste week notering:14/07/2018 (Positie 103)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:44
Positie aller tijden:584 (6052 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 3
de  Piek: 4 / Weken: 4
at  Piek: 5 / Weken: 4
fr  Piek: 11 / Weken: 5
nl  Piek: 3 / Weken: 10
be  Piek: 2 / Weken: 44 (V)
  Piek: 8 / Weken: 14 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 3
fi  Piek: 3 / Weken: 2
no  Piek: 8 / Weken: 2
dk  Piek: 2 / Weken: 2
it  Piek: 13 / Weken: 3
es  Piek: 8 / Weken: 8
pt  Piek: 1 / Weken: 22
au  Piek: 2 / Weken: 3
nz  Piek: 2 / Weken: 3

Tracks

08/09/2017
CD 4AD 4AD0020CD / EAN 0191400002029
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nobody Else Will Be There
  4:40
2.Day I Die
  4:31
3.Walk It Back
  5:59
4.The System Only Dreams In Total Darkness
  3:56
5.Born To Beg
  4:22
6.Turtleneck
  3:00
7.Empire Line
  5:23
8.I'll Still Destroy You
  5:15
9.Guilty Party
  5:39
10.Carin At The Liquor Store
  3:33
11.Dark Side Of The Gym
  4:50
12.Sleep Well Beast
  6:33
   
08/09/2017
White Vinyl - LP 4AD 4AD0020LP / EAN 0191400002012
08/09/2017
Blue Vinyl - LP 4AD 4AD0020LPE / EAN 0191400002005
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Nobody Else Will Be There
  4:40
2.Day I Die
  4:31
3.Walk It Back
  5:59
4.The System Only Dreams In Total Darkness
  3:56
5.Born To Beg
  4:22
6.Turtleneck
  3:00
LP 2:
1.Empire Line
  5:23
2.I'll Still Destroy You
  5:15
3.Guilty Party
  5:39
4.Carin At The Liquor Store
  3:33
5.Dark Side Of The Gym
  4:50
6.Sleep Well Beast
  6:33
Extras:
Postcard + Download Card
   

The National   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloodbuzz Ohio26/06/2010165
Anyone's Ghost06/11/2010481
Terrible Love27/11/2010Tip: 11 
Wake Up Your Saints19/02/2011Tip: 45 
Conversation 1619/03/2011Tip: 14 
Demons20/04/2013Tip: 13 
Don't Swallow The Cap25/05/2013Tip: 7 
Sea Of Love14/09/2013Tip: 18 
I Need My Girl16/11/2013347
Graceless22/03/2014Tip: 20 
The System Only Dreams In Total Darkness20/05/2017Tip: 4 
Carin At The Liquor Store19/08/2017Tip: 24 
Day I Die09/09/2017Tip: 3 
Fake Empire (Live In Brussels)02/06/2018Tip: 43 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boxer09/06/20073211
High Violet15/05/2010387
Trouble Will Find Me25/05/2013283
Sleep Well Beast16/09/2017244
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.2 (Reviews: 5)

musikmannen
Member
******
Great

bluezombie
Member
*****
.

Widmann1
Member
****
Also ich bin mit der Band nicht warm geworden. War mein erstes Album. Meist sehr ruhige, vor sich plätschernde Musik.

Anspieltipp:
Day I Die

gherkin
Member
******
The National bevestigt opnieuw met dit schitterende album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.