Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - A Deeper Understanding

Cover The War On Drugs - A Deeper Understanding
LP
Atlantic 7567866062
Cover The War On Drugs - A Deeper Understanding
CD
Atlantic 7567-86606-3

Album

Jaar:2017
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/09/2017 (Positie 1)
Laatste week notering:16/09/2017 (Positie 3)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5324 (597 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 3
de  Piek: 12 / Weken: 3
at  Piek: 13 / Weken: 2
fr  Piek: 50 / Weken: 3
nl  Piek: 2 / Weken: 3
be  Piek: 1 / Weken: 3 (V)
  Piek: 9 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 6 / Weken: 2
fi  Piek: 9 / Weken: 2
no  Piek: 6 / Weken: 2
dk  Piek: 10 / Weken: 2
it  Piek: 85 / Weken: 1
es  Piek: 9 / Weken: 2
pt  Piek: 5 / Weken: 1
au  Piek: 5 / Weken: 2
nz  Piek: 6 / Weken: 2

Tracks

25/08/2017
CD Atlantic 7567-86606-3 (Warner) / EAN 0075678660634
Toon detailsAlles beluisteren
1.Up All Night
  6:23
2.Pain
  5:30
3.Holding On
  5:50
4.Strangest Thing
  6:41
5.Knocked Down
  3:59
6.Nothing To Find
  6:10
7.Thinking Of A Place
  11:10
8.In Chains
  7:20
9.Clean Living
  6:28
10.You Don't Have To Go
  6:42
   
25/08/2017
LP Atlantic 7567866062 (Warner) / EAN 0075678660627
Toon detailsAlles beluisteren
   

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Red Eyes30/08/2014371
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip 
Pain02/09/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/201713
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
******
Zeggen dat dit niet slecht is zou een serieus understatement zijn. Schitterend nieuw album van The War On Drugs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?