Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nothing But Thieves - Broken Machine

Cover Nothing But Thieves - Broken Machine
CD Deluxe Edition
RCA 88985437042
LP Special Edition
RCA 88985447331
Cover Nothing But Thieves - Broken Machine
CD
RCA 88985437032
LP
RCA 88985437031

Album

Jaar:2017
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/09/2017 (Positie 29)
Laatste week notering:30/09/2017 (Positie 183)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6773 (301 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 27 / Weken: 1
de  Piek: 67 / Weken: 1
at  Piek: 54 / Weken: 1
nl  Piek: 8 / Weken: 6
be  Piek: 29 / Weken: 3 (V)
  Piek: 76 / Weken: 3 (W)
fi  Piek: 48 / Weken: 1
it  Piek: 57 / Weken: 1
au  Piek: 12 / Weken: 1

Tracks

08/09/2017
Deluxe Edition - CD RCA 88985437042 (Sony) / EAN 0889854370428
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Was Just A Kid
  4:30
2.Amsterdam
  4:32
3.Sorry
  3:34
4.Broken Machine
  3:54
5.Live Like Animals
  4:10
6.Soda
  3:56
7.I'm Not Made By Design
  3:53
8.Particles
  3:56
9.Get Better
  3:19
10.Hell, Yeah
  3:06
11.Afterlife
  4:43
12.Reset Me
  3:31
13.Number 13
  2:57
14.Sorry (Acoustic)
  3:34
15.Particles (Piano Version)
  3:39
   
08/09/2017
CD RCA 88985437032 (Sony) / EAN 0889854370329
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Was Just A Kid
  4:30
2.Amsterdam
  4:32
3.Sorry
  3:34
4.Broken Machine
  3:54
5.Live Like Animals
  4:10
6.Soda
  3:56
7.I'm Not Made By Design
  3:53
8.Particles
  3:56
9.Get Better
  3:19
10.Hell, Yeah
  3:06
11.Afterlife
  4:43
   
08/09/2017
LP RCA 88985437031 (Sony) / EAN 0889854370312
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/09/2017
Special Edition - LP RCA 88985447331 (Sony) / EAN 0889854473310
Toon detailsAlles beluisteren
   

Nothing But Thieves   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Graveyard Whistling08/11/2014Tip: 50 
Itch09/05/2015Tip: 51 
Wake Up Call26/09/2015Tip: 21 
Trip Switch09/01/2016Tip: 10 
Amsterdam20/05/2017Tip 
Sorry26/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing But Thieves24/10/20151114
Broken Machine16/09/2017293
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

drogida007
Member
****

Guter 4ter neuer Song vom kommenden Album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?