Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kabouter Plop - Het beste van 20 jaar Plop - 20 jaar hits!

Cover Kabouter Plop - Het beste van 20 jaar Plop - 20 jaar hits!
CD
Studio 100 LIAUPL000040 / F61.A692.020

Album

Jaar:2017
Label:STUDIO 100
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/09/2017 (Positie 35)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 84)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2938 (1687 Punten)
Belgische albums:02/09/2017 / Piek: 10 / Weken: 12
In de landen:
be  Piek: 30 / Weken: 12 (V)

Tracks

25/08/2017
CD Studio 100 LIAUPL000040 / F61.A692.020 (PIAS) / EAN 5051083120517
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kabouterdans
  3:35
2.Het Ploplied
  2:57
3.Kabouter Plop is jarig
  3:22
4.Wat een feest
  3:27
5.Daar zijn vrienden voor
  4:18
6.Lalala
  3:48
7.Laat ons dansen
  2:53
8.Heen en weer
  3:15
9.Sjoebidoebidabidee
  3:41
10.Wij zoeken een schat
  3:36
11.De dagen van de week
  3:05
12.De dag goed begonnen
  2:58
13.Er zit een gat in mijn dak
  3:40
14.Het ei
  2:56
15.Het is lente
  4:00
16.Heet heet heet
  2:20
17.Wij gaan op reis
  3:27
18.Hopsa
  3:14
19.Kaboutersamba
  3:20
20.Kabouterpolonaise
  3:02
21.Kabouterdans (Remix 2017) - Baba Yega Remix
  3:31
   

Kabouter Plop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Ploplied23/05/1998224
Kabouterdans25/03/2000926
Lalala04/11/2000520
Sjoebi doebi dabidee15/09/2001313
Snuffeltje05/01/2002Tip: 14 
De ganzenpas14/12/2002307
De regendans03/05/2003344
Heen & weer30/08/2003Tip: 13 
Alles is leuker (Kabouter Plop & Jelle)06/11/2004Tip: 10 
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)10/12/20051111
Laat ons dansen30/12/2006413
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plop 131/10/1998277
Plop 206/11/1999429
Plop 304/11/2000424
10 Ploptoppers 208/09/2001285
Plop 4 - Sjoebi doebi dabidee13/10/2001813
Kabouterkriebels25/10/2003246
Alle liedjes uit de Plopfilms24/12/2005696
Het beste van 20 jaar Plop - 20 jaar hits!02/09/20173012
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?